Αν ειναι κατι που δεν αντέχω, είναι να μην μπορώ να βρω ενα καλό ήχο για ξυπνητήρι...
Για να δουμε τι θα πει το παπί... Ρε μάγκα με την πρώτη πήρε ο κινέζος.
Αδεια η εθνικη. Πω ρε μαγκα, πόσα κλεφτρόνια στο μοναστηράκι... Τι σου έκανε η κρίση. Έβγαλε πολλούς στην άλλη μεριά.
-Οχι ρε φιλε, δεν θελω κράνος. Εχω.
Κάτσε να κλείσω τα ρολλά στο μαγαζί. Φοβάμαι...
Τουρίστες παντού ρε συ. Μόνο αυτοί χαμογελάνε... Ναι κυρία μου, γαμάτα ειναι στην Μύκονο, τζάμι θα περάσετε!
Μα καλά, όλοι istanbul θα πατε μετά?
Πέρασε η ώρα. Τον πούλο για σπίτι.
Αυτος ο πρέζακας που ειναι χυμένος εδώ ειναι στην ηλικία μου ρε. Ρε τον μαλάκα, κλαίει. Σήκω ρε μάγκα μου. Σήκω και κοίτα...
Κοίτα που εφτασα κοντά τριάντα και επειδή δεν έγλυψα κώλο παιδεύομαι για πτυχίο.
Σήκω και δες που με πηδάνε ασάλιωτα για 4Ε την ωρα και ακόμα μένω με την μάνα μου.
Σήκω και δες πόσοι περπατάμε χωρις μέλλον.
Τι να δεις ρε γαμώτο σου. Ο καλύτερος εισαι εσυ. Άλλο ενα γραμμάριο για να συνεχίσει το ταξίδι, "γιατρέ"...
Σκατά. Ούτε για μπύρα δε μου βγαίνουν... Βαρέθηκα ομως το φεισμπουκ και τα φορουμ.
Μια γουλιά τσίπουρο ακόμα και φύγαμε. να ναι καλά ο μπάρμπας απο το χωριό.
Μάγκα, 2 Ευρώ αμόλυβδη. Τι μονο? Αυτά εχω...
Το άλλο το πούλησα. Τι γιατι? Γιατι το πούλησα? Δεν τρωγότανε ρε... Και πεινούσα γαμώ τον στρατό μου και τα συσσίτιά τους.
Έμεινα με την πάπια. Με 2 Ευρώ βενζίνη και άφραγκος, που να παω? Εδω, πιο πάνω...
Η θέα είναι ωραία απο εδω ρε. Κρίμα που δεν καπνίζω. Να έκανα ενα τσιγάρο, να ηρεμήσω.
Ακου ρε συ, ακόμα και εδω πάνω ακούγονται οι κόρνες...
Τόσος κόσμος ρε συ. Τόσος κόσμος και νιώθω τόσο μόνος.
Μόνος σε μια πόλη ενός εκατομμυρίου που λένε και οι TXC.
Αλλα ειναι μια μοναξιά περίεργη.
Σαν την μοναξιά που νιώθουν οι πουτάνες στα παλιόσπιτα, που λέει και η Γώγου.
Και δεν ειμαι μόνος. Οχι τουλάχιστον ο μόνος που νιώθω έτσι.
Πέρασε η ώρα. Κάτσε να κατηφορίσω για το σπίτι γιατι αύριο ξυπνάω παλι νωρίς.
Και αν ειναι κατι που δεν αντέχω, είναι να μην μπορώ να βρω ενα καλό ήχο για ξυπνητήρι...