μιας και πιασατε ολες τις αρχαιολογιες
πως λεγοταν το μεταλαδικο κατεβαινοντας την κονδυλη στην νικαια δεξια στον οροφο με τις σαυρες??? εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω γμτ
πως λεγοταν το μεταλαδικο κατεβαινοντας την κονδυλη στην νικαια δεξια στον οροφο με τις σαυρες??? εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω γμτ
silver dollar
![]()
κ για τους ρομαντικους
carpe diem!
δεν ειναι ουτε στο τουρκολιμανο, ουτε στο μικρολιμανο
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
χθες εκει κοψαμε τη τουρτα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για ρώτα τον Oldman, όταν ξεμεθύσει, πήγαινε εδώ;![]()
![]()
![]()
![]()
ο παππους ακομα εκει πρεπει να ειναι...
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
στην κονδυλη αριστερα (πρωην μαρτιου)Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
και ειχε κανει πρεμιερα με συναυλια πουλικα
(πιο κατω οταν ημουν πιτσιρικι υπηρχαν τα θρυλικα 3 σινεμα. ορφεας κεντρικο και ουπς δεν θυμαμαι- τοπ ενα εχει γινει κοσμικο κεντρο "η κοκκινιωτισσα" ,το μαγειριο του στρατηγοπουλου οπου ετρωγε συχνα πυκνα ο διονυσιου )
και εαν φτασετε ως εκει πηγαιντε στο αιγυπτιακο για το πιο τοπ κεμπαμπ-ειδικα το γιουρτλου- και σουβλακι πραγματικο. πισω απο το δημαρχειο.
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
δεξια οπως κατεβαινεις στο υψος που ειναι η eurobank τωραΑρχικά δημιουργήθηκε από iosif
στην κονδυλη αριστερα (πρωην μαρτιου)
μιλαω για εποχη 93 - 94 που ειχε κλεισει το πρωτο χωρις ανασα και μαζευομασταν πλεον εκει
το ιδιο λεμε αλλα μπερδεψαμε τα φλας
κουιζ: βικτωρια
Ζωή σ'εσάς.......Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
να ζησουμε να τα θυμομαστε....
-- MOTOR IS THE BODY RIDER IS THE SOUL --
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
Και καποτε υπηρχε και το διαχρονικο στην καστελλα
και παιδες παρακαλω
τουρκολιμανο λεγεται
αυτα τα μικρολιμανα αφηστε τα για αυτους που ξεχασαν οτι ο αγ.δημητριος ειναι το μπραχαμι
Μπαινω πριν απο τρια χρονια σε ενα μαγαζι στο λιμανι ψαχνοντας για βιδες.Ο μαγαζατορας μου κανει για γνωστος αλλα απο γνωστους στον Πειραια αλλα τπτ.
Τελικα ηταν ο ενας απο τους δυο ιδιοκτητες του διαχρονικου που ειχα να τον δω πανω απο δεκαετια.Τα λεμε,παιρνω και τις βιδες και παμε στο ταμειο να τον πληρωσω.Εκει βλεπω την ταμειακη να καθεται πανω σε ενα κομματι απο την μπαρα του διαχρονικου.![]()
-Ρε παλαβε τι εχεις κανει εδω?
-Ειπα να κρατησω ενα κομματι ναχω να θυμαμαι.
Εμεις τα γεροντια παντως τουρκολιμανο το λεμε ακομα και την Λαμπρακη Βασιλισσης Σοφιας (αν και ιδεολογικα δεν μου καθεται).
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ενα είναι το ροκάδικο για τη Θεσσαλονικη
"Ουκ έστιν τέλος" λέγεται!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
κουιζ: βικτωρια
μπολντορες και ξυλο!!!!
Τεσσερα ηταν τα σινεμα.Αλφα ηταν το πρωτο κατεβαινοντας αριστερα.Κυριακες πρωι ειχε συναυλιες.Πουλικας,Εξαδακτυλος,Σωκρατες και οτι τραβαει η ψυχουλα σου ειχε περασει απο κει.Παλλας το τελευταιο (τσονταδικο).Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
στην κονδυλη αριστερα (πρωην μαρτιου)
και ειχε κανει πρεμιερα με συναυλια πουλικα
(πιο κατω οταν ημουν πιτσιρικι υπηρχαν τα θρυλικα 3 σινεμα. ορφεας κεντρικο και ουπς δεν θυμαμαι- τοπ ενα εχει γινει κοσμικο κεντρο "η κοκκινιωτισσα" ,το μαγειριο του στρατηγοπουλου οπου ετρωγε συχνα πυκνα ο διονυσιου )
και εαν φτασετε ως εκει πηγαιντε στο αιγυπτιακο για το πιο τοπ κεμπαμπ-ειδικα το γιουρτλου- και σουβλακι πραγματικο. πισω απο το δημαρχειο.
Στο Στρατηγοπουλο ετρωγε ο πατερας μου οταν δεν του αρεσε κανενα απο τα δυο τρια φαγητα που εφτιαχνε καθημερινα η γιαγια μου.![]()
Το αιγυπτιακο "ξεφτυσε" δυστυχως.
Η Βικτωρια ηταν ντισκο και ηταν ενα στενο πανω απο το περιβολακι.Γκιραπια με τριχρωμα μυτερα ψιλοτακουνα,χοντα φουρ με κουρελου αντι σελλας και διαγωνισμους χορου Κυριακες πρωι.
Μετα το γυρισε στο ροκ κι αργοτερα στο χεβυ βαζοντας και βιντεο.
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Paranoid?Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
δεξια οπως κατεβαινεις στο υψος που ειναι η eurobank τωρα
μιλαω για εποχη 93 - 94 που ειχε κλεισει το πρωτο χωρις ανασα και μαζευομασταν πλεον εκει
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Τεσσερα ηταν τα σινεμα.Αλφα ηταν το πρωτο κατεβαινοντας αριστερα.Κυριακες πρωι ειχε συναυλιες.Πουλικας,Εξαδακτυλος,Σωκρατες και οτι τραβαει η ψυχουλα σου ειχε περασει απο κει.Παλλας το τελευταιο (τσονταδικο).
Στο Στρατηγοπουλο ετρωγε ο πατερας μου οταν δεν του αρεσε κανενα απο τα δυο τρια φαγητα που εφτιαχνε καθημερινα η γιαγια μου.![]()
Το αιγυπτιακο "ξεφτυσε" δυστυχως.
Η Βικτωρια ηταν ντισκο και ηταν ενα στενο πανω απο το περιβολακι.Γκιραπια με τριχρωμα μυτερα ψιλοτακουνα,χοντα φουρ με κουρελου αντι σελλας και διαγωνισμους χορου Κυριακες πρωι.
Μετα το γυρισε στο ροκ κι αργοτερα στο χεβυ βαζοντας και βιντεο.
![]()
![]()
![]()
σωστος. βεβαια τις συναυλιες δεν τις προλαβα. το αιγυπτιακο ειναι ενα κλικ κατω απο παλαιοτερα αλλα εξακολουθει να εχει τρομερη κεμπαμπ
συμπληρωνω: η βικτωρια επαιζε μεταλ με βιντεο-το ειχαν τιμησει και οι sxorpions συμφωνα με κατι θρυλους- και καποια στιγμη εβαλε βομβα ο ελα στο ατ που ηταν στα 200 μετρα κατηγορωντας την ελας οτι εκανε τα στραβα ματια στην οντως απιστευτη διακινηση στο μαγαζι {οπως αργοτερα και ενα μαγαζι εκει που ειναι το wild thing (απο κει ξεκινησε η κουβεντα) οχι μεταλ αλλα γενικα βιντεο κλιπ σε βιντεο γουολ}
Ψιτ νεαρε,το αιγυπτιακο ειναι ακουνητο απο το 24.Ανοιξε ΚΑΙ πιο κατω.Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
σωστος. βεβαια τις συναυλιες δεν τις προλαβα. το αιγυπτιακο ειναι ενα κλικ κατω απο παλαιοτερα αλλα εξακολουθει να εχει τρομερη κεμπαμπ
συμπληρωνω: η βικτωρια επαιζε μεταλ με βιντεο-το ειχαν τιμησει και οι sxorpions συμφωνα με κατι θρυλους- και καποια στιγμη εβαλε βομβα ο ελα στο ατ που ηταν στα 200 μετρα κατηγορωντας την ελας οτι εκανε τα στραβα ματια στην οντως απιστευτη διακινηση στο μαγαζι {οπως αργοτερα και ενα μαγαζι εκει που ειναι το wild thing (απο κει ξεκινησε η κουβεντα) οχι μεταλ αλλα γενικα βιντεο κλιπ σε βιντεο γουολ}![]()
Οταν η Βικτωρια εβαλε βιντεο το γυρισε σε μεταλ.Μετα τη βομβα βικτωρια καπουτ.Αν και εμεις πηγαιναμε στην rock dragon,υπογα στη βασ.σοφιας.
http://www.toaigyptiakon.gr/![]()