Σελίδα 86 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 3676818283848586878889909196 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.276 έως 1.290 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω ε ?
    Θα την σκισω την νυφη μου που ειναι και δασκαλα η οποια με επεισε οτι γραφεται με ομικρον.
    Εγω επι 40 χρονια με ωμεγα το εγραφα

Επι του θεματος. Τελικα μας δουλευουν ψιλο γαζι, δεν ειναι ουτε βλακες ουτε ασχετοι, προδοτες του κερατα ειναι

Κι επί του θέματος, συμφωνώ απολύτως περί προδοσίας. Ένας Θεός (εκτός από μένα) ξέρει τι παιχνίδια παίχτηκαν εκεί πίσω..

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Κι επί του θέματος, συμφωνώ απολύτως περί προδοσίας. Ένας Θεός (εκτός από μένα) ξέρει τι παιχνίδια παίχτηκαν εκεί πίσω..
    Ρε ασε τις μαλακιες και εσπασε το τηλ.

"Ελα πες μας αφου εσυ ξερεις,τογραψε κι ο Μακης".
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ρε ασε τις μαλακιες και εσπασε το τηλ.
    "Ελα πες μας αφου εσυ ξερεις,τογραψε κι ο Μακης".
    Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι δύσκολα θα ζήσω χωρίς το moto.gr σε λίγο που δεν θά'χω ρεύμα και ίντερνετ..

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι δύσκολα θα ζήσω χωρίς το moto.gr σε λίγο που δεν θά'χω ρεύμα και ίντερνετ..

Κι οχι τπτ αλλο αλλα δεν μιλαει κανενας πστς.

http://www.youtube.com/watch?v=YYlpY...eature=related
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Το πρωί, ΔΕΗ Χανίων, ουρά για αποξύλωση ηλεκτρικών παροχών από σπίτια...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Το πρωί, ΔΕΗ Χανίων, ουρά για αποξύλωση ηλεκτρικών παροχών από σπίτια...
    Aυτό λέει πολλά όμως...ότι μερικά σπίτια υπήρχαν για χαβαλέ... ή κανω λάθος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Aυτό λέει πολλά όμως...ότι μερικά σπίτια υπήρχαν για χαβαλέ... ή κανω λάθος?
    Όχι απαραίτητα.. πολλοί έχουν και τα πατρικά τους στο χωριό..

Όχι απαραίτητα.. πολλοί έχουν και τα πατρικά τους στο χωριό..
    Σωστό και αυτό...

Για να ρίξω ερώτηξη

Δηλαδή όταν δε μπορείς να ανταπελξέθεις στο σπιτικό χαράτσι της ΔΕΗ, παίζει ο ανάλογος έντοκος διακανονισμός, ή θα αρχίσουνε τα μούμπλε μούμπλα;

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Παιδες

την αλλη βδομαδα ερχονται χειροτερα

κωλυομαι αλλα ετοιμαστειτε για γερα χαστουκια
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    Παιδες

Φόρο στο νερό? το νερό νεράκι...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παιδες

Μη μας κρατάς σε αγωνία, πες πες

που πρέπει να δώσουμε σε ορισμένους, εννοείς!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

όπου γης Το avatar του/της iosif
    λοιπον μου σφυριχτηκε απο εγκυροτατη πηγη οτι κοβονται μαχαιρι ΟΛΑ τα επιδοματα απο δ.υ. και ο μισθος εκπαιδευτικου πχ καθαρα θα πεσει στο χιλιαρικο. δηλαδ 300 ευρω πλην εξτρα

επισης υπαρχει σκεψη για αναδρομικη κοπη των επιδοματων απο 01.01.11 που σημαινει οτι θα τους ζητηθουν και πισω απο 2-3000 ευρω! κατι ειπωθηκε και για περαιτερω φορολογηση μεσω χαμηλοτερου αφορολογητου απο του χρονου .παντως στο υπ.οικ. ετοιμαζονται για φωτιες γιατι θα χασουν κανα 1000ρικο μηνιαιως αλλα το κρατος στα τετοια του καθως ετοιμαζει να δωσει σε ελεγκτικες τα εσοδα

απλα κρατω επιφυλαξη μην προκειται για διαροες που εχουν στοχο σοκ και δεος δηλ, να προετοιμασουν για τα χειροτερα ωστε να συμβιβαστει ο κοσμος με καποιες ακομα περικοπες

προν χαρουν διαφοροι χοχολοι να ξεκαθαρισουμε πως οτι κοβεται στο δημοσιο σημαινει οι θα ακολουθηθεισ τον ιδιωτικο ποτε ελεγαν οτι δεν θα μειωθουν οι μισθοι στον ιδιωτικο τομεα?

μας πανε για επιπεδο ενα κλικ πανω απο βουλγαριας στα 400 ευρω ο ανειδικευτος.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Μάλλον πάμε για ξύλο στα αλήθεια. Έλεος.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF