Σελίδα 24 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 141920212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 378

Θέμα: Που ηταν και σημερα ο Stoner???

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
    αν δεν εχεις οδηγο εξελιξης πως θα την φτιαξεις?
    ποιος θα σου δωσει τα δεδομενα και τις οδηγιες για τα σημεια που χρειαζεται βελτιωση η μηχανη?

Ακριβώς , η μηχανή για να πάρεις δεδομένα πρέπει να υπάρχει , κι εκεί ο οδηγός δεν έχει κανένα λόγο , πρώτα κατασκευάζουν την μηχανή και έπειτα διορθώνουν τις όποιες ατέλειες .
    Respect mah authoritah!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900

Σημασια εχει οτι οδηγοι σαν Εντουαρτς, Ροσσι, Σιμοντσελι και γενικα επιθετικοι στο στυλ δυσκολα θα δουμε απο δω και περα.
    Με το παραμικρο γκρινιαζουν ολοι.
    Δειτε τον Σιμοντσελι.
    Ειναι ο επομενος Σταρ του αθληματος και πανε να του κοψουνε τα φλωρακια τα φτερα.
    Ελπιζω οτι δεν θα μασησει.
    Πέστα χρυσόστομε
    Φλωράκια είναι! Όταν φεύγουν μπροστά και είναι μόνοι τους κάνουν παπάδες.
    Όταν πιέζονται και τον τρώνε στον ποπό αρχίζουν τις κλαψωμούνικες δηλώσεις.
    Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Λορέντζο που κάλεσε τον Sic για παράπονα μπροστά στις
    κάμερες...(για ένα συμβάν 2 αγώνες πριν). Ακόμα και εκεί τον ξεφούρνισε ο Sic.
    Βγήκε μετά ο Edwards και λέει "Δεν καταλαβαίνω αυτές τις βλαμένες δηλώσεις και
    τις γκρίνιες στις κάμερες. Παλιά έπεφτε ξύλο εντός και εκτός πίστας."
    Είναι από τα πιο επικύνδινα σπορ συμφωνώ αλλά μην γίνουνε και λελέδες.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Ξέρεις εσύ μετά από πόσα χρόνια ,γιατί εγώ δεν είμαι σίγουρος αν η μηχανή της ήταν ανταγωνιστική από το 07 ,08,09 αλλά δεν είχε οδηγό για αν την πάει . Εσύ πως είσαι ;
    Ναι δηλαδη ο πεντροσα δεν πηγαινε για πρωταθλημα περυσι που τους εριχνε 6-7 δευτερολεπτα σε καθε αγωνα......δηλαδη το κιβωτιο που εχει φετος η honda δεν της δινει προβαδισμα??Αντε μου φαινεται οτι εχουν χαλασει οι οπαδοι του αθληματος γι αυτο χαλανε και οι οδηγοι...Ελπιζω να βγουν και αλλοι σαν τον Sic μπας και ξαναβρει το αθλημα το θεαμα που ειχε!!!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Drouk
    Αντε μου φαινεται οτι εχουν χαλασει οι οπαδοι του αθληματος γι αυτο χαλανε και οι οδηγοι...
    Όντως ...μεγάλη ζημιά το οπαδιλίκι τύπου κλωτσοσκουφόσφαιρου που επικρατεί στη χώρα μας

Το "άθλημα"???? Ποιό άθλημα? Αν λέμε για αγώνες μοτοσυκλετών....υπάρχουν πάρα πολλές κατηγορίες με ΠΟΛΥ θέαμα (moto2,125,superbikes,supersport 600,superstock 600/1000,ένα εξαιρετικό bsb ...κλπ κλπ...)

Βέβαια εκεί δεν μπορούμε να βγάζουμε το οπαδιλίκι μας τύπου "Rossi vs όλοι" ή "Ο Rossi ξόφλησε γέο βαγγέο" που σας έχει καλλιεργηθεί (ΚΑΙ από τον απαράδεκτο 2Δ που μόνο πίπες δεν φαντασιώνεται να κάνει στον ΒαλεντινοΡόσσιΒαλεντινοΡόσσιΒαλεντινοΡόσσιΒαλεντιν οΡόσσι)

Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Μια που μιλάτε για οπαδιλίκι:

http://www.msfree.gr/ms.php?id=23051

Τον στόνερ και γω τον έχω για πολύ κλαψιάρη αλλά η δήλωσή του χτες με ξάφνιασε:

http://www.youtube.com/watch?v=Hbten3_HhpQ
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Όντως ...μεγάλη ζημιά το οπαδιλίκι τύπου κλωτσοσκουφόσφαιρου που επικρατεί στη χώρα μας

Το "άθλημα"???? Ποιό άθλημα? Αν λέμε για αγώνες μοτοσυκλετών....υπάρχουν πάρα πολλές κατηγορίες με ΠΟΛΥ θέαμα (moto2,125,superbikes,supersport 600,superstock 600/1000,ένα εξαιρετικό bsb ...κλπ κλπ...)

Βέβαια εκεί δεν μπορούμε να βγάζουμε το οπαδιλίκι μας τύπου "Rossi vs όλοι" ή "Ο Rossi ξόφλησε γέο βαγγέο" που σας έχει καλλιεργηθεί (ΚΑΙ από τον απαράδεκτο 2Δ που μόνο πίπες δεν φαντασιώνεται να κάνει στον ΒαλεντινοΡόσσιΒαλεντινοΡόσσιΒαλεντινοΡόσσιΒαλεντιν οΡόσσι)

Ενταξει μιλαμε για την μεγαλη κατηγορια τωρα που οπως και α το κανουμε ειναι αυτη που κεντριζει το ενδιαφερον.....και για ποδοσφαιρο οταν μιλας μιλας για Champions League δεν μιλας για Δ εθνικη παρολο που και εκει μπορει να γινονται αγωνες πολυ καλοι.Για τον ΔΔ που λετε ενταξει ο ανθρωπος μπορει να λεει καποιες βλακειες και γενικα να εχει καποια θεματακια παρολα αυτα αν δεν ηταν αυτος δεν θα βλεπαμε moto gp(εγω τουλαχιστον)σε ελληνικο καναλι και μπορει να τα κανει γιατι εχει δικα του συμφεροντα παρολα αυτα και σε εμας καλο κανει.....τωρα οποιος δεν γουσταρει να τον βλεπει για τις αποψεις του ή για την περιγραφη που κανει(η ιταλικη πολυ καλυτερη βλεπε Phillip Island rossi vs gibernau τρελο!!)μπορει να τον δει απο αλλου τον αγωνα

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Drouk
    Ενταξει μιλαμε για την μεγαλη κατηγορια τωρα που οπως και α το κανουμε ειναι αυτη που κεντριζει το ενδιαφερον.....και για ποδοσφαιρο οταν μιλας μιλας για Champions League δεν μιλας για Δ εθνικη παρολο που και εκει μπορει να γινονται αγωνες πολυ καλοι.Για τον ΔΔ που λετε ενταξει ο ανθρωπος μπορει να λεει καποιες βλακειες και γενικα να εχει καποια θεματακια παρολα αυτα αν δεν ηταν αυτος δεν θα βλεπαμε moto gp(εγω τουλαχιστον)σε ελληνικο καναλι και μπορει να τα κανει γιατι εχει δικα του συμφεροντα παρολα αυτα και σε εμας καλο κανει.....τωρα οποιος δεν γουσταρει να τον βλεπει για τις αποψεις του ή για την περιγραφη που κανει(η ιταλικη πολυ καλυτερη βλεπε Phillip Island rossi vs gibernau τρελο!!)μπορει να τον δει απο αλλου τον αγωνα

Εσύ μίλησες για έλλειψη θεάματος στα motogp κι εγώ απλά ανέφερα ότι η μεγάλη κατηγορία δεν είναι το κέντρο του σύμπαντος (για μένα τουλάχιστον)

Αν δεν υπάρχει θέαμα εκεί (που φέτος υπάρχει ,όχι όσο θα ήθελα αλλά υπάρχει) θα ψάξω να το βρω σε άλλους αγώνες μοτοσυκλέτας...Δεν έχω κολλήματα οπαδικά για να βλέπω συγκεκριμένους αναβάτες.

...αλλά,που ήταν αλήθεια σήμερα ο Stoner???
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Νέο μέλος
    Εσύ μίλησες για έλλειψη θεάματος στα motogp κι εγώ απλά ανέφερα ότι η μεγάλη κατηγορία δεν είναι το κέντρο του σύμπαντος (για μένα τουλάχιστον)

Αν δεν υπάρχει θέαμα εκεί (που φέτος υπάρχει ,όχι όσο θα ήθελα αλλά υπάρχει) θα ψάξω να το βρω σε άλλους αγώνες μοτοσυκλέτας...Δεν έχω κολλήματα οπαδικά για να βλέπω συγκεκριμένους αναβάτες.

...αλλά,που ήταν αλήθεια σήμερα ο Stoner???
    Ναι ενταξει δεκτο εγω moto gp βλεπω εν μερη λογο του ΡΟΣΣΙ οποτε.....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    .....

...
    το αυτό

Και εμένα με ξάφνιασε η δήλωση του Stoner.
    Ελπίζω να μην κλατάρει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
    Πέρυσι ήταν που σταμάτησε ένα διάστημα λόγω υπερκόποσης? Δεν
    θυμάμαι.
    Να του απαγορεύσουν το σεξ πριν τους αγώνες. Όσο ναναι
    θα οδηγεί πιο γρήγορα αν είναι καυλωμένος:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti

Re: Που ηταν και σημερα ο Stoner???

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Japan ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο βάαααααααααθρο κοίταααααααααα στο βάααααααααααθροοοοοοοοοοοοο

Παλαιό μέλος

Παλαιό μέλος
    Παντως ο Ροσσι φετος μου θυμιζει την πρωτη χρονια του στην yamaha.

Σχετη απογοητευση λογω υποδιαιστερης μηχανης.

Ηθελεστα και παθεστα ducati δεν ηθελε? :rotflmao:

Στην μεση του πρωταθληματος και εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα μοτέρ :rotflmao:

Ρε μπας και ριχναν ναφθαλινη μες το ντεποζιτο γι αυτο??? :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Εγω δεν ειμαι ρατσιστης αυτοι ειναι μαυροι...

Εγω δεν βγαζω χολη για την ducati αυτη ειναι γτπ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Η χονδα λεει ριχνει 650.000 ευρω για ενα κιβωτιο, δεν τα δινει στους φτωχους καλυτερα? (στην ducati πχ)

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2008, 11:04
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 01:59
  3. μπορει και σημερα να ερθη ....
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2004, 09:44
  4. 3 και σημερα!!!!
    από BIKENEST στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2