καλημερα..........
μετα απο πολυ καιρο........
χαιρομαι που ξαναεχω νεα σας!!
Σκεπασε τη καλα τοτε μη κρυωσει και αρρωστησει η καημενη :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Εχω μία αλλά κρυώνει και ντρέπεται.....
![]()
![]()
καλε ... μη τις βγαζεις ολες στη φορα :rotflmao: θα μας παρεξηγησουνε !!!! πρεπει να κανουμε αλλο ενα ταξιδακι προς δημητσανα νομιζω τωρα που δροσισε..... θα ναι υπεροχα με τα ελατιαΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Ο ΣΤΑΘΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.
ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ(ΒΛΕΠΕ ΠΛΑΤΗ)
ΕΝ ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ............................................ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ , ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ![]()
για οργανωστε το παιδες !!!!
Κάτσε να πιάσουν οι ζέστεςΑρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Σκεπασε τη καλα τοτε μη κρυωσει και αρρωστησει η καημενη :rotflmao:![]()
![]()
![]()
otan spamari i laiki agora.......![]()
:a14: :a17:
![]()
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΣΤΑΣΗ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θεϊκο !!!!! α ρε σταυρο θα με απολυσει ο διευθυντης με τετοιο ξεκαρδισμα που ακουσε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: δε παιζεσαι λεμε
νεο προσο-χη μετα-βολη κτλΑρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
καλημερα παιδες....δευτερα θα ειμαι αθηνα.Το δελεαρ ισχυει?
ναι λεμε![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΕΠΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΤΩΡΑ.IDI ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΛΕΑΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ sotpag....
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
θα εχει πατρινη εξορμηση την δευτερα!!!γουσταρω![]()
![]()
Καλησπέρες..........
μην προκαλείτε με τις φωτό εχω να βάλω και Λίνα σε αποκαλύπτική αλλά και γνωστα PBC μέλη.... :rotflmao: