ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
αυτα κι'αν θελουν μερακιΑρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Τα "πατουμενα" στο ραφι ειναι της κορης που μου τα εδωσε να της κολησω τα φιογκακια που ειχαν ξεκολησει..![]()
.καλη συνεχεια
![]()
Ελευθερα Κωστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Χρήστο συγγνώμη ........ αλλά εδώ θα σε ψάλλω λίγο !!!
Ρε φίλε ...... φτιάχνεις παπάδες και αγγέλους μαζί σε συσκευασία του ενός ......... και πας και βάζεις ένα τόσο μα τόσο κάτω από το επίπεδο της συνολικής δουλειάς, πλαίσιο στήριξης του φαίρινγκ !!!
Γιατί ρε συ ίσια σωλήνα και να φαίνεται έτσι ;;; Φτιάξε μια κουρμπαριστή να ακολουθεί το σχήμα του φαίρινγκ και να μην φαίνεται !!!
Ελα αφού ΜΠΟΡΕΙΣ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το φαιρινγκ ειναι γερμανικη κατασκευη (υπαρχει ακομα η εταιρεια και εχει και ανταλλακτικα ε???)φτιαγμενο ειδικα για αυτο το μηχανακι,αλλα πραγματικα και μενα η βαση του απο την αρχη μου καθησε στο στομαχι, ο τροπος στηριξης με τον σκελετο, αλλα και η κατασκευη του.
Το εχω βελτιωσει ,και θα το βελτιωσω και αλλο, αλλα δεν γινεται να φτιαχτει οπως λες ,λογω του ειδους του φαιρινγκ ,κοιτα λιγο περισσοτερο την προτελευταια φωτο και θα καταλαβεις ,θα πρεπει να γινει μια πολυπλοκη κατασκευη αμφιβολου αποτελεσματικοτητας ,ενω το δικο του ,οταν μπουν ολα επανω ,απλα χανεται τελειως ...![]()
Υ.Γ Θα πιουμε κανα κοκτειλ στα Χανια και φετος???![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
ΝΑΙ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
.......
Υ.Γ Θα πιουμε κανα κοκτειλ στα Χανια και φετος???![]()
![]()
![]()
Αυτό εξηγεί πολλά !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ελευθερα Κωστα...![]()
Το φαιρινγκ ειναι γερμανικη κατασκευη ........![]()
![]()
![]()
Αν το είχες φτιάξει εσύ θα ήταν καλύτερο !!!
Είπα κι εγώ !!!
Λυσιμο παλι τα οργανα;;;;
Χαραςστο κουραγιο σου ρε Χρηστο... Εμενα παντως ΜΕ αρεσουν κι ετσι!!!
Παντως τωρα που αλλαζουν θεση τα οργανα φαινεται πολυ καλυτερο.. αρα καθε εμποδιο για καλο!!!
KEep Going!!!!!![]()
Πατέρας πια..
οσο παει και μου αρεσει περισσοτερο.το καλο με αυτο το project ειναι η ελευθερια που σου αφηνει να ακολουθεις οτι δρομο θελεις σε αντιθεση με αυτα που γινοντε εντελως μαμα![]()
βεβαια οι καταβολες του κατασκευαστη φαινοντε (πασουμακια)καθως και τα παιδικα βιωματα(κνιτης-ταγματασφαλιτης-νεολαια μεταξα κτλ κτλ)εξου και οι ελειψεις σε κουρμπες![]()
καλη συνεχεια γερο,παρακολουθουμε αμειωτα![]()
πολυ παντετα βρε παιδι μου,μακαρι το αποτελεσμα να σε δικαιωση και ολα να δουλευουν σωστα και με ασφαλεια!!!!!!![]()
![]()
![]()
καλαματιανος
Χρήστο προχώρα!
Θα φτιάξεις ΤΗΝ μηχανάρα!
Μόλις τελειώσει αυτή, την άλλη ούτε που θα την κοιτάς!![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
χρηστο μονο εσυ μας εμεινες... (νταξ και κανα 2-3 αλλα καλα προτζεκτ) ανεβασε καμια φωτο. πειναμε σε λεω.. αντε μην παρω κι αλλο χρεπι κι αρχισω κι εγω γιατι ζηλευω..
χρηστο περιμενουμε φιλε!!!
αντε ρε να τελειωσει το εργαλειο λεμε!!![]()
![]()
τον θοδωρη τον μανιατακο???Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
....στο μαγαζι με τον μανιατακο,καταληξαμε στο ειδος της μηχανης που πρεπει να βρω....
θα σε βαλει να παρεις τσοπερ αυτος!!!!:rotflmao:
(κανει απιστευτες δουλειες ο μαγκας)
ΥΓ: Σπυρο σε βλεπω και εσενα στο club με τα πετσινα γιλεκα!:rotflmao: :rotflmao:
χρηστο μου τα καταφερες?Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Τα "πατουμενα" στο ραφι ειναι της κορης που μου τα εδωσε να της κολησω τα φιογκακια που ειχαν ξεκολησει..![]()
τα κολησες??
θες βοηθεια?
τι υλικα χρησιμοποιησες φιλε?
φωτο????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Tι εγινε ρε
Χαθηκε ο αλλος ο καραφλας
Χαθηκες και συ
Χαθηκαμε γενικως.
(και γω μαζι ε)![]()
![]()
![]()