Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Φιλαράκι, εκ Ζήρεια ορμώμενος?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Φιλαράκι, εκ Ζήρεια ορμώμενος?![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Σταύρο αν έρθεις και ξέρεις τη διαδρομή, κανένα πρόβλημα αλλά αναλαμβάνεις να πλοηγήσεις![]()
και να θυμάσαι ότι δεν πάμε για εντούρο![]()
Δεν θα μας πάρει πολύ ώρα να περάσουμε το όρος Πατέρας και να φτάσουμε Γεράνεια?
@ Ειρήνη: μπορείς να παραστρατήσεις ελεύθερα, θα έχεις και τον qspec μαζί![]()
Κατά τα λοιπά, ενημερώνω και το αρχικό πόστ με τα εξής:
Η βόλτα θα γίνει Σάββατο. Ραντεβού στο περίπτερο Χαϊδαρίου στις 9.30 ώστε το αργότερο 10 να έχουμε φύγει.
Λέω να 'ρθω και γω αλλά επειδή το απόγευμα έχω βάπτιση θα την κάνω κατά τις 2.
Διαδρομές στα Γεράνεια γνωρίζουμε μπόλικες. Κανονίζουμε λεπτομέρειες διαδρομής το Σάββατο πρωί στο περίπτερο.
Τα λέμε...
ωχ-ωχ-ωωωωχΑρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Λέω να 'ρθω και γω...
...Διαδρομές στα Γεράνεια γνωρίζουμε μπόλικες...
![]()
![]()
![]()
οσο θυμαμαι αυτο...
και τα "χαλαρα χωρις ιδιαιτερες δυσκολειες"Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Την επόμενη Κυριακή σκέφτομαι να εκδράμω χωμάτινα από του Παπάγου με προορισμό το Σούνιο ή το Λαύριο για καφεδάκι και ότι άλλο προκύψει ανάλογα την παρέα.
Θα κινηθώ αποκλειστικά σε δασικούς δρόμους χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Θα είμαι με το άφρικα και την βόλτα θα μπορέσει να την ακολουθήσει οποιδήποτε on/off μηχανάκι, μικρό, μεσαίο, μεγάλο δηλαδή ότι μπορεί να πατήσει χώμα.
κοματια που περασαμε μου ερχεται να![]()
![]()
![]()
με μαυρο δακρυ
![]()
![]()
![]()
αλλα εκτως απροοπτου θα το τολμησω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Διαδρομές στα Γεράνεια γνωρίζουμε μπόλικες. Κανονίζουμε λεπτομέρειες διαδρομής το Σάββατο πρωί στο περίπτερο.
Τα λέμε...
έλα ρε, μη με αφήσεις μόνο μου με τα "κατσίκια"Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
ωχ-ωχ-ωωωωχ![]()
![]()
![]()
οσο θυμαμαι αυτο...
και τα "χαλαρα χωρις ιδιαιτερες δυσκολειες"
κοματια που περασαμε μου ερχεται να![]()
![]()
με μαυρο δακρυ
![]()
![]()
αλλα εκτως απροοπτου θα το τολμησω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mas πλοηγεί ο Κώστας τότε! Κωστα θυμησου θα'μαι με το ΒΕΤΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Τα λέμε...![]()
ναι παιχταρα μου ξερουμε εμεις,οταν δουμε ταΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
έλα ρε, μη με αφήσεις μόνο μου με τα "κατσίκια"![]()
σκουρα..
βγαινουμε ασφαλτο και παμε για κοφι![]()
![]()
απλα υπαρχει μια μικρη περιπτωση να με
στριμωξουν στη δουλεια![]()
αλλοιως οκ![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
ντάξ, nic mor που 'σαι? δε θα πονέσουμε πολύ :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
mas πλοηγεί ο Κώστας τότε! Κωστα θυμησου θα'μαι με το ΒΕΤΑ!![]()
ντάξ, nic mor που 'σαι? δε θα πονέσουμε πολύ :rotflmao:![]()
![]()
![]()
να τους πουμε να βαλουν πρωτα λιγο βιξ ομως:o :oΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ντάξ, nic mor που 'σαι? δε θα πονέσουμε πολύ :rotflmao:
για να μην πονεσει ο λαιμος μας![]()
![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Να βρω το σημείο που θα την κάνετε με ελαφρά, να στήσω κιόσκι, θα έχει τσάι με μέλι για να σας μαλακώσει το λαιμό, γλυκό και κάτι σε αλμυρό κλπ... θα βγάλω λεφτά.!!
Ααα και να μην ξεχάσω ταιρ απ, φαρμακείο, γκάφερ ... ααα κα ιτην φωτογραφική
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ Φεύγοντας θα σας βάλω κι ένα τραυμαπλάστ πάνω στην μηχανή και θα σχηματίσει το Χ
Τρελοκοτσιδού..!!!!
[B]... η βόλτα θα είναι χωμάτινη εξερευνητική, αλλά εντελώς χαλαρή... ούτε κροκάλες, ούτε μονοπάτια, ούτε εντουράδες.
....
Αν ισχύει σίγουρα η από πάνω πρόταση... δηλαδή χαλαρή ονοφφάδα χωρίς μονοπάτια και εντουροκαταστάσεις είμαι κι εγώ μέσα... αν με θέλετε στην παρέα σας...![]()
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........περιμενετε καμια βδομαδα ακομα ρε να ετοιμασω τον KiLeR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Και φυσικά δεν θα πονέσετε.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ντάξ, nic mor που 'σαι? δε θα πονέσουμε πολύ :rotflmao:
Ο Κώστας (αν και τώρα τελευταία μου έλεγε ότι μπαίνει και μονοπατάκι με το άφρικα)
και ο Σταύρος (καβάλα στο σκαρφαλωτήρι/κατσίκι του )
θα αντισταθούν σε κάθε πειρασμό
Τώρα αν τους δείτε να σταματούν πριν από κάποιο σιχτίρι, να κοιτιούνται στα μάτια μεταξύ τους, να κοιτάνε πίσω εσάς με λίγο οίκτο, και να ορμούν στο σιχτίρι
μείνετε εκεί που είσαστε και μη το κουνήσετε ρούπι. Θα ξανάρθουν όταν πάρουν την δόση τους![]()
αυτός είναι ο σκοπός. Αν τα κομάντο απο πάνω θελήσουν να παίξουν λίγο, νο πρόμπλεμ, εμείς πάμε απο παραδίπλα δρόμο χαλαρά. Οπότε σε περιμένουμε. Από εξοπλισμό κομπλέ?Αρχικά δημιουργήθηκε από vaelsod
Αν ισχύει σίγουρα η από πάνω πρόταση... δηλαδή χαλαρή ονοφφάδα χωρίς μονοπάτια και εντουροκαταστάσεις είμαι κι εγώ μέσα... αν με θέλετε στην παρέα σας...![]()
Θα πάμε και την άλλη βδομάδα ρε KiLeRΑρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........περιμενετε καμια βδομαδα ακομα ρε να ετοιμασω τον KiLeR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ mpou: εσύ δε θα έρθεις?![]()