Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ...σπασμένο φτερό πως φτιάχνεται?

Drive It Like U Stole It Το avatar του/της zoudis

Unhappy ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ...σπασμένο φτερό πως φτιάχνεται?

ε ναι λοιπόν θα αυτοκτονήσω να ησυχάσει και το φόρουμ...

Τι είχα πει "αλλό κακό να μην με έβρει" ? Ε με βρήκε ! (Α ρε Murphy με τους γαμώ-νόμους σου.... ). Ας διώξει κάποιος ρε παιδιά τα κακά δαιμόνια που έχουν βαλθεί ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ !!!

Μου σπάσαν (πως ? που ? ΠΟΤΕ ? {μάλλον στο γκαράζ τη νύχτα...αν το ανακαλύψω θα κλάψουνε μανούλες....}) το μπροστινό φτερό όχι πολύ, απλά ραγισμένο στη μύτη και χαρακωμένο από πάνω....

Αλλά ΔΕΝ μπορώ να το βλέπω έτσι, σπαράζει η κάρδια μου

Πως φτιάχνεται ? Αν το κολλήσω και το πάω σε φαναρτζή για στοκάρισμα-βάψιμο θα γίνει ? Γιατί άντε το σπάσιμο κολλάει, οι γρατζουνιές ?

Τι λένε οι εμπειρίες σας ? Είναι κρίμα να βάλω καινούργιο και να τα πληρώσω και εγώ δεν ξέρω πόσο....

Υπάρχει και ένα μαγαζί ξέρω (στον Κεραμικό ?) που φτιάχνει πλαστικά μηχανών και τέτοια. Ησχύει ?

Τις εμπειρίες (ακόμα μια φορά) pleaaase...
    Drive It Like You Stole It

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ...σπασμένο φτερό πως φτιάχνεται?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoudis
    ε ναι λοιπόν θα αυτοκτονήσω να ησυχάσει και το φόρουμ...

Τι είχα πει "αλλό κακό να μην με έβρει" ? Ε με βρήκε ! (Α ρε Murphy με τους γαμώ-νόμους σου.... ). Ας διώξει κάποιος ρε παιδιά τα κακά δαιμόνια που έχουν βαλθεί ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ !!!

Μου σπάσαν (πως ? που ? ΠΟΤΕ ? {μάλλον στο γκαράζ τη νύχτα...αν το ανακαλύψω θα κλάψουνε μανούλες....}) το μπροστινό φτερό όχι πολύ, απλά ραγισμένο στη μύτη και χαρακωμένο από πάνω....

Αλλά ΔΕΝ μπορώ να το βλέπω έτσι, σπαράζει η κάρδια μου

Πως φτιάχνεται ? Αν το κολλήσω και το πάω σε φαναρτζή για στοκάρισμα-βάψιμο θα γίνει ? Γιατί άντε το σπάσιμο κολλάει, οι γρατζουνιές ?

Τι λένε οι εμπειρίες σας ? Είναι κρίμα να βάλω καινούργιο και να τα πληρώσω και εγώ δεν ξέρω πόσο....

Υπάρχει και ένα μαγαζί ξέρω (στον Κεραμικό ?) που φτιάχνει πλαστικά μηχανών και τέτοια. Ησχύει ?

Τις εμπειρίες (ακόμα μια φορά) pleaaase...
    Λοιον αυτο το μαγαζι στο Κεραμεικο (που δεν ξερω ποιο ειναι...) δε στο συνιστω.

Αν θες να το φτιαξεις μονος σου δες στο bikenet.gr και στο 2.strokers.com τα αντιστοιχα ποστ του Keleuti οπου υπαρχει βημα προ βημα με φωτο πως να κολλησεις και να επισκευαστεις πλαστικα με πολυεστερα.
    Βαριεμαι να βρω τα λινκς, ψαξε και λιγο βρε αδερφε
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Thumbs up

Nai file molis tis eida tis fotografikes odhgies kai pira mia geusi. Thanks !

Alla me tis gratzounies ti ginetai ? Tripsimo me gyaloxarto kai sto mastora gia bapsimo ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αν προκειται να το βαψεις ασε τον μαστορα να κανει και το τριψιμο.
    Αλλιως παρε κανα πινελακι με χρωμα και αν γινει χαλια, ασε τον μαστορα να στο συμμαζεψει.
    Κανε οτι σε φωτισει ο Θεος βασικα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Ζούδης, gcrook, Τροπεας, kostom είμαστε στην ίδια μοίρα με τις γκαντεμιές.... και μαντέψτε.....

ναι σωστά όλοι Suzuki έχουμε.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπόν φίλε Δημήτρη ότι και να κάνεις - κολλήσεις στο φτερό με τους κραδασμούς πάλι το ίδιο θα γίνει , αυτό στον Κεραμικό τον λένε MPF αλλά και απο άλλους φίλους δεν εχω ακούσει καλά λόγια ούτε για το ωράριο λειτουργίας του (που σημαίνει αν δουλευεις 9-17.00 καθημερινές ξέχνα τον), αλλά ούτε και για την δουλειά του και το υλικό του. Για ρώτα μια τιμή καινούριο βαμένο απο αντιπροσωπία, αλλιώς πήγαινε απο κάνα Βασσάλο που έχει αφτερ μάρκετ μήπως βρείς κάτι οικονομικό, ή κάτι σε ανθρακόνημα... σε παρεμφερή τιμή...

Οταν ημουν στο ψαξιμο για μοτο ελεγα για το Sv 1000s,μου βρωμουσε ομως η Suzuki γιατι ηθελα πληροφοριες και δεν με εξυπηρετουσαν...οποτε λεω.... σε μια ενδεχομενη ζημια τι θα γινει??
    Υπομονη πεδες και καλου κακου καντε και κανενα ευχελαιο !!!

Unhappy

Λοιπόν Λάμπρο έχεισ δίκιο...τώρα με βάζεις σε σκέψεις...τι διάολο ρε μας έχουν μουτζώσει όλους τους Σουζουκάδες ???

ή είναι καταραμένος ο Σφακιανάκης

Παίζει αυτό που λες, να ξαναανοίξει, αν και είναι μικρό το σπάσιμο. Αλλά και παλί, θα πρέπει να γίνει πολύ καλιτεχνική δουλειά για να μην φαίνετε τίποτα....

Με βλέπω να παραγγέλνω καινούργιο....

Α, και βρήκα τον ένοχο ... μόνο που δεν θα κλάψουνε μανούλες....γιατί θα πρέπει να κλάψει η γιαγιά μου !!!

οπότε τι κάνω τώρα ? ΕΓΩ θα τα πληρώσω όλα

Γαμώ το τύχη μου...

ω ρε φίλε, μου ματωνει η καρδια με αυτά που διαβάζω γιατί στα καινούργια μηχανάκια είναι ΠΟΛΥ ψυχοφθόρες η πρώτες γρατζουνιές - φθορές...

τι να πω, μακάρι να είναι μόνο για το μάτι και να μην ξαναπάθει ποτέ τίποτα (ειδικά με εσένα πάνω!)

αντε, την υγειά μας να έχουμε πάντα! πλαστικά είναι, θα φτιαχτούνε κάποια στιγμή...

περαστικά στο μωρό σου, θα ρθουνε και καλύτερα χιλιόμετρα...
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Smile

Θενκ γιου Μπιλ...

Φαντάσου η δίκη μου καρδιά πως πιάστηκε....

Ποτε μην δίνεις τη μαχανάρα σου σε κανέναν (άσχετο με το αντικείμενο)....ούτε στον μπαμπά σου

τα 'χω πάρει λέμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αφού είναι μόνο ράγισμα και μικρό, Βάλε ένα αυτοκόλλητο. Σε λίγο καιρό θα το έχεις ξεχάσει.

Υπάρχει και ένα μαγαζί στην οδό Πολυτεχνείου, με είδη γραφιστικής, που έχει λεπτό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες αυτοκόλλητο με το μέτρο και δειγματολόγιο με πάρα πολλά χρώματα. Βρες το χρώμα σου και ούτε που θα φαίνεται.
    Θάνος..

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    και εγω σουζουκι εχω λες.....?!!!!!????? :hypnotize

φτου φτου χρρρφτου!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2010, 22:23
  2. Alarm πως φτιαχνεται? (xrv750)
    από mixanobio$ στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2009, 09:25
  3. ΣΥΝΤΑΓΗ : Πώς φτιάχνεται ένα Ιδανικό φόρουμ σε μιά Ιδανική κοινωνία ;