ωραια!
αυτη η ασφαλτος στο LIAISON 3....δεν γινεται να εξαλειφθει?
![]()
ωραια!
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Δυστυχώς εγώ είμαι άκυρος.![]()
Sent from me using a computer.
Είναι καταπληκτικά εκείνα τα μέρα!Καλή διαδρομή!!!![]()
Ξύπνα...φτάσαμε...!
Kαλο ειναι να εχουμε και καποια ασφαλτινα κομματια για να πηγαινουμε γρηγορα μεταξυ των ''ειδικων'' διαδρομων και να περναμε κι απο χωρια για βενζινεςΑρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
ωραια!
![]()
Το προγραμμα εξαλου επιδεχεται αλλαγων στην πορεια
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
ενταξει....θα βρισκουμε κ τσιπουρακι με καλο μεζε!
![]()
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Ζανταρα τα Dunlop Rally στο tyreshop κ εσω πανετοιμος!!![]()
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Ελπιζω να μην ξεχασες να βαλεις χοντρες μοτοκροσαδικες σαμπρελες και να παρεις μαζι σου ανταλλακτικες σαμπρελες-κλειδια-λεβιεδες(αχρειαστα βεβαια να ειναι!)Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
Ζανταρα τα Dunlop Rally στο tyreshop κ εσω πανετοιμος!!![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Εγώ έχω μπει σε σκέψεις.
Βλέπω πως θα πρέπει να βγαίνουν 200άρες την ημέρα και δεν ξέρω αν θα μπορώ να κρατήσω τον ρυθμό που χρειάζεται.
Θα δούμε...
Mην ανησυχεις καθολου.Ο ρυθμος θα ειναι αναλογα της ομαδας.Μπορει και να μην κανουμε ολα τα κομματια,και μπορει να κανουμε καποια αλλα.Σκοπος ειναι να περασουμε καλα πανω απο ολαΑρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Εγώ έχω μπει σε σκέψεις.
Βλέπω πως θα πρέπει να βγαίνουν 200άρες την ημέρα και δεν ξέρω αν θα μπορώ να κρατήσω τον ρυθμό που χρειάζεται.
Θα δούμε...
Αν εχουμε καλη διαθεση,μπορει να βγαλουμε και 200αρες
Μην αγχωνεστε απο τωρα![]()
παιδια να προσεχετε το θεμα ανεφοδιασμου γιατι πολλα βενζιναδικα που δειχνουν οι χαρτες η τα gps εχουν κλεισει...καλα να περασετε ζηλευω που δεν εχω χωματινο να ακολουθησω![]()
![]()
![]()
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
+χοντρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ελπιζω να μην ξεχασες να βαλεις χοντρες μοτοκροσαδικες σαμπρελες και να παρεις μαζι σου ανταλλακτικες σαμπρελες-κλειδια-λεβιεδες(αχρειαστα βεβαια να ειναι!)
+σαμπρελα 21 spare
λεβιεδες εχω αυτοκινητιστικου τυπου κ ειναι τεραστιοι,οποτε αν παρεις εσυ να τους αφησω..
+ χοντρο σκοινι
+φωτοβολιδες resque![]()
![]()
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Γιάννη μπορείς να κάνεις μια εκτίμηση (στο περίπου) που θα είναι η διανυκτεύρεση της Πέμπτης (2ης μέρας της εκδρομής);
Αν κανουμε το κυκλακι απο Τζουμερκα οπως σχεδιαζεται μαλλον εκει που ειχαμε μεινει την προηγουμενη φορα στον Καταρακτη ΑρταςΑρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Γιάννη μπορείς να κάνεις μια εκτίμηση (στο περίπου) που θα είναι η διανυκτεύρεση της Πέμπτης (2ης μέρας της εκδρομής);
Αλλιως(πιο συντηρητικα) καπου Β.Αγραφα-Περτουλι
Το post συμμετοχων ενημερωθηκε και με τριτον σιγουρο!!!(well done my boy Qspec!)![]()
Κωστα,Ειρηνη καντε τα κουμαντα σας![]()
Αλλα και οποιος αλλος φιλος θελει,ακομα και την τελευταια στιγμη το καταστημα ειναι ανοικτον
edit:Ακομα κι ο καιρος φαινεται να θελει να μας κανει πλατες.Γενικα καλος(μια βροχη βεβαια 99% θα την φαμε) αλλα χωρις ζεστη να μας ταλαιπωρει.Στα ψηλα θα εχει ψυχρα οποτε παρτε κανα ρουχο μαζι σας![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Το post συμμετοχων ενημερωθηκε και με τριτον σιγουρο!!!(well done my boy Qspec!)![]()
Κωστα,Ειρηνη καντε τα κουμαντα σας![]()
Αλλα και οποιος αλλος φιλος θελει,ακομα και την τελευταια στιγμη το καταστημα ειναι ανοικτον
edit:Ακομα κι ο καιρος φαινεται να θελει να μας κανει πλατες.Γενικα καλος(μια βροχη βεβαια 99% θα την φαμε) αλλα χωρις ζεστη να μας ταλαιπωρει.Στα ψηλα θα εχει ψυχρα οποτε παρτε κανα ρουχο μαζι σας![]()
Γιάννη σήμερα έβαλα καινούργιο λαστιχάκι πίσω και άρχισα να μαζεύω εργαλεία, λεβιέδες, σκηνή (κανονική χειμερινή χωρίς ναύλον και πατέντες αυτή τη φορά) και τα σχετικά.
Αλλά θα έρθω να σας βρω εκεί που θα κοιμάστε την Πέμπτη οριστικά πια. Για όποιον ενδιαφέρεται θα φύγω από Αθήνα στις 2.5 περίπου, ξημερώματα Παρασκευής για να είμαι κατά τις 7 με 8 το αργότερο εκεί που θα έχουν κατασκηνώσει τα παιδιά ώστε να ξεκινήσουμε παρέα την Παρασκευή.