Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Hayabusa-ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Νέο μέλος

Hayabusa-ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Καλησπερα σε ολους.Αγορασα πριν απο μερικες μερες ενα busa του 2006 με πολυ λιγα χιλιομετρα σε εξαιρετικη κατσταση ομολογουμενως.Μου κανει ομως ενα προβλημα και δεν ξερω απο που προερχεται.Με σταθερο γκαζι και μονο απο 1500-2800 στροφες και ειδικα οταν ζεσταινεται η μηχανη μου κανει κοψιματα(σαν μικρα ρεταρισματα και διακοπες).Μου ειπαν φιλτρο αερα..το ανοιξα και ειναι πραγματικα πεντακαθαρο.Υπαρχει περιπτωση να ειναι μπουζι?Και εαν δεν ειναι μποθζι τι αλλο μπορει να ειναι?Σε δυο χιλιαδες χιλιομετρα η μηχανη μπαινει για γενικο service.Εχει 13000 χιλιομετρα τωρα....
    No mercy!

Παλαιό μέλος
    Δε θέλω να είμαι αρνητικός αλλά hayabusa του 2006 με 13000χλμ μου φαίνεται ύποπτο...

Τώρα για το πρόβλημα, χωρίς να είμαι μηχανικός, νομίζω ότι είναι θέμα τροφοδοσίας και όχι μπουζί. Που σημαίνει κάτι σε ψεκασμό η εισαγωγή αέρα η μείγματος γενικότερα.

Νέο μέλος
    Εαν την δεις απλως θα καταλαβεις.Την ειχε ενας ανθρωπος μεγαλος σε ηλικια τα δισκοφρενα ειναι απατητα τελειως και το χρωμα εργοστασιακο χωρις κανενα ιχνος στριψιματος βιδων πουθενα.Οι λαιμοι της εξατμισεις δεν εχουν ουτε ενα ιχνος ταλαιπωριας επανω.Το μηχανακι ειναι με κλειστες βαλβιδες ακομα.Τι αλλο να σου πω.Και εγω αυτο νομιζω που ειπες με την τροφοδοσια...μετα ανοιγει κανονικα παντως...στα μεσαια και στα ψιλα εννοω
    No mercy!

Παλαιό μέλος
    Ίσως είναι τότε επειδή καθόταν πολύ (φαντάζομαι)....

Νέο μέλος
    για κοιταξε αν το φιλτρο αερα ειναι KN και αν ειναι δοκιμασε ενα εργοστασιακο ,εμενα μου το εκανε στο blackbird και μολις το αλλαξα ολα οκ!

Νέο μέλος
    το φιλτρο ειναι εργοστασιακο.Ολοι μου εχουν πει να βαλω ΚΝ...
    No mercy!

Νέο μέλος
    τοτε κοιτας για τροφοδοσια!! αν εχει μαμα εξατμισεις το κν δεν θα σου κανει κατι

Νέο μέλος
    Ποιες ειναι οι καλυτερες εξατμισεις αφτερμαρκετ για το συγκεκριμενο μοντελο?Εχω δει πολλοι βαζουν γιοσιμουρα.... η ακραποβιτς?
    No mercy!

Νέο μέλος
    YoSHI -ARATA-μετα ολες οι αλλες !αυτο λενε ολοι και ολα τα φορουμ για busa που ξερω!

Arata αν το αντεχει η τσεπη... Yoshi μετα...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA

Re: Hayabusa-ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από MWAMETH
    Καλησπερα σε ολους.Αγορασα πριν απο μερικες μερες ενα busa του 2006 με πολυ λιγα χιλιομετρα σε εξαιρετικη κατσταση ομολογουμενως.Μου κανει ομως ενα προβλημα και δεν ξερω απο που προερχεται.Με σταθερο γκαζι και μονο απο 1500-2800 στροφες και ειδικα οταν ζεσταινεται η μηχανη μου κανει κοψιματα(σαν μικρα ρεταρισματα και διακοπες).Μου ειπαν φιλτρο αερα..το ανοιξα και ειναι πραγματικα πεντακαθαρο.Υπαρχει περιπτωση να ειναι μπουζι?Και εαν δεν ειναι μποθζι τι αλλο μπορει να ειναι?Σε δυο χιλιαδες χιλιομετρα η μηχανη μπαινει για γενικο service.Εχει 13000 χιλιομετρα τωρα....
    Καλοταξιδο!! αδελφε

Λες << ειδικα οταν ζεσταινεται στις 1500 εως 2800>> ειναι δηλαδη τοσο ζεστο που εχει ανοιξει το βεντιλατερ??
    Αν ναι, τοτε στο κανει απο ρευμα, ολα τα busa κανουν μικρο διακοπες οταν ανοιγει το βεντιλατερ σε αυτες τις στροφες!!

Αν οχι, τοτε πιθανον (μιας και ειναι στην κατασταση που λες) αν εχει φιλτρο στην βενζινη να εχει καποια σκουπιδακια, αλλιως ειναι ψιλο μπουκωμενο λογω ακινησιας και θελει να ανοιξεις-"σκησεις" λιγο να ξεμπουκωσει!!

Οσο για τα μπουζι, αλλαγη-ελεγχο σε αυτα τα μοντελα (Gen1) θελει καθε 24000 χιλ.

ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Νέο μέλος
    ....ενα αλλο θεμα που μου βγηκε εχθες για πρωτη φορα...μεσα στην κινηση ξαφνικα ενω δεν μου το εκανε ποτε πριν ειδα τον δεικτη θερμοκρασιας στα κοκκινα!Το βεντιλατερ δουλευε αλλα ειναι ρυθμισμενο να ανοιγει μονο για 5-6 δευτερα.Πανικοβληθηκα και την εσβησα.Λετε να θελει συμπληρωμα ψυκτικου?Και εαν θελει απο που βαζουμε?Πρεπει να κατεβουν φερινγκ η μπαινει απο καποιο αλλο σημειο?Ας βοηθησει καποιος..ευχαριστω
    No mercy!

Νέο μέλος
    ?
    No mercy!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    ....ενα αλλο θεμα που μου βγηκε εχθες για πρωτη φορα...μεσα στην κινηση ξαφνικα ενω δεν μου το εκανε ποτε πριν ειδα τον δεικτη θερμοκρασιας στα κοκκινα!Το βεντιλατερ δουλευε αλλα ειναι ρυθμισμενο να ανοιγει μονο για 5-6 δευτερα.Πανικοβληθηκα και την εσβησα.Λετε να θελει συμπληρωμα ψυκτικου?Και εαν θελει απο που βαζουμε?Πρεπει να κατεβουν φερινγκ η μπαινει απο καποιο αλλο σημειο?Ας βοηθησει καποιος..ευχαριστω

Λοιπον..........

Αυτο που καταλαβαινω απο αυτα που λες ειναι............
    1ον. πρεπει να κοιταξεις τον θερμοστατη σου
    2ον. για να δεις αν θελει ψυκτικο, θα κοιταξεις απο την αριστερη μερια της μηχανης το δοχειο υγρου που ειναι κατω αριστερα μεσα απο το φερινγκ..........
    3ον. αν θελει πρεπει να ανοιξεις-λυσεις το αριστερο φερινγκ
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Νέο μέλος
    ευχαριστω πολυ..παω να δω..
    No mercy!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Προβλημα θερμοκρασιας σε hayabusa 1999