Σωστά, συμφωνώ και επαυξάνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
Απλά χρειαζόμαστε περισσότερους.
Πούντσοι;
Σωστά, συμφωνώ και επαυξάνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
Απλά χρειαζόμαστε περισσότερους.
Πούντσοι;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ετσι ειναι ,ισχυουν ολα ετσι ακριβως.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Και εμένα θετικά μου ακουγόταν 30 χρόνια τώρα με τις ίδιες και τις ίδιες εξαγγελίες. Τελικά πάντα φαινόταν ότι πραγματικά ήταν ένα όργιο κλησεωνθηρίας (αδόκιμος όρος) για κάνα μήνα και μετά πάλι άκρα του τάφου σιωπή για κάνα-δυο χρόνια.
Θετικό θα ήταν αν λειτουργούσε σε μόνιμη βάση και προκειμένου για δρόμο της προκοπής και ανθρώπους με συνείδηση. Ο αστυνομικός του ΒΟΑΚ πάλι δε θα έχει λόγο όταν του Χ βοσκού τα πρόβατα μπούνε μέσα στην "εθνική" και στείλουνε πάλι κάνα-δυο στα θυμαράκια...Τις προάλλες σταμάτησα δίπλα σε σταυμευμένο περιπολικό και είπα ότι 150 μέτρα πιο πριν και πάνω στη στροφή ήτονε γίδες! Με κοίταξε ο άνθρωπος, έγνεψε καταφατικά και πράμα άλλο. Πήγα παρακάτω, ξάνοιγα να δω αν θα κάνει τίποτε και έκανε. ΤΙΠΟΤΕ!!!
Οπότε...
![]()
Εκτος απο κλησεοθηρια, η τροχαια του BOAK απλα γινεται για να δειξουν οτι κατι κανουν με αυτον τον δρομο ,ο οποιος ειναι πραγματι καρμανιολα σε καθε σημειο του , σε καθε διασταυρωση του και σε καθε κομβο του ειναι επικινδυνος και προχειρα σχδιασμενος ...(δεν ειμαι υπερβολικος )
Δηλαδη σε ποια απο ολα αυτα τα χιλιαδες σημεια θα ειναι η τροχαια να βοηθησει στην αποτροπη ενος ατυχηματος ???
φυσικα στις ευθειες να γραφει.![]()
Ισως σαν μετρο για καποιον που δεν εχει δει ,οδηγησει ,ζησει ,χασει φιλους συγγενεις σε αυτον τον δρομο στα 30 και πλεον χρονια που υπαρχει φαινεται σωστο μετρο ,αλλα δεν ειναι..... ειναι απλα σταχτη στα ματια και δεν λυνει το προβλημα.
Η Κρητη εχει πρωτα απο ολα αναγκη οχι απο 30 χρονια υποσχεσεις αλλα απο ενα οδικο δικτυο ασφαλες (οσο γινεται ) και μετα τα υπολοιπα..
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
θα έχουμε και καταδιώξεις;![]()
![]()
πολύ γουστάρω! θα έχουμε ανταγωνισμό για να κατεβάσουμε χρόνους :rotflmao: :rotflmao:
Ωραία !!!
ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ !!!
Είμαι ο μόνος με αριθμό ......... ο πιο αργός από όλους (αρα ο μόνος που θα φτάνουν) καθώς τα όρια ταχύτητας είναι από το '60 .......... οπότε ακόμα και εγώ με βάση τα όρια ......... ΤΡΕΧΩ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΠΡΑΒΟ!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ωραία !!!
ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ !!!
Είμαι ο μόνος με αριθμό ......... ο πιο αργός από όλους (αρα ο μόνος που θα φτάνουν) καθώς τα όρια ταχύτητας είναι από το '60 .......... οπότε ακόμα και εγώ με βάση τα όρια ......... ΤΡΕΧΩ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να θυσιαστείς για τους σύντεκνούς σου.
Εύγε, αυτοθυσία! Ήρωας, ήρωας!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
ΜΠΡΑΒΟ!
Να θυσιαστείς για τους σύντεκνούς σου.
Εύγε, αυτοθυσία! Ήρωας, ήρωας!
θα γίνει "αυτοφοράκιας" για το καλό των "sleep streamers"![]()
![]()
επισης μπορεις να γινεις καουμποϋς!!!!
http://www.cretalive.gr/new/53467/cr...in_Ethniki_Odo
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalhsCr
:a31: :a31:
Moνο δυο,ρε Μιχαλη...;Bαλε εκει emoticons χρειαζονται.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στο πρώτο τρίμηνο του 2012 η λειτουργία ηλεκτρονικών ραντάρ στο ΒΟΑΚ
θα τοποθετηθούν: σε 13 σημεία του Νομού Χανίων, σε 7 σημεία του Ν. Ρεθύμνης, σε 9 σημεία του Ηρακλείου και σε 5 σημεία του Λασιθίου- Προϋπόθεση να έχει ολοκληρωθεί η απαιτούμενη ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ.
Στο πρώτο τρίμηνο του 2012 η λειτουργία ηλεκτρονικών ραντάρ στο ΒΟΑΚ
Έναν ακόμη λόγο να είναι περισσότερο προσεκτικοί έχουν οι οδηγοί στην Κρήτη, εκτός ασφαλώς από την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012 θα ολοκληρωθεί η εργολαβία της τοποθέτησης και λειτουργίας ηλεκτρονικών μηχανισμών ελέγχου ταχύτητας σε επιλεγμένα σημεία κατά μήκος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, γνωστοποίησε με έγγραφό του στη Βουλή ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ιωάννης Μαγκριώτης.
Σύμφωνα με το έγγραφο, ηλεκτρονικοί μηχανισμοί θα τοποθετηθούν: σε 13 σημεία του Νομού Χανίων, σε 7 σημεία του Νομού Ρεθύμνης, σε 9 σημεία του Νομού Ηρακλείου και σε 5 σημεία του Νομού Λασιθίου
Προϋπόθεση πάντως για να λειτουργήσει το σύστημα, επισημαίνει ο υφυπουργός είναι ότι θα έχει ολοκληρωθεί η απαιτούμενη ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ.
Γενικότερα, ο υφυπουργός ενημερώνει πως το υπουργείο εκτελεί το έργο "Ηλεκτρονικοί Μηχανισμοί Ελέγχου Ταχύτητας σε Επικίνδυνες Θέσεις του Εθνικού Οδικού Δικτύου, Προμήθεια-Εγκατάσταση και Συντήρηση των Ηλεκτρονικών Μηχανισμών Ελέγχου", συμβατικής δαπάνης 10.459.042 ευρώ, αντικείμενο του οποίου είναι η προμήθεια υλικών και η κατασκευή της υποδομής για την καταγραφή και φωτογράφηση των οχημάτων που παραβιάζουν το όριο ταχύτητας, σε επιλεγμένα σημεία του Εθνικού Οδικού Δικτύου της χώρας.
Το έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ευτύχη Δαμιανάκη για την ανάγκη λειτουργίας ηλεκτρονικών μέσων παρακολούθησης της οδικής συμπεριφοράς στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. Ο βουλευτής έχει επισημάνει ότι στην Κρήτη τον Μάρτιο του 2010 υπήρξαν οι περισσότεροι νεκροί ανά 100.000 κατοίκους, από όλες τις περιφέρειες της χώρας μας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Επιπλέον, ο βουλευτής επικαλείται και πρόσφατη έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης, σύμφωνα με την οποία συνολικά για το έτος 2010 η κατάσταση, όσον αφορά τα τροχαία, επιδεινώθηκε σημαντικά στις τρεις από τις τέσσερις περιφερειακές ενότητες του νησιού (Χανίων, Ηρακλείου και Λασιθίου).
http://www.cretalive.gr/new/61283/cr...antar_sto_BOAK
Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
.... για το καλό των "sleep streamers"...
![]()
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Εν αναμονή λοιπόν ..
Με τις κάμερες γνωρίζει κανείς τί γίνεται ; Οι περσσότερες από τη μπάντα μας πάντως έχουν ...χαλάσει ...
Λογικά οι φίλοι μας( ; ) με τα 4*4 θα τις περιποιηθούν κι αυτές...Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Εν αναμονή λοιπόν ..
Με τις κάμερες γνωρίζει κανείς τί γίνεται ; Οι περσσότερες από τη μπάντα μας πάντως έχουν ...χαλάσει ...
Άλλο οι κάμερες .Aυτά είναι Ραντάρ ρε συ . Πως θα τα βρούνε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasV2
Λογικά οι φίλοι μας( ; ) με τα 4*4 θα τις περιποιηθούν κι αυτές...
Η είδηση λέει "τοποθέτηση σε χ σημεία", άρα εννοεί κάμερες... Τουλάχιστόν εγώ έτσι το λαμβάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Άλλο οι κάμερες .Aυτά είναι Ραντάρ ρε συ . Πως θα τα βρούνε ;
σαν πολλά δεν είναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
10.459.042 ευρώ,
(να 'ταν μόνο αυτά θα μου πείτε.... και θα 'χετε δίκιο....)
Give me fuel, Give me fire