Σχετικά με εργαλεία, μου λείπει ένα κλειδί/καστάνια για να βγει η ρόδα (27άρι) και δεν έχω λεβιέδες για ξεσαμπρέλιασμα. Μπροστά φοράω κροσάδικη σαμπρέλα, πίσω απλή. Έχω 2 απλές spare.
Θα βολευτούμε ή να χέσω την δουλειά αύριο και να βγω στην γύρα;
Σχετικά με εργαλεία, μου λείπει ένα κλειδί/καστάνια για να βγει η ρόδα (27άρι) και δεν έχω λεβιέδες για ξεσαμπρέλιασμα. Μπροστά φοράω κροσάδικη σαμπρέλα, πίσω απλή. Έχω 2 απλές spare.
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Στα καθαρόαιμα ΚΤΜ EXC, 27 κλειδί θέλει για τους τροχούς οπότε κατα πάσα πιθανότητα και το 690 του Γιάννη τους ίδιους άξονες θα έχει. Για πάρτον ένα τηλ να βεβαιωθείς.
χμμ η δικια μου βιδα ειναι μεγαλυτερη....να δουμε του Γιαννη στο 690
αλλοιως πεταξου στο πρακτικερ..
λεβιεδες εχουμε..
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Aυτο που επειγει ειναι να βαλεις πισω μοτοκροσαδικη και κρατα την απλη για ανταλλακτικη(αυτο το κανουμε κι αυριο αν ερθεις νωρις,ο λαστιχας μου ειναι 5' απο το σπιτι μου)Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Κλειδι 27αρι ενδεχεται να ταιριαζει απο ΚΤΜ ισως
λεβιεδες εχουμε-κι εγω κι ο Σωτηρης- να φανε κι οι κοτες
Πραξε κατα βουληση
λεπτη σαμπρελα στο λαστιχο=σιγουρο κλαταρισμα!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Οκ, θα πάω αύριο να την αλλάξω. Αλλάχτηκε βιαστικά μετά από αναίτιο κλατάρισμα της "ενισχυμένης".
ναξερες ποσο το παρακολουθω αυτο το χωματινο. και ηταν οτι πρεπει να ερχομουν παρεακι στα μαυρα μεσανυχτα. αλλα δυστυχως αδεια γιοκ λογω δυσκολες ημερομηνιες. αν αυτο το πενθημερο γινοταν το αμεσως επομενο σκ τοτε χαλαρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Γιάννη σήμερα έβαλα καινούργιο λαστιχάκι πίσω και άρχισα να μαζεύω εργαλεία, λεβιέδες, σκηνή (κανονική χειμερινή χωρίς ναύλον και πατέντες αυτή τη φορά) και τα σχετικά.
Αλλά θα έρθω να σας βρω εκεί που θα κοιμάστε την Πέμπτη οριστικά πια. Για όποιον ενδιαφέρεται θα φύγω από Αθήνα στις 2.5 περίπου, ξημερώματα Παρασκευής για να είμαι κατά τις 7 με 8 το αργότερο εκεί που θα έχουν κατασκηνώσει τα παιδιά ώστε να ξεκινήσουμε παρέα την Παρασκευή.
ευχομαι να περασετε τελεια και να γυρισετε με γεματες μπαταριες![]()
Βαλε Michelin τις πιο ενισχυμενες και θα ησυχασεις.Εγω αυτες εχω κι ειμαι ησυχοςΑρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Οκ, θα πάω αύριο να την αλλάξω. Αλλάχτηκε βιαστικά μετά από αναίτιο κλατάρισμα της "ενισχυμένης".![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
οι ενισχυμενες σαμπρελες που λετε μπαινουν σε μεγαλα ονοφια; η μιλατε για κατσικια;
επειδη εχω αφρικα με karoo λαστιχα αλλα απλες σαμπρελες.
ενημερωτικα ρωταω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
οι ενισχυμενες σαμπρελες που λετε μπαινουν σε μεγαλα ονοφια; η μιλατε για κατσικια;
επειδη εχω αφρικα με karoo λαστιχα αλλα απλες σαμπρελες.
ενημερωτικα ρωταω.
Μπαίνουν![]()
αν πώ ότι ζηλεύω δεν θά'ναι ψέματα...
για επιστρέψτε με καμμιά καλή φωτό να πάρουμε ιδέες και εμείς οι πιο light χωμάτινοι για την άνοιξη
![]()
''στην αρχη ηταν ενας ποταμος.ο ποταμος εγινε δρομος κι ο δρομος απλωσε παρακλαδια σ'ολοκληρο τον κοσμο.κι επειδη ο δρομος ηταν καποτε ποταμος,ηταν συνεχεια πεινασμενος...''
Ben Okri