λοιπον οπως μερικοι μπορει να θυμοσαστε, πριν απο 6-7 μηνες τρακαρα με ενα κωλοσουμπαρου με το μηχανακι μου (CBF 250)... λοιπον τελος παντων εφτιαξα σχεδον τα παντα στο μηχανακι (πηγε καμα 1000αρα Ε τελικα δυστυχως) αλλα εμεινε το ζητημα του ντεποζιτου. Το τελευταιο κοστιζει 450Ε καινουργιο. Επισης, ειναι μονο σχετικα λιγο χτυπημενο, δηλαδη εχει μπει λιγο η δεξια πλευρα μεσα, περιπου 4-5 εκατοστα στο βαθυτατο σημειο, με διαμετρο του κυκλου του βαθουλοματος καμια 20αρια εκατοστα. Δεν υπηρξε κανενα ριγμα παρεπιπτοντως. ''Τωρα'', ρωτατε'' που ειναι το πλροβλημα, πηγαινε φουσκωσε το'' . Ε λοιπον αυτο πηγα να κανω, το ξεβιδωσα και το πηγα στο Ηρακλειο σε ενα μηχανουργο ''συστημενο''. Ε λοιπον αυτος ο κυριος μου ειπε οτι θελει 300 απο τα ευροπουλακια μου για να το φουσκωσει!!! Η δικαιολογια του ειναι οτ θελει και πλαστικωμα (δεν θυμαμαι πως το ειπε ακριβως) και δεν ξερω γω τι... εγω φυσικα επεσα απο τα συννεφα να δωσω 300Ε για φουσκωμα 4εκατοστων... τωρα δεν ξερω τι να κανω και τι γινεται... ειναι οντως τοσο πολυ? να ψαξω για αλλον μηχανουργο (λιγουλακι δυσκολο) η να αγορασω καινουγιο καλυτερα αφου η διαφορα των 150Ε απο καινουργιο σε τρακαρισμενο-επισκευασμενο ειναι σχετικα αμελητεα στο κατω κατω...
Για πειτε τιποτα συμβουλες αν ξερει κανεις....
![]()