Σελίδα 2 από 18 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 259

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - αλήθεια ή φούμαρα ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Βλέπε αυτό κάθε φορά που θα πιάσεις το τσιγάρο... βοηθάει..

http://www.youtube.com/watch?v=-YjrkBYDDQM
    (Με κίνδυνο να με πάρουν από τα μούτρα μερικοί άκαπνοι ιντερνετικοί φίλοι μου, καθώς είμαι αμετανόητος καπνιστής).

Ωραίο το βιντεάκι της κοπελιάς, μακάρι να τη βγάλει όσο πιο καθαρή γίνεται, αλλά...

Μέσα στην ορμή που μας έχει κατακλείσει ενάντια στο τσιγάρο (προσέξτε, ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ) αναζητείστε γύρω σας
    αυτούς που έχουν προβλήματα από αυτό. Στο δικό σας περίγυρο και όχι σε παγκόσμια κλίμακα.
    Θα δείτε, ότι πάρα πολλές από τις περιπτώσεις που οι ευθύνες ρίπτονται στο κάπνισμα είναι σε παραπλήσιο
    ποσοστό αυτών που τα θύματα δεν έχουν σχέση με το άθλημα.

Κανείς (εγώ έστω) δεν θέλει να πείσει ότι το κάπνισμα δεν βλάπτει, ή ότι δεν επιβαρύνει την υγεία μας.

Ο κύριος όμως λόγος είναι άλλος. Είναι η πτώση της ποιότητας ζωής μας.
    Το λαχάνιασμα, ο βήχας, η βρωμερή αναπνοή, το τσαρούχι στο στόμα μας το πρωί, τα ρούχα που
    μυρίζουν σε μια μέρα, το κιτρίνισμα των δακτύλων και άλλα που αν κάτσεις και το σκεφτείς είναι πάρα πολλά.
    Αλλά και το σημαντικότερο, ο έλεγχος που μας ασκεί στην ελευθερία μας.
    Να σηκωθείς π.χ. από το σπίτι σου μες τα ξημερώματα για να προλάβεις να πάρεις τσιγάρα.
    Να περνάς ένα ψυχολογικό μαρτύριο όταν βρίσκεσαι σε έναν κλειστό χώρο και να μην ευχαριστιέσαι
    τη συντροφιά, το διάλογο, το κρασάκι σου και να βρίσκεσαι σε ένα μόνιμο συναγερμό του πότε θα
    πεταχτείς έξω για να ξεχαρμανιάσεις.
    Την ανάγκη να ανάψεις ένα όταν έχεις σκοτούρες ή ένα δύσκολο πρόβλημα να επιλύσεις.
    Το να σηκώνεσαι το πρωί και να πιάνεις ένα τσιγάρο πριν καν ανοίξει το μάτι σου.

Το κάπνισμα όμως εμείς οι καπνιστές το θεωρούμε απόλαυση. Και είναι, σας το λέω υπεύθυνα.
    Συνήθως όμως, αυτή η απόλαυση δεν είναι άλλη από τη προσμονή του. Τη διαδικασία που απαιτείται
    ως τη στιγμή που η κάφτρα θα ανάψει.
    Το πρωινό που δε δουλεύεις και θα σηκωθείς από το κρεββάτι, θα φτιάξεις το καφέ σου, θα πάρεις
    την εφημερίδα σου ή θα ανάψεις τον Η/Υ σου και θα μπείς στο moto gr να διαβάσεις τις μλκς μας.
    Και αφού έχεις στήσει το κατάλληλο περιβάλλον, θα απολαύσεις το άναμα του τσιγάρου σου, που όμως....
    ....θα σου γεμίσει το στόμα πίκρα και ...... καπνό, ρε! Σαν τις αναθυμιάσεις της εξάτμισης!!!! Πας καλά;

Όμως, το αλκοόλ, το καλό φαγητό, η μοτοσυκλέτα έχουν τους κινδύνους τους. Και χρειάζεται μέτρο.
    Και κανένα από τους καθημερινούς καπνιστές που συναναστρέφομαι δεν έχει μέτρο στο τσιγάρο.
    Και για αυτό το γύρισα στο τσιμπούκι. Ώστε να έχω την απολαυστική μου διαδικασία όταν μόνο
    υπάρχει χρόνος και τόπος. Και πραγματική διάθεση, όχι υποκειμενική. Τέλος στο αυτόματο κάπνισμα, τον χειρότερο εχθρό μου.

Και εις άλλα με υγεία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Και για αυτό το γύρισα στο τσιμπούκι.

ρε DAKAR λεμε..... Το avatar του/της leontheprof
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Και για αυτό το γύρισα στο τσιμπούκι. Ώστε να έχω την απολαυστική μου διαδικασία όταν μόνο
    υπάρχει χρόνος και τόπος. Και πραγματική διάθεση, όχι υποκειμενική.
    Μη γελατε καθολου, εχει πολυ δικιο ο φιλος, η μιση απολαυση του τσιγαρου ειναι η προετοιμασια (για μενα τουλαχιστον) και το τσιμπουκι εχει μπολικη απο αυτη.

Εγω το εχω κοψει 2,5 χρονια τωρα και πριν το κοψω το γυρισα στο τσιμπουκι.
    Ωραια διαδικασια προετοιμασης, φοβερη μυρωδια και το κυριοτερο σου κοβει την συνηθεια του να εισαι ολη την ωρα με ενα τσιγαρο στο χερι παντου και παντα. Δηλαδη ενα βημα παραπανω στο να το ελαττώσεις.

Οσο για το ηλεκτρονικο στιγαρο δοκιμασα προσφατα ενος φιλου, το οποιο ειναι ακριβος ιδιο με το κανονικο τσιγαρο οσον αφορα το μεγεθος, οταν ρουφας αναβει ενα κοκκινο φωτακι στην ακρη σαν καύτρα, φυσας καπνο...στην ουσια ειναι υδρατμος..και σου αφηνει και μια απαλη γευση στο στομα....αυτο κι αν καταπολέμαει την συνηθεια του να εισαι με ενα τσιγαρο στο χερι.

Δε ξερω...εγω αν καπνιζα ακομα και ηθελα να το κοψω σιγουρα θα το επαιρνα και πιστευω οτι θα ειχε και αποτελεσμα.

Ατμιζω περιπου δυο μηνες και πιστευω αξιζει τον κοπο!
    καπνιζα σχεδον ενα καπνο την ημερα και απο τοτε που το αρχισα δεν εχω ξαναναψει κανονικο τσιγαρο.
    Τα αποτελεσματα τα βλεπεις ηδη απο τη δευτερη-τριτη μερα!Ανοιγει η αναπνοη σου δυναμωνει η οσφρηση σου
    και δεν λαχανιαζεις οπως πριν.
    Τελειο ηλεκτρ.τσιγαρο δεν υπαρχει ακομα.Μην νομιζετε οτι πηρατε ενα τσιγαρο και τελος!
    Οι ατμοποιητες κρατανε καποιες 10-20-30 μερες αναλογα τον τυπο και μετα θελουν αντικατασταση.
    Βεβαια υπαρχουν για τους προχωρημενους και τα mods που ειναι πιο ακριβα αλλα εχουν καλυτερη αποδοση και μπορεις να τους επισκευασεις μονος σου.
    Γενικα πρεπει να εισαι διατεθημενος στην αρχη να σκασεις καποια χρηματα αλλα και να φας στη μαπα καποια προβληματα π.χ διαροες υγρων,γευση καμενου,κ.λ.π.
    Αν εχετε ορεξη για διαβασμα στο http://e-kapnisma.gr/index.php?action=forum θα μαθετε τα παντα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από leontheprof
    Μη γελατε καθολου, εχει πολυ δικιο ο φιλος, η μιση απολαυση του τσιγαρου ειναι η προετοιμασια (για μενα τουλαχιστον) και το τσιμπουκι εχει μπολικη απο αυτη.

Εγω το εχω κοψει 2,5 χρονια τωρα και πριν το κοψω το γυρισα στο τσιμπουκι.
    Ωραια διαδικασια προετοιμασης, φοβερη μυρωδια και το κυριοτερο σου κοβει την συνηθεια του να εισαι ολη την ωρα με ενα τσιγαρο στο χερι παντου και παντα. Δηλαδη ενα βημα παραπανω στο να το ελαττώσεις.

Από τη μία μου δίνεις ελπίδες ότι θα το κόψω τελείως.
    Από την άλλη μου αρέσει πλέον τόσο το ΚΑΠΝΟΣΥΡΙΓΓΙΟΝ (κουφ@λες) που δε θέλω να το σταματήσω τελείως.

Πόσο καιρό το κάπνιζες;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pipe-smoking-emoticon.gif 
Προβολές:	466 
Μέγεθος:	2,7 KB 
ID:	236351

Λοιπόν από χτες το πρωί ατμίζω (τι χάλια λέξη, σαν να μπήκα σε σολάριουμ αισθάνομαι.. ) επισήμως κι εγώ.

Δύο τα ευχάριστα μέχρι στιγμής:

-Δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα από χτες το πρωί πρωί (μόλις έφτασα στη δουλειά ξεκίνησα τη φλογέρα) και πραγματικά με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι μετά από 16 ολόκληρα χρόνια συνεχούς καπνίσματος δεν μου έλειψε στιγμή το τσιγάρο που παρεπιπτόντως, αυτή τη στιγμή μου βρωμάει κιόλας..

-Παιδιά, βλέπω τα τασάκια στο γραφείο και στο σπίτι άδεια.. πλυμμένα καθαρά, χωρίς αποτσίγαρα και βρώμα.. μεγάλη υπόθεση για αρχή και σου δείνει μεγάλο κουράγιο να συνεχίσεις.

Πάμε γερά

Edit: Το βασικότερο ξέχασα, σήμερα κιόλας ξύπνησα με περίσσεια ενέργεια, έχω μια λάχταρα να αρχίσω το typewriting (spam για τα πιο ενεργά μέλη αυτού του φόρουμ) που δεν περιγράφεται λέμε...:rotflmao:

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    (μόλις έφτασα στη δουλειά ξεκίνησα τη φλογέρα)
    :a13: :a13:
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    :a13: :a13:
    Ρουφαρμόνικα έπρεπε να πω ε;

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Ρουφαρμόνικα έπρεπε να πω ε;

Καλή αρχή και επιτυχία ! Σε λίγο που θα επιστρέψει και η όσφρηση θα χαρείς ακόμα πιο πολύ
    Give me fuel, Give me fire

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Ρουφαρμόνικα...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Καλή αρχή και επιτυχία ! Σε λίγο που θα επιστρέψει και η όσφρηση θα χαρείς ακόμα πιο πολύ
    Πραγματικά σου λέω νομίζω ότι ήδη αρχίσω να τα αισθάνομαι, τουλάχιστον στη γεύση βλέπω διαφορά κι είμαι σίγουρος ότι τις επόμενες μέρες θα γίνεται όλο και καλύτερο!

Καλά θα πάει κι είμαι βέβαιος σχεδόν, αφού δεν ζητάω κάθόλου το τσιγάρο όπως περίμενα.. μου φαίνεται ότι σε μερικές μέρες θ'αρχίσω να τους πιέζω όλους να τ'αρχίσουν..!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau

Edit: Το βασικότερο ξέχασα, σήμερα κιόλας ξύπνησα με περίσσεια ενέργεια, έχω μια λάχταρα να αρχίσω το typewriting (spam για τα πιο ενεργά μέλη αυτού του φόρουμ) που δεν περιγράφεται λέμε...:rotflmao:
    δωστε του ενα τσιγαρο ASAP...............
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

ογκωδες μελος Το avatar του/της ftsmf
    παιδες επισημως το εχω αρχισει και γω εδω και μερικες μερες..... καλο αποτελεσμα... η τουλαχιστον καλυτερο απ'οτι περιμενα.... οτι ειπε ο μακης + οτι περιμενα πως θα εχω μεγαλυτερη αισθηση ελλειψης αλλα τελικα δεν εχω..... ποσο ψυχολογικη συνηθεια ειναι τελικα... και σκεφτειτε οτι ειμαι 23 προς 24 και καπνιζω ηδη 8μιση χρονια σαν μαλακισμενο... πολυ καλη αρχη για μενα λοιπον κι οντως παροτρινω και οσους εχουν ορεξη...

απλα επειδη το εψαξα πριν το αγορασω υπαρχουν παρα πολλες κινεζικες απομιμησεις... οχι οτι τα αλλα δεν ειναι κινεζικα αλλα τα φθηνιαρικα σε ενα μηνα βγαινουν οφφ απο εμπειριες φιλων... ενα που παρηγγειλα εγω απο ΕΔΩ!!!!! μου βγηκε πολυ καλο μεχρι στιγμης και σε 2 μερες το ειχα σπιτι...
    "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"

" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."

Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    δωστε του ενα τσιγαρο ASAP...............
    Μου βρωμάει φίλος...:a47:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Οσο λιγοτερα τσιγαρα καπνιζει κανεις , καλο ειναι ..

εστω κ σαν ενα διαλλειμα 1-2 μηνων απο το τσιγαρο ( ή εστω απο τα πολλα τσιγαρα)
    βοηθαει τον οργανισμο..
    Ας μην ξεχναμε οτι δεν θα ειμαστε παντα 20-30-40-50
    και στα 60-70-80 κλπ εκει θα ειναι τα μεγαλα ζορια..
    δυστυχως για εμας, το τσιγαρο στην φερνει αργοτερα..

παντως θεωρω οτι ειναι μια καλη λυση για αμετανοητους καπνιστες
    ( οπως ο πατερας μου ) οι οποιοι επιβαλλεται να μην καπνιζουν..

Παρ ολα αυτα, εχω ακουσει οτι δεν ειναι και τοσο ακινδυνο οσο λενε..
    μια φιλη που το ειχε ψαξει ,ειχε βρει καπου πως παιζει να δημιουργησει καρκινο
    και πως ολα αυτα ειναι εμπορικες αμερικανιες κλπ

παντως εχει γλυτωσει πολλα τσιγαρα..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Σελίδα 2 από 18 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  3. Όλη η αλήθεια για το πως φτιάχονται τα παγωτά!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 08:41
  4. Η αλήθεια για τη δημιουργία του άντρα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 11:33
  5. Αλήθεια; Ψέματα;;;
    από NLS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 23:41

Κανόνες δημοσιεύσεων