παιδια το νου σας στο τι τρωρε.....ανοιγει η ορεξη αρκετα χωρις τσιγαρο....εχω βαλει κιλα απο τη μερα που το αρχησα.
κοντα 40 μερες το εχω και δεν εχει παθει τιποτα.αν δε μενει ο ατμοποιητης χωρις υγρο μαλλον εχει περισσοτερη ζωη το τσιγαρο.
παιδια το νου σας στο τι τρωρε.....ανοιγει η ορεξη αρκετα χωρις τσιγαρο....εχω βαλει κιλα απο τη μερα που το αρχησα.
κοντα 40 μερες το εχω και δεν εχει παθει τιποτα.αν δε μενει ο ατμοποιητης χωρις υγρο μαλλον εχει περισσοτερη ζωη το τσιγαρο.
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Στα υπόψινΑρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
![]()
Ποιος έχει λεφτά για τέτοιες επενδύσεις τώρα.....
(φθηνότερα βγαίνει, όπως και το τσιμπούκι, αλλά για κάντε καιμμιά οικονομοτεχνική ανάλυση...)
Δεν το έχω δει στην πράξη ακόμα βέβαια αλλά μετά από αρκετές συζητήσεις και πολύ στο περίπου (θα σου πω παρακάτω γιατί) υπολόγησε ότι κρατώντας το στο χέρι όπως κρατούσες και το τσιγάρο, τα μηναία έξοδα πέφτουν περίπου στο 70 αν πριν μιλούσαμε για 100. Στο περίπου ξαναλέω..Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ποιος έχει λεφτά για τέτοιες επενδύσεις τώρα.....
(φθηνότερα βγαίνει, όπως και το τσιμπούκι, αλλά για κάντε καιμμιά οικονομοτεχνική ανάλυση...)
Κάτι που έχει το ηλεκτρονικό και θέλει προσοχή, αν βρεις γεύση που σε ξετρελαίνει σε κρατάει όλη μέρα στο πάφα-πούφα, εκεί θέλει κράττει..![]()
40 μέρες είναι αρκετές για να κρίνεις. Δεν μας λες και μάρκα, τιμή , κάτι ...να πάρουμε κι εμείς;Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
κοντα 40 μερες το εχω και δεν εχει παθει τιποτα.αν δε μενει ο ατμοποιητης χωρις υγρο μαλλον εχει περισσοτερη ζωη το τσιγαρο.![]()
Εγώ πήρα το πακέτο Ego-T 1000mah στα 70 ευρώ + 8 ευρώ το πρώτο μπουκαλάκι των 10 ml για αρχή (καμμιά 10αριά μέρες υπολογίζω ότι θα κρατήσει το υγρό). Στο πακέτο βρίσκονται 2 μπαταρίες, 2 ατμοποιητές, 5 δοχειάκια (πιπάκια) για το υγρό και ο φορτιστής.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
40 μέρες είναι αρκετές για να κρίνεις. Δεν μας λες και μάρκα, τιμή , κάτι ...να πάρουμε κι εμείς;![]()
Από εκεί και πέρα χρειάζεται αντικατάσταση ο ατμοποιητής μετά από κάποιο διάστημα (κάνα μήνα αντέχει ο καθένας και κοστίζει 10 ευρώ), τα δοχειάκια στο 1 ευρώ το καθένα το οποίο αντέχει μερικές μέρες επαναγεμίσματος, άντε και η μπαταρία που θέλει φόρτιση άνα 1-2 μέρες και αντέχει γύρω στα 300 γεμίσματα, γύρω στα 24 ευρώ κοστίζει η μεγάλη (υπάρχει και μικρή με 650mah) στο περίπου.
![]()
η τιμη πρωτα,το πηρα 85ε,ειναι το ego-t της LR,υπαρχουν και αλλα οπως της οvale με την ιδια μπαταρια αλλα με μικροτερο ατμοποιητη οπου παραγει και λιγοτερο καπνο,της λρ εχει πιο "παχυα" γευση.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
40 μέρες είναι αρκετές για να κρίνεις. Δεν μας λες και μάρκα, τιμή , κάτι ...να πάρουμε κι εμείς;![]()
πανω απο 30-35 ευρω δε μου εχει παει το μηνα και εκανα εναν καπνο 25αρι την ημερα για πλακα.
απο την πρωτη μερα θα καταλαβεις τι τραβανε οι μη καπνιστες....ειχα ξεχασει οτι βρομαει ετσι,τοσο πολυ το τσιγαρο....
απο την πρωτη μερα θα κοιμηθεις και θα ξυπνησεις με αλλον "αερα"πιο ανετα και τα δυο,και ο υπνος και το ξυπνημα.
προσοχη.....ανοιγει η ορεξη.....και αν πινεις θα καταλάβεις οτι ανετα μπορεις να πιεις τα διπλα!!!!![]()
για να μην εχει διαρροες θελει μια απλη συντηρησουλα καθε 3-4 ωρες χρησης..
δηλαδη,βγαζουμε το δοχειο το σκουπιζουμε εξωτερικα με μια χαρτοπετσετα και φυσιγμα τον ατμοποιητη για να αδιασει οτι υγρο εχει κρατησει...αντε να πεσουν μια δυο σταγονες +οτι εγω δεν τον αφηνω να αδιασει κατω απο τη μεση.
οτι αλλο θες εδω ειμαστε!!
![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Μεγάλη κουβέντα είπεςΑρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
απο την πρωτη μερα θα καταλαβεις τι τραβανε οι μη καπνιστες....![]()
το καταλαβα μετα απο αρκετο καιρο αφου εκοψα το τσιγαρο..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μεγάλη κουβέντα είπες![]()
για να νοιωθεις ετσι στις πρωτες μερες
τοτε αυτο σημαινει οτι κανει πραγματι δουλεια..
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Mαρία χωρίς υπερβολές, χτες το πρωί κατά τις 8:00 έκανα το τελευταίο μου τσιγάρο και αμέσως μετά άρχισα το ηλεκτρονικό. Χωρίς μ@λακίες, από τις 10:00-11:00 και μετά άρχισε να μου βρωμάει το τσιγάρο των συναδέλφων! Υπερβολικό ακούγεται για κάποιον που καπνίζει ένα πακέτο τσιγάρα τη μέρα εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια αλλά έτσι είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
το καταλαβα μετα απο αρκετο καιρο αφου εκοψα το τσιγαρο..
για να νοιωθεις ετσι στις πρωτες μερες
τοτε αυτο σημαινει οτι κανει πραγματι δουλεια..
Δεν σου λέω πως αισθανόμουν στο σπίτι το απόγευμα χωρίς τασάκια (φαντάσου ότι πήγαινα μηχανικά στην κουζίνα και τα έψαχνα για να πάω να κάτσω στον καναπέ..), βρωμοκάπνες, στάχτες, αποτσίγαρα...
![]()
καλα σιγουρα παιζει ρολο αν σ ενα κλειστο χωρο με 10 ατομα καπνιζουν και τα 10 σαν φουγαρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mαρία χωρίς υπερβολές, χτες το πρωί κατά τις 8:00 έκανα το τελευταίο μου τσιγάρο και αμέσως μετά άρχισα το ηλεκτρονικό. Χωρίς μ@λακίες, από τις 10:00-11:00 και μετά άρχισε να μου βρωμάει το τσιγάρο των συναδέλφων! Υπερβολικό ακούγεται για κάποιον που καπνίζει ένα πακέτο τσιγάρα τη μέρα εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια αλλά έτσι είναι.
Δεν σου λέω πως αισθανόμουν στο σπίτι το απόγευμα χωρίς τασάκια (φαντάσου ότι πήγαινα μηχανικά στην κουζίνα και τα έψαχνα για να πάω να κάτσω στον καναπέ..), βρωμοκάπνες, στάχτες, αποτσίγαρα...
![]()
αν καπνιζε ο ενας ισως να μην το καταλαβαινες κ τοσο γρηγορα..
και που να δεις τα ξεκιτρινισμένα δαχτυλάκια σου σε λίγο καιρό....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mαρία χωρίς υπερβολές, χτες το πρωί κατά τις 8:00 έκανα το τελευταίο μου τσιγάρο και αμέσως μετά άρχισα το ηλεκτρονικό. Χωρίς μ@λακίες, από τις 10:00-11:00 και μετά άρχισε να μου βρωμάει το τσιγάρο των συναδέλφων! Υπερβολικό ακούγεται για κάποιον που καπνίζει ένα πακέτο τσιγάρα τη μέρα εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια αλλά έτσι είναι.
![]()
Στους 10 σε μισή ώρα συνηθίζεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
καλα σιγουρα παιζει ρολο αν σ ενα κλειστο χωρο με 10 ατομα καπνιζουν και τα 10 σαν φουγαρα..
Σε έναν, αν ανάψει τσιγάρο σε 200 μέτρα από εσένα στη παραλία, θα τον πάρεις χαμπάρι
σα λαγωνικό!
Βρε για έναν σου μιλάω που ερχόταν στον χώρο που δουλεύω μόνος με τον τσίγαρο στο χέρι! Έμενε 5 λεπτά μέχρι που έφευγε κι ερχόταν ο επόμενος!Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
καλα σιγουρα παιζει ρολο αν σ ενα κλειστο χωρο με 10 ατομα καπνιζουν και τα 10 σαν φουγαρα..
Και καπνίζουν όλα τα κωλόπαιδα μην πω τίποτα..!![]()
![]()
χαχαχα πραγματι !Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Στους 10 σε μισή ώρα συνηθίζεις.
Σε έναν, αν ανάψει τσιγάρο σε 200 μέτρα από εσένα στη παραλία, θα τον πάρεις χαμπάρι
σα λαγωνικό!
να τους κοψεις τον αεραΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βρε για έναν σου μιλάω που ερχόταν στον χώρο που δουλεύω μόνος με τον τσίγαρο στο χέρι! Έμενε 5 λεπτά μέχρι που έφευγε κι ερχόταν ο επόμενος!
Και καπνίζουν όλα τα κωλόπαιδα μην πω τίποτα..!![]()
![]()
![]()