Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 108

Θέμα: αυτονομια? (hornet)

Σήμερα η τελευταία μπάρα άρχισε να αναβοσβήνει στα 240 χιλιόμετρα. Για να δούμε πόσα θα βγάλω σύνολο.

Παράγγειλα και ένα throttle position display screen γιατί το κωλομηχανάκι μου έχει μόνο στροφόμετρο και ταχύμετρο.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider

Παράγγειλα και ένα throttle position display screen γιατί το κωλομηχανάκι μου έχει μόνο στροφόμετρο και ταχύμετρο.
    Η καλυτερη μαγκια θα ηταν, αλλα νομιζω δεν χρειαζεται, πατας συμπλεκτη χωρις να αφησεις το γκαζι... κ κατατοπιζεσαι αμεσως

Τελευταία μπάρα άρχισε να αναβοσβήνει στα 252χλμ....

Σήμερα η τελευταία μπάρα άρχισε να αναβοσβήνει στα 240 χιλιόμετρα. Για να δούμε πόσα θα βγάλω σύνολο.
    Στα 291 γέμισα, δεν άντεξα. 16,8 λίτρα πήρε..

Καλά από όταν αρχίσει να αναβοσβήνει πόσα λίτρα έχει μέσα? 6-7?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

η μπαρα αναψε στ 220 ,εβαλα καυσιμο στα 280 και πηρε 17λιτρα περιπου,ειχε δηλαδη αλλα 2λιτρα!!!
    το ειχα πλακωσει βεβαια λιγακι δεν περιμενα πολλα χλμ.
    τωρα κανω νεα μετρηση οπως ειχα γραψει παραπανω με k&n και ngk iridium μπουζι
    η πρωτη μπαρα εσβησε στα 63χλμ εχω δει και 75χλμ πριν σβησει μολις φουλαρω θα επανελθω με τα νεα αποτελεσματα(αναφορικα με το αντιπηκτικο αλλαξα την αναλογια 60 νερο και 40 valeo και οι θερμοκρασιες ειναι νορμαλ

Στα 291 γέμισα, δεν άντεξα. 16,8 λίτρα πήρε..

Καλά από όταν αρχίσει να αναβοσβήνει πόσα λίτρα έχει μέσα? 6-7?

Αν ειχε 6-7 θα μπορουσες να κανεις 120 km οικονομικα, πανω απο 3 δεν εχει οταν αναβοσβηνει η μπαρα. (ισως λιγοτερο)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΩΚΥΠΟΥΣ
    η μπαρα αναψε στ 220 ,εβαλα καυσιμο στα 280 και πηρε 17λιτρα περιπου,ειχε δηλαδη αλλα 2λιτρα!!!
    το ειχα πλακωσει βεβαια λιγακι δεν περιμενα πολλα χλμ.
    τωρα κανω νεα μετρηση οπως ειχα γραψει παραπανω με k&n και ngk iridium μπουζι
    η πρωτη μπαρα εσβησε στα 63χλμ εχω δει και 75χλμ πριν σβησει μολις φουλαρω θα επανελθω με τα νεα αποτελεσματα(αναφορικα με το αντιπηκτικο αλλαξα την αναλογια 60 νερο και 40 valeo και οι θερμοκρασιες ειναι νορμαλ
    Εισαι τυχερος που δεν εσπρωχνες, το τεποζιτο ΔΕΝ χωραει 19 λιτρα αλλα 17 λιτρα ΜΑΖΙ με ρεζερβα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Αν ειχε 6-7 θα μπορουσες να κανεις 120 km οικονομικα, πανω απο 3 δεν εχει οταν αναβοσβηνει η μπαρα. (ισως λιγοτερο)

Εισαι τυχερος που δεν εσπρωχνες, το τεποζιτο ΔΕΝ χωραει 19 λιτρα αλλα 17 λιτρα ΜΑΖΙ με ρεζερβα.
    Είπα 6-7 γιατί όποτε έχω γεμίσει με την μπάρα να έχει μόλις αρχίσει να αναβοσβήνει, πέρνει 12 με 13 λίτρα συνήθως.

Εσύ λες ψεύδεται η χόντα κατά 2 λίτρα?

Πρέπει να το στεγνώσω για να το πιστέψω.

Είπα 6-7 γιατί όποτε έχω γεμίσει με την μπάρα να έχει μόλις αρχίσει να αναβοσβήνει, πέρνει 12 με 13 λίτρα συνήθως.

Εσύ λες ψεύδεται η χόντα κατά 2 λίτρα?

Πρέπει να το στεγνώσω για να το πιστέψω.

Νομιζα το ηξερες, 17 λιτρα παιρνει, τον λογο (που γραφει η χοντα 19) δεν τον ξερω

Νομιζα το ηξερες, 17 λιτρα παιρνει, τον λογο (που γραφει η χοντα 19) δεν τον ξερω
    Ε αν το έχεις στεγνώσει εσύ οκ..

Πάντως πάνω πάνω πριν το όριο πλήρωσης, φαίνεται ότι δεν χωράει άλλο, αλλά παίρνει γιατί φαρδαίνει και το ρεζερβουάρ..

δεν ειμαι κ τοσο βλαμμενος ωστε να το στεγνωσω κ να σπρωχνω, οταν αναβοσβηνει καμια φορα μαλακιζομαι μπροστα σε βενζιναδικο μεχρι να μην ακουγεται τιποτα οταν την κουναω (κ ανοιχτη ταπα).

Ε.. τοτε παιρνει 16,5 λιτρα.

Παλαιό μέλος
    εγω παντως εχω μεινει και εντελως και πηρε πολυ λιγο πανω απο 18 λιτρα.

θα το παραλαβω αυριο απο το συνεργειο με 1 γραμμη, θα το τελειωσω κ θα σας πω ποσο πηρε.

θα το παραλαβω αυριο απο το συνεργειο με 1 γραμμη, θα το τελειωσω κ θα σας πω ποσο πηρε.
    Αποφάσισες να μιλήσεις με στοιχεία και όχι κουδούνισμα του ρεζερβουάρ ε?

Re: αυτονομια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από lari
    παιδια με την αυτονομια του hornet 07-08 τι παιζει? ειναι οικονομικο? καιει πολυ? φυσικα παει και αναλογα με την οδηγηση γι αυτο και θελω να μαθω για καταναλωση για ολες τις συνθηκες
    Εσβησε απο (μη) βενζινη στο σταντ κ ακουγονταν κατι "Σφηνακια" απο μεσα, πηρε ακριβως 17,83 λιτρα.

Αρα ο Μαρινος εχει δικιο, 18 λιτρα παιρνει συνολικα.
    (στα 257 χιλιομετρα, βιαζομουν να το.. αδειασω )

Το βραδυ φωτογραφια

Αποφάσισες να μιλήσεις με στοιχεία και όχι κουδούνισμα του ρεζερβουάρ ε?
    Αυτο ακριβως
    Τωρα πλεον θα ξερω, με λαμπακι, σε περιπτωση που μου βαλει βενζιναδικο της Ε.Ο... 18,1 λιτρα βενζινης το παιζω οπως κ με τα διοδια, "φιλε κανε μηνυση κ καλη συνεχεια"

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2013, 20:30
  2. Νέο Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2004, 21:10
  3. ΠΡΟΣ..Julius - Hornet - Superfour..
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2004, 15:01