Σελίδα 66 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 16566162636465666768 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 976 έως 990 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Αρχικά δημιουργήθηκε από JAD
    Σε είδα ρε μάνα να σε επαναφέρω την πρώτη φορά....

Την δεύτερη κατάλαβα ότι δεν είχα κανένα δικαίωμα, έπρεπε να σεβαστώ την επιθυμία σου να φύγεις

Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση κυρά Ζωή...
    Tα συλληπητήριά μου...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Την δεύτερη κατάλαβα ότι δεν είχα κανένα δικαίωμα, έπρεπε να σεβαστώ την επιθυμία σου να φύγεις

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μα καλά όλοι οι μλκς πάνω μου θα έρθουν?

-Σε είδα μπετίβλακα με το cbf 600 στην Κηφισίας χθες απόγευμα, να είμαστε σε διήθηση και να σε πειράζει που έμπαινα με μόνο (???έλεος) 50χλμ/ω και με το που υπάρχει ένα μικρό κενό αριστερά μου ανάμεσα σε 2 αμάξια με περνάς και μπαίνεις σφήνα μέσα στη διήθηση. Ρε ζώον αν δεν είχα φρενάρει όπως έμπαινα ανάμεσα στα αμάξια να χωρέσεις, θα είχες πέσει πάνω μου και οι 2 μαζί θα σκάγαμε πάνω σε αυτοκίνητα. Μπετίβλακα. Ήσουν και ακράνωτος.

-Σε ειδα παππού με το προπολεμικό406 στο νέο ψυχικό να μιλάς στο τηλέφωνο, να βγαίνεις από ΣΤΟΠ να σου κορνάρω από τα 5 μέτρα και να συνεχίζεις να βγαίνεις...πάτησα γκάζι (με το παπί??κιόμως) και πρόλαβα και ξέφυγα. Καλό ζώο είσαι και εσύ.

-Τι άλλο είδα?? Πολλά βλέπω αλλά τα πταίσματα τα ξεχνάω... Πόσους μλκς έχουν οι ελληνικοί δρόμοι ρε πστ μου...
    Yamaha FZS 600

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS

Κουράγιο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    ειδα το typhoon να μενει απο μπουζι και το παπι να περνει με την μια μπρος μετα απο εναν χρονο.......πουτανα χοντα.....
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    -Σε είδα μπετίβλακα με το cbf 600 στην Κηφισίας χθες απόγευμα, να είμαστε σε διήθηση και να σε πειράζει που έμπαινα με μόνο (???έλεος) 50χλμ/ω και με το που υπάρχει ένα μικρό κενό αριστερά μου ανάμεσα σε 2 αμάξια με περνάς και μπαίνεις σφήνα μέσα στη διήθηση. Ρε ζώον αν δεν είχα φρενάρει όπως έμπαινα ανάμεσα στα αμάξια να χωρέσεις, θα είχες πέσει πάνω μου και οι 2 μαζί θα σκάγαμε πάνω σε αυτοκίνητα. Μπετίβλακα. Ήσουν και ακράνωτος.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενοχλεί όταν κάποιος είναι πιο γρήγορος από εσάς. Εφόσον προφανώς τον καθυστερείς, άστον να περάσει και ας πηγαίνει με 200. Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι εκείνος ο ενοχλητικός στη συγκεκριμένη φάση...
    Life begins at 45°.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σε είδα το πρωί δίποδο ζώον να περνάς κάθετα την Κηφισίας λίγο πριν την Πανόρμου όχι από την διάβαση..

Σε είδα κι εσένα παγκόσμιε με το Βστρομ που αντί να τον αποφύγεις γ@μήθηκες στα φρένα και δεν άναψε καμμία απο τις δύο λάμπες του στοπ σου...

Σε είδα πίσω τροχέ μου να σηκώνεσε στον αέρα απο το απότομο φρένο..

Την είδα την ωραία και πρόσφατα στρωμένη άσφαλτο να κρατάει το μπροστινό μου 1 εκ από την πινακίδα του παγκόσμιου μηδενίζοντας από 120χαω σε 0..

Σε είδα sniper να κάνεις 2 τσιγάρα πριν συνεχίσεις..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    Σε ειδα τηλεφωνο να χτυπας και να μου προσφερεις μια δουλεια που φανταζε ονειρο.!!! Κερναω μπυρες λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    Σε ειδα τηλεφωνο να χτυπας και να μου προσφερεις μια δουλεια που φανταζε ονειρο.!!! Κερναω μπυρες λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
    πούλησες κανένα σπίτι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ολα γινονται ,σχετικα με την διήθηση, αρκει οι γρηγοροι να μας δινουν μερικα δευτερολεπτα να βρουμε κανα κενο αναμεσα σε 2 αμαξια να χωθουμε.

Κατα τ'άλλα , σωστα μιλαει ο Blitzer

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Το ότι θέλει να πάει γρηγορότερα από τον τύπο που είναι μπροστά του και τον εμποδίζει είναι δικό του πρόβλημα. Εγώ πάντα κάνω στην άκρη. Δεν είναι δικό μου το κεφάλι και νιώθω ηλίθιος όταν καθυστερώ κάποιον.
    Κοίταξε το να κολάς στη ρόδα του μπροστά,να μαρσάρεις ανελέητα σε μια κηφισίας πηγμένη κ ακινητοποιημένη,με τον κάθε π@π@ρ@ έτοιμο ν αλλάξει λωρίδα για να κερδίσει 1 μέτρο,σοφό δεν το λες.Επίσης έχω να σου πω οτι τους αφήνω φυσικά όλους όπου μπορώ και τους βρίσκω στο φανάρι λίγα μέτρα μόλις πιο κάτω .Κατα τ άλλα μέχρι και ο ρόσσι νομίζω θα "θαύμαζε" τη βλακεία τους.

Έχε κατα νου οτι δεν είναι όλοι ούτε τόσο καλοί οδηγοί,ούτε έχουν τα οχήματα με abs,με αναρτήσεις με φρένα κτλ.Εγω π.χ. κυκλοφορώ με μια βέσπα που στην πρώτη στραβή μ έχει ρίξει εύκολα.Παρολαυτά ο πάντα βιαστικός πίσω είναι στ @ρχίδια του,αρκεί να περάσει.Κι επίσης αν σου πω πόσες φορές πρέπει να κάνω στην άκρη για να περάσει ο γρήγορος θα πρέπει να πηγαίνω με ζιγκ ζαγκ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ειδα να σβηνετε ΜΟΝΟ τα ΔΙΚΑ μου "συλληπητηρια" δυο μερες τωρα στο ποστ του JAD και γενικώς ΜΟΝΟ τα ΔΙΚΑ μου σπαμ στο παρον!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    πούλησες κανένα σπίτι?
    Ηρθα Ελλαδα για 6 μηνες μεχρι να ξεκινησει η υποτροφια μου για το διδακτορικο μου στην Αγγλια. Μεσα σε 2 εβδομαδες που ειμαι εδω εχω περασει 5 συνεντευξεις και εχω απορριψει 2 θεσεις. Πλεον οποιος μου μιλαει για ανεργια θα λεω αεργια και οχι ανεργια. Και δεν θα το λεω γιατι εγω βρηκα δουλεια γρηγορα, αλλα γιατι αν ψαχνεις σαν το πουστη μερα νυχτα που εκανα εγω τις αγγελιες, τοτε καπου εκει εξω υπαρχει κατι και για εσενα. Καλο κακο μετριο κατι υπαρχει.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    Ηρθα Ελλαδα για 6 μηνες μεχρι να ξεκινησει η υποτροφια μου για το διδακτορικο μου στην Αγγλια. Μεσα σε 2 εβδομαδες που ειμαι εδω εχω περασει 5 συνεντευξεις και εχω απορριψει 2 θεσεις. Πλεον οποιος μου μιλαει για ανεργια θα λεω αεργια και οχι ανεργια. Και δεν θα το λεω γιατι εγω βρηκα δουλεια γρηγορα, αλλα γιατι αν ψαχνεις σαν το πουστη μερα νυχτα που εκανα εγω τις αγγελιες, τοτε καπου εκει εξω υπαρχει κατι και για εσενα. Καλο κακο μετριο κατι υπαρχει.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε είδα να λες μαλακίες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    Κοίταξε το να κολάς στη ρόδα του μπροστά,να μαρσάρεις ανελέητα σε μια κηφισίας πηγμένη κ ακινητοποιημένη,με τον κάθε π@π@ρ@ έτοιμο ν αλλάξει λωρίδα για να κερδίσει 1 μέτρο,σοφό δεν το λες.Επίσης έχω να σου πω οτι τους αφήνω φυσικά όλους όπου μπορώ και τους βρίσκω στο φανάρι λίγα μέτρα μόλις πιο κάτω .Κατα τ άλλα μέχρι και ο ρόσσι νομίζω θα "θαύμαζε" τη βλακεία τους.

Έχε κατα νου οτι δεν είναι όλοι ούτε τόσο καλοί οδηγοί,ούτε έχουν τα οχήματα με abs,με αναρτήσεις με φρένα κτλ.Εγω π.χ. κυκλοφορώ με μια βέσπα που στην πρώτη στραβή μ έχει ρίξει εύκολα.Παρολαυτά ο πάντα βιαστικός πίσω είναι στ @ρχίδια του,αρκεί να περάσει.Κι επίσης αν σου πω πόσες φορές πρέπει να κάνω στην άκρη για να περάσει ο γρήγορος θα πρέπει να πηγαίνω με ζιγκ ζαγκ

Δε γίνεται ρε φίλε να είσαι συνέχεια να κοιτάς μήπως βιάζεται ο μλκς πίσω. Έχω να κοιτάζω πόσα αυτοκίνητα γύρω μου και μπροστά μου να μην κάνει καμιά μλκα κανένας τους, γιατί αν γίνει η μλκα με το παπί κ με ακουμπήσει έχω φύγει...τα +50χλμ/ω είναι αρκετά για διήθηση πιστεύω. Δεν τον καθυστερούσα και τόσο πολύ. Δεν ήμουν σταματημένος. αν γίνει χώρος κάποια στιγμή θα κάνω στην άκρη, αλλά όχι αυτό που έκανε ο μλκς. Να μου κάνει σφήνα μεσα στη διήθηση για να χωθεί. Αν δεν είχα φρενάρει θα είχαμε βρεθεί και οι 2 κάτω.

Χέστηκα και αν βιαζόταν ο άλλος, και εγώ όταν βιάζομαι πάω γρήγορα, αλλά δε θα βάλω σε κίνδυνο τη ζωή του άλλου μήπως και καταφέρω να περάσω. Και όπως λέει ο φίλος "noble" από πάνω, πράγματι μετά από 50 μέτρα είμασταν μαζί στο φανάρι, τι κατάλαβε?

[κακός]
    Γι αυτό και εγώ όταν θα βλέπω τέτοια περίπτωση θα πατάω να φτάνω αμέσως δίπλα στα αμάξια να μη χωράει ο άλλος και ας πάει να κολήσει σε κανα πορτ μπαγκάζ...
    [/κακός]
    Yamaha FZS 600

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ