Απο τι σκ@τ@ είναι φτιαγμένη η Γ@ΜΗΜΕΝΗ η αψίδα????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Motoadv.gr- The Best Motorcycle Travel Blog
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Απο τι σκ@τ@ είναι φτιαγμένη η Γ@ΜΗΜΕΝΗ η αψίδα????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
HONDA !
Ρε'σύ μπας δεν είναι αψίδα αλλά το "Πι" του Τσακ Νόρις;:rotflmao:
Και εγώ που νόμιζα ότι το Ναγκασάκι έπεφτε νότιοδυτικά. Τι μαθαίνει κανεις...
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Shinto Shrine, Ichino torii
ΥΓ. Είναι πέτρινη κατασκευή. Το γεγονός ότι είναι φτιαγμένη όπως είναι φτιαγμένη κάνει το οιοδήποτε ωστικό/παλιρροικό κύμα να διέρχεται σχετικά εύκολα μέσα και γύρω από το οικοδόμημα. Άρα μηδενική αντίσταση, άρα περάστε και αμέτε στο γέρο το διάολο, εγώ θα συνεχίσω να στέκω.
![]()
ΥΓ2. Το γεγονός ότι είναι η "αψίδα" (torii) που οδηγεί σε ναό Shinto δεν το εξετάζω εδώ
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
μπαίνουν όλοι οι άσχετοι και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους ρε γαμώτοΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Shinto Shrine, Ichino torii
ΥΓ. Είναι πέτρινη κατασκευή. Το γεγονός ότι είναι φτιαγμένη όπως είναι φτιαγμένη κάνει το οιοδήποτε ωστικό/παλιρροικό κύμα να διέρχεται σχετικά εύκολα μέσα και γύρω από το οικοδόμημα. Άρα μηδενική αντίσταση, άρα περάστε και αμέτε στο γέρο το διάολο, εγώ θα συνεχίσω να στέκω.
![]()
ΥΓ2. Το γεγονός ότι είναι η "αψίδα" (torii) που οδηγεί σε ναό Shinto δεν το εξετάζω εδώ
![]()
![]()
![]()
αι σιχτιρ πια αν δεν ξέρετε, γράψτε δεν ξέρω.
Από κρυπτονύτη είναι έτσι για να πάρετε ιδέα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
thanks για την πληροφόρηση man![]()
![]()
θα σου πω εγω τι εγινε και στις 2 περιπτωσεις η αψιδα εχει μπει μεσω ψηφιακης επεξεργασιας με την χρηση του γνωστου σε ολους μας フォトショップ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
θα σου πω εγω τι εγινε και στις 2 περιπτωσεις η αψιδα εχει μπει μεσω ψηφιακης επεξεργασιας![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ενταξει ρε φιλε, δεν εμεινε κολυμπυθροξυλο και στις 2 περιπτωσεις, μονο η αψιδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
![]()
[/B]
www.myfazer.gr
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε'σύ μπας δεν είναι αψίδα αλλά το "Πι" του Τσακ Νόρις;:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
HONDA !
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W