Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: anal - κυκλωση!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

anal - κυκλωση!

Ενα παιδακι πασχει απο μια σπανια μορφη δυσλεξιας..δεν μπορει να πει κανενα φωνηεν εκτος απο το αλφα....

...οι γονεις του το πανε στον καλυτερο γιατρο που ειδικευεται σε τετοιες περιπτωσεις , η θεραπει αρχιζει και σαν πρωτη λεξη ο γιατρος του εχει βαλει να πει το ενα...

....αρχιζει το παιδακι...

-Α...α....ανα

>Οχι ανα .....εεεεναααα

-Α....α....ε.....ενα

>ΜΠΡΑΒΟ!!! ...ειδες που μπορεις?...Τωρα θελω να μου πεισ την λεξη κιτρινο....

-Κ....κ...κατρανα....

>Προσπαθησε λιγο ακομα....κιιιι-τριιι-νοοοο....

-Κ...κι....α .....α.....κιι....κιτρινο!!

>ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!....παρε μια σοκολατα!!....θα σου δωσω αλλη μια αν πεις την λεξη ...φρουτο....φ-ρ-ο-υ-τ-ο ! ....ενταξει?

-Φ...φρααα.....φρου.....φρουτο!!!

>ΤΕΛΕΙΑ !!!....τωρα πες ολη την προταση μαζι....το ξερω οτι μπορεις....εναααα......κιιιιτριιιινοοοο.....φρουουτο!!

-Μπανανα!

------------------------------------------------------------------------------------

Ενας τσοπανης εχει κατεβει στην Αθηνα για δουλειες.....περνει το Μετρο πρωϊ , για να κατεβει στο κεντρο....παρατηρει εναν τυπο ο οποιος εχει τικ και ανοιγοκλινει τα ματια του συνεχεια......του κανει εντυπωση , πλησιαζει και ρωταει...

-Του λογου σου ρε παλικαρι μ΄... τι διατανο ανοικλεινεις τα ματια σ΄ ?

>Αφηστε ... απο το αγχος ειναι.....

....Μετα βλεπει εναν που κουναει το κεφαλι του σαν να τον χτυπαει ηλεκτρικη εκκενωση.....

-Εσυ ρε παλικαρι μ΄τι φκιανεις σχεδια με το κεφαλι σ?

>Αγχος και νευρα κυριε μου ...... χαλια μην το συζητατε

..βλεπει και εναν που εχει μια τριχα στα δαχτυλα του και την τυλιγει , την τεντωνει , και την κανει κομπο με νευρικες κινησεις...

-Απο το αγχος?.......τον ρωταει.....

>Οχι! απο τα αρχιδια μου....

------------------------------------------------------------------------------------

Μια ferrari enzo σταματαει διπλα σε παπι πενηνταρι στο φαναρι....ο οδηγος του παπιου την περιεργαζετε , χτυπαει το παραθυρο του οδηγου της ferrari και λεει :

-Ρε φιλαρακι ... ειναι καλο αυτο το αμαξι?

...ο οδηγος της ferrari κατεβαζει φανερα ενοχλημενος το παραθυρο και απαντα....

>Σας παρακαλω κυριε!!....μιλαμε για το κορυφαιο δημιουργημα της Ιταλικης αυτοκινητοβιομηχανιας......

-α!....γιατι δεν βλεπω να κυκλοφορουν πολλα.....

Ενας κεραμυδογατος εχει παρει απο κοντα τον εφηβο γιο του και του λεει :

-Παιδι μου εχεις μεγαλωσει αρκετα....ειναι καιρος να σου πω καποια πραγματα....εμεις οι γατοι δυο φορες τον χρονο , ανεβαινουμε στα κεραμυδια και ψαχνουμε για γατες!..Ειναι τα αρχεγονα ενστικτα που μας καθοδηγουν.καθε Μαϊο και καθε Γεναρη ψαχνουμε θηλυκα για να γ@μησουμε.....τωρα ειναι Γεναρης , ειναι η εποχη μας ....για αυτο το βραδυ θα ερθεις μαζι μου στα κεραμυδια να σου μαθω τα κολπα....

....το βραδυ κανει απιστευτο κρυο , αλλα ο πατερας γατος εχει παρει μαζι τον γιο του και εχουν ανεβει στην οροφη μιας μονοκατοικιας.....

-Λοιπον του λεει......κανε οτι κανω.....νιαααααααουουουουου....

...κανει και ο μικρος : νιααααουουουου....

-Ξανα!!......νιαααααουουουουο

>νιααααουουουου

-Νιαουουουουουου

>Νιαουουουουου

αφου εχει περασει καμια ωρα που πατερας και γιος κανουν συνεχει νιαου , γυρναει ο πιτσιρικας και λεει στον πατερα του :

>Πατερα , εγω αρκετα γαμησα ,παω κατω γιατι εχει κρυο!

Τρια νεγρακια καυχιουνται για το ποιανου ο πατερας ειναι ποιο μαυρος...λεει το ενα :

-Εμενα ο πατερας μου ειναι τοσο μαυρος που την νυχτα με δυσκολια τον βλεπεις!!

πεταγεται το δευτερο :

-Σιγα ρε!...εμενα ο πατερς μου ειναι τοσο μαυρος που ακομα και την μερα τον βλεπεις με δυσκολια....

οποτε πεταγεται και το τριτο και λεει:

-Εμενα ο πατερας μου ειναι τοσο μαυρος που μια φορα εκλασε και ειχαμε σκοταδι για τρεις μερες...

Ενας πιονερος της αγριας δυσης εχει ανοιξει το ποιο απομακρυσμενο απο τον δυτικο πολιτισμο φαρμακειο......μια μερα ακουει τυμπανα εξω απο το μαγαζι , βγαινει εξω και βλεπει κατι Ινδιανους πανω στα αλογα......τους χαιρεταει και του λενε...

-big chief....no shit!!

>ε?

-big chief....no shit!!!

>α! καταλαβα....δυσκοιλιος....

..τους ετοιμαζει ενα καθαρτικο και το δινει.....την αλλη μερα ακουει παλι τυμπανα εξω απο το φαρμακειο και βγαινει παλι εξω...αυτη την φοορα ειναι περισσοτεροι Ινδιανοι και τον κοιτου αγριεμενα....

-Dont work!!.....big chief.....no shit!!!

>Tι λετε ρε παιδια ?....

-Βig chief.....no shit!!!

...παει μεσα και φτιαχνει ενα καθαρτικο με τριπλη δοση....

...Την αλλη μερα ακουει παλι τυμπανα εξω απο το μαγαζι , βγαινει εξω και βλεπει ολο το χωριο των Ινδιανων να τον σημαδευουν με τα τοξα τους....

-BIG CHIEF....NO SHIT!!!!

>Μα δεν ειναι δυνατον.....με τετοια δοση?

-BIG CHIEF ........NO SHIT!!!!!!!!

...μπαινει στο φαρμακειο και φτιαχνει ενα τσουβαλι καθαρτικο .....

...Την επομενη μερα εκει που δουλευε καρφωνεται ενα βελος στην πορτα του με ενα σημειωμα :

-BIG SHIT...NO CHIEF!!!...YOU DIE!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    :rotflmao: :rotflmao:

Αυτό με το παπί και τη Ferrari είναι από τηλεοπτική διαφήμιση...

Κρητικό χώμα Το avatar του/της DirtRider

Re: anal - κυκλωση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    -Εμενα ο πατερας μου ειναι τοσο μαυρος που μια φορα εκλασε και ειχαμε σκοταδι για τρεις μερες...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...να' σαι καλά ρε Χυμαδώρε που μούφτιαξες το πρωινό....
    Είμαστε πάντα χωμένοι στα σκατά...Μόνο το βάθος αλλάζει !

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Re: Re: anal - κυκλωση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DirtRider
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...να' σαι καλά ρε Χυμαδώρε που μούφτιαξες το πρωινό....
    Ακου τα ρε χυμαδωρε !! Φαε φασολαδα καργα αποψε και ριξε μερικες ...........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    γεια σου μεγάλε αρχηγέ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. anal-κυκλωση...
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2005, 16:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ