Καλησπερα
Φανταζομαι πως αυτο ειναι ενα θεμα το οποιο μαλλον εχει πεχτει πολυ εδω μεσα, αλλα εχω την αναγκη διαφωτισης απο τους εμπειρους μηχανοβιους
Συγκεκριμενα, ψαχνω να αγορασω μηχανη, μεταξυ 1000 και 2000 ευρω, μεταχειρισμενη φυσικα. Το ξερω πως ειναι λιγα τα χρηματα, αλλα δυστυχως δεν μπορω να διαθεσω περισσοτερα.
Ειμαι 100% απειρος σε μηχανη, δεν εχω ανεβει ουτε μια φορα στην ζωη μου σε παπακι, αλλα γενικα ειμαι πολυ συγκρατημενος και "φλωρος" οδηγος με το αυτοκινητο, οποτε ειμαι πολυ αισιοδοξος με την μηχανη, οτι δεν θα στουκαρω πουθενα...
Μου αρεσουν τα supersport, η απλα street, η υβριδικα on - of. Αυτα που δεν μου αρεσουν καθολου ειναι τα enduro τυπου xt και τετοια, η οτι πλησιαζει σε αυτο το μοτοκροσιστικο στυλ. Διαφοροι φιλοι μου υποστηριζουν να ξεκινησω απο τα 125 κιβυκα, μαξ τα 250, αλλα πραγματικα δεν με απασχολει κατι τετοιο, και κατα προτιμηση, θα ηθελα κατι σε μινιμουμ 500 - 600, μινιμουμ 250, γιατι τα θεωρω λιγα. Αυτο οχι απο αποψη ταχυτητας, αλλα ανεσης στην μηχανη, σε μεγαλες ταχυτητες σε εθνικους δρομους.