Σελίδα 113 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 1363103108109110111112113114115116117118123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.681 έως 1.695 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Φετος θα ειναι η χρονια μας......

( Αν πεταξουμε τον κλωνο του Ατματζιδη απο τερματοφυλακα... )

Ρε σεις ... Αυτον που καθαριζε ολες τις σεντρες τον αεροβολημενο τον πουλησατε...

( Μεχρι και με αυτον.... Καλλυτερα θα ηταν... )

Ο τερματοφυλακας αυτος δεν μπορει να παιξει πουθενα ουτε καν στο ελληνικο πρωταθλημα.....

Οποιας κατηγοριας και να ειναι αυτο......!!!!

Ο αχρηστος απο την Αργεντινη......

Ο ακροβατης--κωλοτουμπας......

Ο μποξερ ( καθως δεν του εχουν μαθει οτι την μπαλα προσπαθουν να την μπλοκαρουν που και που και δεν την πλακωνουν συνεχεια στα μπουνιδια......)

Φτασαμε την ομαδα στο σημειο να παιζει μονο με ενα ελληνα παιχτη μεσα για να βλεπουμε εμπορους της μπαλας σαν τον Μαρκανο και χεστηδες σαν τον Αμπντουλ να προσπαθουν να κανουν τι..??

Πρωτη φορα εβλεπα παιχτη να μπινελικιαζει στην Αλλαγη ( μιραλας ) και ελεγα απο μεσα μου ....

Πεσ του κι αλλα...!

Οσο και να προσπαθουν καποιοι να μειωσουν την Αρσεναλ επειδη επαιζε με τους πιτσιρικαδες ας μας πουν η ομαδα τους με τι σκορ θα εφευγε απο εκει μεσα.....

Το χερι του αγγλου ηταν τελικα πεναλτυ....???

Τι λετε...???

Αποελ....... ρε....

Τι σκατα....???

Απο Α αρχιζει και αυτη η ομαδα............. :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
    Μπορω να κάνω άλλη πρόβλεψη γιατί μάλλον θα πεσω έξω ?

:rotflmao:
    το παιρνω πισω το ειρωνικο σχολιο μου !!

ωραια επαιξε ο γαυρος χθες.....
    δεν τους πατησε κατω τους αγγλους αλλα σταθηκε πολυ καλα...
    θα μπορουσε να παρει και το Χ......
    Σταθηκες τυχερος σε μερικες φασεις, αλλα και η Αρσεναλ το ιδιο.....

με χαλασε το γεγονος οτι στην Αρχικη του 11αδα ο μονος Ελληνας ηταν ο Τοροσιδης....απιστευτο......

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ............

Ό πολύ καλός κατά τά άλλα διαιτητής στή φάση αύτή έκανε τραγικό λάθος.
    Καί ήταν καί στά 5 μέτρα ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ...!!
    Νομίζω ότι ή άμφιβολία τής στιγμής έπειδή δέν ήταν σίγουρος γλύτωσε
    τήν Άρσεναλ άπό τό 2-2.
    Δέ μπορούμε φυσικά νά μαντέψουμε τήν έξέλιξη.
    ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ.
    ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ
    ΕΤΣΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,
    ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ...!!
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΞΑΜΕ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΛΑ
    ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ 2-1..??
    Αύτοί είχαν 2-0 στό 20ο λεπτό καί είπαν πάει τέλειωσε...!!
    Λάθος έκτίμηση.
    Σέ έναν όμιλο μέ μιά Άρσεναλ πού δέν είναι στά καλύτερα,8-2 άπό Μάντσεστερ π.χ.
    μέ μιά Ντόρτμουντ πού πάει χάλια καί μιά Μαρσέιγ πού ψάχνεται
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ....
    δείξαμε ποιά είνα ή ύπερομάδα κ.λ.π...
    Σέ μπούφους άπευθύνονται..??
    Ή έχετε τόση άνάγκη γιά άναγνώριση μετά τήν τόση άπόρριψη πού έχετε φάει
    στήν Έλλάδα ώστε ψάχνετε μιά καλή έμφάνιση μέ τά δεύτερα τής Άρσεναλ
    γιά νά πείτε τί..??
    ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ...??
    Γιατί όλο τό παραμύθι έκεί άποσκοπεί.
    Πρώτα νά πείσει έσάς νά γεμίσετε τό Καραισκάκη γιατί είχαμε άνησυχητικά
    φαινόμενα καί δεύτερον νά γίνει τό άλλοθι σας γιά ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ...!!
    ΕΝΤΑΞΕΙ...........
    ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ,
    καί τά ξαναλέμε....!!

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...??

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ..........ΤΟ Α.Π.Ο.Ε.Λ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Οσο και να προσπαθουν καποιοι να μειωσουν την Αρσεναλ επειδη επαιζε με τους πιτσιρικαδες ας μας πουν η ομαδα τους με τι σκορ θα εφευγε απο εκει μεσα.....

Ναι γιατί θα τους χάλαγε ο Τσαμπερλειν και οι υπόλοιποι που πέξανε χθες να τους είχαν στην ομάδα τους, απλά όλοι ήταν προετοιμασμένοι να φάμε 4-5 γκολ και να βγουν να κοροιδεύουν μετά για ξεφτίλα κτλ και τους χάλασε που έπαιξες καλά και δεν κλείστηκες πίσω σε μια δύσκολη έδρα και τώρα αρχίσανε τα δεύτερα και τρίτα της Αρσεναλ σε κερδισαν και π@π@ριές.

ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΠΟΕΛ πραγματικά δαβιδ εναντίον γολιάθ ομίλου και όμως με σφεντόνα γίνεται να προχωρήσεις, είχε και τύχη βέβαια αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα το κατόρθωμα του. Για αυτό το λόγο το γ@μημένο το ποδόσφαιρο είναι το πιο ωραίο άθλημα

Καλή επιτυχία σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σήμερα

Υ.Γ. Ρε Γιώργη πες μου ρε συ γιατί δεν το βρίσκω στο πρόγραμμα της TV σε ποιο κανάλι και τί ώρα παίζετε??? Κάτι άκουσα οτι παίζετε σε κάποιο Πριγκηπάτο αλλά δεν ξέρω με ποια ομάδα και τι ώρα ρε συ. Για πες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    τα 24 tweets που έκλεψαν την παράσταση με... αποδέκτη τον Κοστάνσο.

1. @Nio_nios Ο Κοστάντσο έχει κρατήσει αλέκιαστη την εμφάνισή του για 8934768934758973 λεπτά

2. @The_Stranger_gr Σαν στρουμφάκια μοιάζουν οι δικοί μας σήμερα με τα μπλε. Ο Μαρκάνο είναι ο Σκουντούφλης και ο Κοστάντζο ο Κοιμήσης.

3. @Skordoputsoglou Κοσταντζο:Λεγεται ΚΛΕΙΣΤΗ η γωνια για καποιο λογο.

4. @The_Stranger_gr Και φυσικά ο Κοστάντσο το τρώει στην κλειστή του γωνία. Ούτε στην αλάνα.

5. @zymaroulis Πού κλεινω εισιτήριο να πάω μια στο Λονδίνο να τον σπασω στις μπουφλες; ΜΑΛΑΚΑ, ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!

6. @avraamakis Τερματοτυφλακας

7. @sombrerogr Σε αντίθεση με τους γέρους ο Κοστάνζο μόνο από χέσιμο μπορεί να πάει…

8. @MinaBirakou Χαριζονται γλυκυτατα στειρωμενα γατακια. Δωστε σπιτι στους Μαρκανο και Κοσταντζο. Χαδιαρηδες, ηρεμοι, κοιμουνται οπου βρουν.

9. @Eirwn Καλησπέρα σας. Σήμερα στο 2ο μάθημα «Γκολκιπινγκ 1.0″ θα μάθουμε για την κλειστή μας γωνία. Κοσταντσο κάνεις ΠΑΛΙ φασαρία.Πέρνα έξω!

10. @killbill_kovou #monada_metrisis της ακινησίας είναι ο Κοστάντσο

11. @kurosawa7 Ο μύθος λέει πως πριν τον Κοστάντζο δεν είχαν τα τέρματα δίχτυα,τα έβαλαν μετά για να μην κυνηγάνε τη μπάλα συνέχεια #OtiPaeiStoTermaGrafei

12. @Longwagon Ο πανηγυρισμός του Φουστέρ θα έπρεπε να είναι σπριντ και εναέρια κλωτσιά στη μούρη του Κοστάντσο με τις τάπες.

13. @D_A_Chatzi Όταν ήρθε να υπογράψει ο Κοσταντσο στον ολυμπιακό του δώσανε γάντια και νόμιζε ότι θα τον «χώσουν» στην κουζίνα…

14. @eVaN_GiAn Προπονητης δεν είμαι, αλλά αν βγάλει τον Κοστάνζο & βάλει έναν ακόμα στο κέντρο; Έτσι & αλλιως τι είναι τι δεν είναι στο τέρμα 1 & το αυτό

15. @kurosawa7 Ο Κοστάντζο άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το ποδόσφαιρο.Σήμερα πχ μπορούμε να πούμε πως είχε 2 κλασσικές ευκαιρίες για απόκρουση

16. @The_Stranger_gr Κάποτε θα μάθουμε ότι ο «Κονστάντζο» ήταν στην πραγματικότητα Κωνστάντζος, και τον πήρε ο Ολυμπιακός από την Δόξα Κάτω Ραχούλας.

17. @zymaroulis Έπιασε μπάλα. ΕΠΙΑΣΕ ΜΠΑΛΑ. Please RT.

18. @Nio_nios Αυτή τη στιγμή ο Βαλβέρδε συγκρατεί με νύχια και με δόντια τους άλλους 10 για να μην δείρουν τον Κοστάνζο

19. @avraamakis Κοστ-ράντζο #osfp

20. @Georgetikis Πλέον στη φανέλα νούμερο 1 του θρύλου θα αναγράφεται το όνομα Κοστανζζζζ…

21. @iGogod: Όλα είναι ανοιχτά για το δεύτερο ημίχρονο, ειδικά η εστία του Olympiakos

22. @EvansKrv Οι Άγγλοι δεν θα επιτρέψουν στον Κοστάντσο να ταξιδέψει, αλλά θα τον κρατήσουν για να τον βάλουν μαζί με τις άλλες κλεμμένες Καρυάτιδες

23. @SteliosSmar Σαν να βλέπω τα αυριανά πρωτοσέλιδα «Μεγάλη εμφάνιση! Στάθηκε όρθιος στο Emirates» και φόντο ο Κοστάντζο…

24. @The_Stranger_gr Ο Κοστάντζο απέκρουσε σε τετ α τετ. Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας ο παίκτης της Άρσεναλ, δεν αντέχει να υποστεί την καζούρα των άλλων.

Και το... Tweet της βραδιάς

@AduanZar O Kostantzo φοβαται μην κανει χερι.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Ναι γιατί θα τους χάλαγε ο Τσαμπερλειν και οι υπόλοιποι που πέξανε χθες να τους είχαν στην ομάδα τους, απλά όλοι ήταν προετοιμασμένοι να φάμε 4-5 γκολ και να βγουν να κοροιδεύουν μετά για ξεφτίλα κτλ και τους χάλασε που έπαιξες καλά και δεν κλείστηκες πίσω σε μια δύσκολη έδρα και τώρα αρχίσανε τα δεύτερα και τρίτα της Αρσεναλ σε κερδισαν και π@π@ριές.

ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΠΟΕΛ πραγματικά δαβιδ εναντίον γολιάθ ομίλου και όμως με σφεντόνα γίνεται να προχωρήσεις, είχε και τύχη βέβαια αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα το κατόρθωμα του. Για αυτό το λόγο το γ@μημένο το ποδόσφαιρο είναι το πιο ωραίο άθλημα

Καλή επιτυχία σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σήμερα

Υ.Γ. Ρε Γιώργη πες μου ρε συ γιατί δεν το βρίσκω στο πρόγραμμα της TV σε ποιο κανάλι και τί ώρα παίζετε??? Κάτι άκουσα οτι παίζετε σε κάποιο Πριγκηπάτο αλλά δεν ξέρω με ποια ομάδα και τι ώρα ρε συ. Για πες?

+ για τον Αποελ....

Οι μπουγατσες πιστευω οτι θα συνεχισουν τις ωραιες εμφανισεις και ειμαι σιγουρος για το θετικο τους αποτελεσμα....

Αεκ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

re papara pou exeis ksexasei ti einai to makrumaniko. exeis ta moutra kai milas?

όπου γης Το avatar του/της iosif
    κλωνος του ατματζιδη ο κονσταντζο?

ρε αμπαλλοι ο ατματζιδης ειναι απο τους καλυτερους ελληνες τερματοφυλακες εβερ!
    μην θυμαστε τα τελευταια του στον παοκ τον αδικουν

κατα τα αλλα επιτρεψτε μου: δεν υπηρχε καμια περιπτωση χ χθες. ακομα και εαν ισοφαριζε ο οσφπ (σας ειχα γραψει οτι πιστευω πως τα κορακια θα ειναι "αρνητικα προδιαθετημενα εις βαρος του φετος") η αρσεναλ λογω αξιας ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα το επαιρνε το ματς. δεκα λεφτα θα φορτσαριζε και τελος

εγω ειδα μια ομαδα που μπηκε να το καθαρισιε νωρις και να κυλισει ο χρονος. αυτο

σας ελεγα οτι πολλους παιχτες εχει ο σοφπ για το ποσοι ειναι καλοι...
    μεταξυ αλλων
    ουρταδο:rotflmao:

για μας τα αφηνω τα σχολια η ΑΕΚ ειναι αεκ ταχουμε πει
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

ρε αμπαλλοι ο ατματζιδης ειναι απο τους καλυτερους ελληνες τερματοφυλακες εβερ!
    μην θυμαστε τα τελευταια του στον παοκ τον αδικουν

εγω ειδα μια ομαδα που μπηκε να το καθαρισιε νωρις και να κυλισει ο χρονος. αυτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
    Αυτο σημαινει να εισαι γαυρος.
    Να χανεις στο ρελαντι απο την Αρσεναλ και να γραφεις διθυρραμβους για το τι ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕ ΑΝ...!

Το χειροτερο ειναι οτι εχεις εναν εντελως εκτος τοπου και χρονου προπονητη που βγαζει εξω τον Μιραλαδ για να βαλει τον Αμπντουν. Αφηνει παγκο τον Αβρααμ για τον Μαρκανο.

Κι ομως οι γαυροι μιλανε ακομα για τον βαζελο.

Ρε λαβιλλα μπαγιατεψε το θεμα και εισαι εκτος εξαιρετικου απροοπτου εκτος απο τον Σεπτεμβρη.
    Σας πηρε παραμαζωμα ο πιτσιρικας στο πρωτο γκολ και στο δευτερο δειξατε ποσο καλο σκαουτινγκ εχετε οταν χαλαγατε τον κοσμο για να φερετε αυτον τον τροχονομο για τερματοφασουλα.

Κι ομως οι γαυροι το χαβα τους.
    Μεγαλειωδης εμφανιση που θα θυμομαστε για καιρο λεει ο λαβιλλας...

Αδερφε ασχολησου με το πολο καλυτερα γιατι δεν το χεις το θεμα...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πιστεύω δεν χρειαζεται να σχολιάσω... ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΩΣ Η ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ

φίλε μου 'εχω κράξει άγρια την ομάδα μου μετά απο ελεεινές και τρισάθλιες εμφανίσεις. Για τον τερμα τα έγραψα.

δεν εχω να σου απαντήσω κα΄τι πέρα απο την δήλωση του Ράις :"Ήταν μία δύσκολη βραδιά για εμάς. Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά και μας έκοψε στη μέση. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Ελπίζω ότι θα έχουμε προκριθεί όταν θα έρθουμε στην Ελλάδα. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι πως θα παίξουμε με αυτή την ομάδα την πρόκριση στην Αθήνα», τόνισ.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ χρονια τωρα ανελλιπως
    να ξεκαθαρισουμε κατι
    ημουν απολυτα βεβαιως για την ευκολη ηττα της ΑΕΚαπο την εβερτον (δεν περιμενα βεβαια τις ξεφτιλες με αρσε-γιαχιτς στα μπακ)

και χτες ημουν απολυτα βεβαιως για το ματς

διοτι κυριοι οι πρωτες 5-6 ομαδες της αγγλιας εχουν 3 ταχυτητες πανω απο οποιαδηποτε ελληνικη
    αν προσθεσουμε οτι ο μεσος 18χρονος της αρσεναλ κατεχει το τοπι (τακτικη, βασικα τεχνικα χαρακτηριστικα, ενταση-διαρκεια συν οτι καποιοι εχουν φοβερο ταλεντο)
    ομαδες σαν τις ελληνικες δεν εχουν τυχη

μπορει να κοιμηθει μια φορα ο θεος -γινεται
    αλλα απλα κοιμαται

καμια σχεση η αρσεναλ με την boring arsenal των 80'ς
    οπως και καμια αγγλικη ομαδα με εκεινες των 80'ς

υγ και ναι ο ατματζιδης ηταν μεγαλος τερματοφυλακας
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μου φαίνεται θα παραμιλάμε για αρκετό καιρό με την εκπληκτική απόδοση του Θρύλου....[...]
    Εσεις μεταξυ σας, οι αλλοι απλά θα θυμουνται το αποτέλεσμα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Αν ειμαι εγω φανατικος εσυ πρεπει να εισαι ο Μουτζαχεντιν του γαυρου!

Ειπε ο Ραις;;;
    Δηλαδη τι ηθελες να πει!
    Οτι σας ειχανε χαλαρα;
    Δεν ευχαριστεις τι καλο Θεουλη που δεν ειχε απο την αρχη Φαν Περσι μεσα και ειχατε μονο δυο στο εικοσαλεπτο;

Οταν με μια αγγλικη ομαδα περιμενεις να σε πνιξει στο πρωτο μισαωρο και παθαινεις αυτο ακριβως οντας πολυδιαφημισμενος σαν ομαδα τοτε γιατι μενεις στο δοκαρι του Τοροσιδη;

Οταν ο Βαλβερδε βαζει μεσα τα παλικαρακια του τα Σπανιολικα μπας και πουλησει και κερδισει το φιλαρακι του ο μανατζερ που τους κουβαλησε εσυ τι περιμενεις;;;

Ετρεχε και δεν εφτανε ο Μελμπεργκ να διορθωσει τις "ασιστ" του Μαρκανο και τις φαντεζι ενεργειες του Φεισα που καταληγανε σε αντεπιθεσεις.

Τζιμπουρ να θυμιζει εποχες Τζιοβανι στο περπατημα και τον βαλβερδε να αλλαζει τον " θελω μια μπαλα μονος μου" Μιραλας που τον θες ομως στην μηχανη σου για να χτυπησεις στην αντεπιθεση.

Ρε συ λαβιλλα αν ηταν καλος προπονητης ο βαλβερδε θα τον κραταγε και η βιγιαρεαλ που κοντεψε να την ριξει κατηγορια...!!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μπραβο στο γαυρο.Πολυ ωραια εμφανιση.Ευχομαι να παιξετε ετσι και μαζι μας για να φατε τρια χαλαρα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα