Σελίδα 114 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 1464104109110111112113114115116117118119124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.696 έως 1.710 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    κλωνος του ατματζιδη ο κονσταντζο?

ρε αμπαλλοι ο ατματζιδης ειναι απο τους καλυτερους ελληνες τερματοφυλακες εβερ!
    μην θυμαστε τα τελευταια του στον παοκ τον αδικουν

Oντως..........

Ο τερματοφυλακας που εχει φωτο απο αποτυχημενες αποκρουσεις σε ολες τις στασεις που μπορει να ειναι οι δειχτες ενος ρολογιου....

12'00

18'30

15'20

κλπ..... :rotflmao: :rotflmao:

Ok ο Ατματζίδης των τελευταίων χρόνων...... αυτόν έλεγα και εγώ....

το μόνο που έχω να πω για τον βαλβερδε , αρνητικό, είναι η επιλογή Μαρκάνο....

για τίποτε άλλο...

το αν είναι ή δεν είναι ΚΑΛΟΣ προπονητής (για μένα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ) το δείχνει η ομάδα του στο γήπεδο.Μουρίνιο, Βενγκερ ή σερ Αλεξ δεν είναι αλλά και εμείς δεν ήμαστε Ρεαλ, Αρσεναλ ή M.U
    Φυσικά μονο στην ελλαδα θα μπορούσανε να βρεθούν άνθρωποι που θα ισοπέδωναν την αξία του ΧΩΡΙΣ επιχειρήματα.
    Όσο για το αν έχει κολλήματα...φυσικά και έχει όπως και κάθε προπονητής (ο Μουρίνιο έφερε στην Ρεαλ 10 παίκτες του....δεν νομίζω να γκρίνιαξε κανείς). Και ο Ντούσαν που γούσταρα/ω πολύ είχε τα δικά του.

Και τέλος έφερε όποιους έφερε... είναι η πρώτη χρονιά που η ομάδα είναι του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και έχει την πλήρη ευθύνη. Αντιθέτως με τον θείο ο προπονητης πάλευε να κάνει ομάδα τις επιλογές του θείου.
    Και τότε γκρινιάζαμε και κοροιδεύατε. Και τώρα το ίδιο εσείς? Δεν καταλαβαίνετε ότι φαινόσαστε ...κάπως?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

Φυσικά μονο στην ελλαδα θα μπορούσανε να βρεθούν άνθρωποι που θα ισοπέδωναν την αξία του ΧΩΡΙΣ επιχειρήματα.

KAMMIA OMADA δεν του εκανε προταση πριν τον παρετε εσεις...!!!!!

η μοναδικη που εκανε μια κινηση να ενδιαφερθει ηταν η εθνική κινας.

την προηγουμενη πηγε να την ριξει...

αυτα σου φτανουν ή εσεις είστε πιο εξυπνοι απο τους σκαουτερς των ομάδων?

μήπως είχαν ήδη προπονητές οπότε λογικό να μην του κάνουν πρόταση???και ακόμα και στην Ισπανία δεν θα πήγαινε ο εκεί Εργοτέλης να κάνει πρόταση στον εκεί Μπαγεβιτς....με πιανς?

οπότε κανα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ θα διαβασουμε????

υ.γ και την προ προηγούμενη την πήγε τελικο europa
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    2-1 και να τσουζει ..... ακομα και με τα τριτα αμα ηθελαν θα εγραφε πολλα το κοντερ...... να ανανεωθει αμμεσα του συμβολαιο το τουριστα κοσταντζο !!

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον κυριο Βενγκέρ...... και δωρεαν διακοπες στο λιμανι το καλοκαιρακι

μήπως είχαν ήδη προπονητές οπότε λογικό να μην του κάνουν πρόταση???και ακόμα και στην Ισπανία δεν θα πήγαινε ο εκεί Εργοτέλης να κάνει πρόταση στον εκεί Μπαγεβιτς....με πιανς?

οπότε κανα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ θα διαβασουμε????

υ.γ και την προ προηγούμενη την πήγε τελικο europa

[...]οπότε κανα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ θα διαβασουμε????[...]
    0 βαθμοι σε δύο αγώνες, με ομαδα ουραγο στο γαλλικό πρωταθλημα και τα δεύτερα της Αρσεναλ

Εμένα θα μου έφτανε. Για να προλάβω τη σύγκριση με Φερέιρα, ο Ολυμπιακος απολαμβάνει διοικητικής σταθερότητας, ηρεμίας και καλής χρηματικής κατάστασης, κατι που στον παο εχει παει περίπατο.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	panathinaikos-prigipas-soultan.jpg 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	177,3 KB 
ID:	236845
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΝΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...............

ΟΜΑΔΑ Γ'

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    θελω ως γαυρος να δηλωσω την αγανακτηση μου για την αθλια εμφανιση της ομαδας μου η οποία αμαυρωσε την ευρωπαική εικονα του ελληνικου ποδοσφαίρου που με τοσο κοπο χτιζουν εδω και χρόνια παο και αεκ
    με ποιο δικαιωμα κυριε ολυμπιακέ κανεις κατοχή μπαλας, και 15 τελικές στο λονδινο;
    οι αλλοι με τα ταμπουρια στον αγιαξ και στην ιντερ κορόιδα ήντουσαν;:hypnotize :hypnotize

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    θελω ως γαυρος να δηλωσω την αγανακτηση μου για την αθλια εμφανιση της ομαδας μου η οποία αμαυρωσε την ευρωπαική εικονα του ελληνικου ποδοσφαίρου που με τοσο κοπο χτιζουν εδω και χρόνια παο και αεκ
    με ποιο δικαιωμα κυριε ολυμπιακέ κανεις κατοχή μπαλας, και 15 τελικές στο λονδινο;
    οι αλλοι με τα ταμπουρια στον αγιαξ και στην ιντερ κορόιδα ήντουσαν;:hypnotize :hypnotize

Ειναι να μη παρετε φορα... ειπαμε καλα τα πηγατε αλλα μη το παρατραβατε! Οταν καταφερετε και κερδισετε Αγιαξ και Ιντερ και Ρομα και δεν ξερω και εγω ποιες αλλες ελατε να τα πουμε...

Ταμπουρια ξεταμπουρια, το ρεζουμε ειναι ενα και δεν αλλαζει... Αγιαξ - Παναθηναϊκος 0-1, Ιντερ - Παναθηναϊκος 0-1, Ρομα - Παναθηναϊκος 2-3 και... Αρσεναλ - γαυρος 2-1... καλη εμφανιση, αλλα αυτο σε 1 μηνα θα εχει ξεχαστει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Ειναι να μη παρετε φορα... ειπαμε καλα τα πηγατε αλλα μη το παρατραβατε! Οταν καταφερετε και κερδισετε Αγιαξ και Ιντερ και Ρομα και δεν ξερω και εγω ποιες αλλες ελατε να τα πουμε...

Ταμπουρια ξεταμπουρια, το ρεζουμε ειναι ενα και δεν αλλαζει... Αγιαξ - Παναθηναϊκος 0-1, Ιντερ - Παναθηναϊκος 0-1, Ρομα - Παναθηναϊκος 2-3 και... Αρσεναλ - γαυρος 2-1... καλη εμφανιση, αλλα αυτο σε 1 μηνα θα εχει ξεχαστει...
    α) ταμπουρια στο ρομα-παο, δεν υπηρχαν...κολοφεραντζα τους ειχαμε παει και γλιτωσαν και 4ογκολακι με το δοκαρι κατσουρανη-σαλπι.

β) πρεπει να καταλαβουν οι " σκεπτομενοι" οτι ο γαυρος ΞΕΚΙΝΑΕΙ να κανει οτι εκανε ο παο πριν 25-30 χρονια....
    αυτα τα καλα παιχνιδια με μεγαλες ομαδες....κλπ κλπ κλπ....και εχει φτασει σε σημειο να παιρνει διπλα σαν αυτα που προανεφερες.....

προς το παρων.....ετσι με μια ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ αναδρομή.....μιας και μας εχουν πρηξει για την μεγαλη εμφανιση ελληνικης ομαδος στα γηπεδα της αγγλιας κλπ κλπ κλπ.....ας θυμηθουν λιγο το μαντσεστερ-παο.... που στην συνθεση μας ειχαμε λυμπε-βαζεχα-σιμπνιεφσκι.....και μετα ας βγουν να ξαναμιλησουν

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε