Σελίδα 106 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 65696101102103104105106107108109110111116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.576 έως 1.590 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Το αν ειναι κοροιδευτικο η οχι εχουμε κριση και κρινουμε

Και αυτο ακριβως ειναι το point.
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΖΟΥΡΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Μην μου βαζεις rolleyes και παπαριες ... ειμαι παντα ξεκαθαρος σε οτι γραφω και το γραφω χωρις περιστροφες και μαλακιουλιτσες

Σου βαζω και την Παραρηγα αν θες ομως μεσα ... με την διαφορα ομως οτι η Παπαρηγα δεν φοβαται να κυκλοφορησει βγαινει και χωρις σωματοφυλακες. Αυτο ειναι επιβεβαιωμενο.

Παρολα αυτα το φαινομενο παραμενει (δις) ...

Όταν λέω άθλιος ψεύτης και προδότης και καταλαβαίνεις Παπαρήγα, μετά πες, ειλικρινά!!! Πες μου σε παρακαλώ!!! Πως να μη βάλω ;;; Φαίνεται θεωρείς ότι αυτός ο οποίος υποννοώ, τολμά και λέει τα πράγματα ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!

Ο αγωνιστής, επαναστάτης, νεοταξικός αντεξουσιαστής στην εξουσία, διαδηλώνει για την αποτροπή της πώλησης της ΕΒΟ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    [B]Για την ιδια χωρα μιλαμε.
    Ο δικοματισμος που λες ειναι νοοτροπια και δεν φταιει ο Σαμαρας η ο ΓΑΠ η το ΚΚΕ η ο Λεβεντης και ο Βεργης...φταις εσυ ,εγω,ολοι οσοι ειναι στο φορουμ,οι απανταχου ελληνες της γης και κυριως αυτοι που ειναι 60 χρονων και κατι .
    Αυτό το λέτε και το ξαναλέτε…
    Φταις εσύ?

Ποιος είναι αυτός ο ΕΣΥ?

Αυτός που πήγε στο πολυτεχνείο και του γαμήσανε τα πέταλα για να ακούσει μετά το Μίκη να του λέει ή Καραμανλής ή τανξ?
    Αυτός που άκουσε και αν θες πίστεψε την «αλλαγή» που είπε ο Παπανδρέου ?
    Αυτή που υποτίθεται πως δεν κατάφερε ο γέρος της δημοκρατίας?
    Αυτός που ήξερε καλά ότι αν ήθελε να βρει δουλειά έπρεπε να νεκροφιλήσει?
    Και καλά αν ήταν μάγκας και κατάφερνε μόνος του, αν δεν ήταν?
    Φίλε φταίμε κι εμείς που είμαστε πρόβατα φταίνε κι αυτοί που είναι λύκοι.
    Δες σήμερα στο δημόσιο.
    Ποιοι νομίζεις ότι θα πάρουν πούλο ?
    Ποιοι θα μείνουν?
    Πόσοι μπορούν να πουν στα @@ και το στεγαστικό εγώ πάω κόντρα.
    Όλα στην Ελλάδα έγιναν με τη βία πρώτα και τον εκβιασμό μετά.
    Μέχρι κι ο Κολοκοτρώνης φυλακή έκανε.

Το να είσαι ανεξάρτητος στην Ελλάδα είναι εξτρίμ σπορ…
    Και μπορώ να γράψω σελίδες.

Α και κάτι άλλο.
    Επειδή έχει γίνει καραμέλα το κακό κράτος και ο καλός ιδιώτης, ήθελα να σας πω ότι ο κακός ιδιώτης έφτιαξε το κακό κράτος που κλάδεψε και τον καλό ιδιώτη.
    Σήμερα ο κακός ιδιώτης λέει κάτι απλό.
    -Δεν μου φτάνουν λεφτά ?
    Κανένα πρόβλημα φέρε τα δικά σου και ψόφα !
    Στα @@ μου…

Κι αυτό το στα @@ μου το λέει από πριν το 1821

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Δωσε φιλε δωσε ...

ΜΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ??? ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ??? ΤΟΣΟ ???

Σου εχω ασχημα νεα ομως φιλε... ο κοσμος αρχιζει να περναει την φαση να κοιροιδευουμε
    , με τους πολιτικους που εκφραζονται λαικα και απλουστευμενα (Κανελλη, Γκλετσος)

Χορτασε απο greek statistics ,
    πουσταρδες τυπου Καραμανλη,
    δοσιλογους τυπου Παγκαλου
    γερμανοτσολιαδες τυπου Καρατζαφερη,
    και καριολιτσες τυπου Ντορας...

Βεβαια υπαρχει και ο λογος οτι ο Γκλετοσς ειναι ΚΚΕ και να μην συμφωνεις με το ΚΚΕ και αυτο ειναι σεβαστο , ο τροπος ομως που το κανεις δειχνει εμπαθεια και ελλειψη επιχειρηματων

Οταν επιτιθεσαι σε καποιον να εχεις και κανα δυο σοβαρα επιχειρηματα

Τώρα πρέπει να σχολιάσω το παραλήρημά σου;;;;; Μου λες ότι μου έχεις άσχημα νέα φίλε...ότι ο λαός αρχίζει να περνάει τη φάση να κοροιδεύουμε με τους πολιτικούς που εκφράζονται λαϊκά και απλουστευμένα...εγώ λοιπόν σου έχω χειρότερα νέα: Ο κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει και αυτή τη στιγμή μας αξίζει η καριολίτσα η Ντόρα,ο κατάπτυστος Καρατζαφύρερ και το υπόλοιπο κακό συναπάντημα. Την καριόλα και ουχί καριολίτσα Ντόρα προχτές που είχε έρθει στην πόλη μου,ξέρεις πόσοι τρέξανε να της σφίξουνε το χέρι από αυτούς που βρίζουν τους πολιτικούς και τάχα τους έχουν σιχαθεί;;; Μην κάνουμε θόρυβο και ξυπνήσουμε τον περήφανο ελληνικό λαό που ο τράχηλός του δεν υπομένει ζυγό!!!!!!!
    Αφού εσύ βγάζεις το αυθαίρετο συμπέρασμα πως το σχόλιό μου ήταν κακοποαίρετο επειδή εγώ είμαι αντικομμουνιστής,κι εγώ με την ίδια ελαφρύτητα συμπεραίνω πως θα διαβάσεις το μήνυμα αυτό μόλις γυρίσεις από το κήρυγμα του καθοδηγητή στην ΚΟΒ της περιοχής σου σύντροφε.Μου λες όταν επιτίθεμαι σε κάποιον να έχω κανα δυο σοβαρά επιχειρήματα.Ανέτρεξε στο thread για τη συντρόφισσα Αλέκα για σοβαρά επιχειρήματα, αν και από τώρα ξέρω πως αυτό που ζητάω είναι ουτοπικό,σαν το σοσιαλισμό ένα πράγμα.

Ήμαρτον ρε φίλε,ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Που θα πρέπει να απολογούμαστε γιατί γελάσαμε με ένα σχόλιο στο youtube...αμέσως η κατηγορία,αντικομμουνιστής. ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΝΕ,ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΗΣ,ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΞΕΡΕΙΣ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΓΚΕΚΕ;;;;;;;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Σόρυ που σε διορθώνω αλλα ενας απ' αυτους ειναι γειτονας μου

Στο θεμα μας :rotflmao:
    'Ωχχχχχ, ο καπετάνιος είναι ο επόμενος που θα κατηγορηθεί για αντικομμουνισμό....
    Κι όπως ο καπετάνιος για άλλη μια φορά μιλάει σωστά και λέει στο θέμα μας τώρα,προσωπικά εγώ αποφάσισα να μην πληρώσω την εισφορά.Προς το παρόν αντί να πάρουν τα €408 θα πάρουν τα @ρχίδια μου.Είμαι μισθωτός,το αιώνιο φορολογικό θύμα δηλ. και ούτε παίζει να κάνω καμιά αγορά ή μεταβίβαση ακινήτου,ούτε μου χρειάζεται καμιά φορολογική ενημερότητα,οπότε προς το παρόν το μόνο που θα μου κάνουν είναι να μου βάλουν κάθε μήνα 1% προσαύξηση σαν πρόστιμο.Είχα κρατήσεις για ΙΚΑ € 4.000 από τις αποδοχές μου και αντίκρυσμα από αυτά τα λεφτά που μου κράτησαν δεν είδα ούτε πρόκειται να δω.Όταν χρειάστηκε η γυναίκα μου πριν 1 μήνα εξετάσεις τις πληρώσαμε σε ιδιωτικό κέντρο €250 γιατί το ΙΚΑ δεν τις κάνει και ας μας έστειλε το ίδιο το ΙΚΑ εκεί λέγοντάς μας ότι δεν θα πληρώναμε,τελικά αυτό ίσχυε για τους πρώτους 10 τυχερούς που θα έπαιρναν τηλέφωνο για ραντεβού στο ιδιωτικό κέντρο που είχε κατεβασμένα τα τηλέφωνα...Την άλλη βδομάδα θα σκάσω πάλι ένα 250ρι για τις επαναληπτικές εξετάσεις,σύνολο €450 που μου χρωστάτε,σας χρωστάω (κατά τη λογική σας) € 408, πάρτε τα @ρχίδια μου και τα ρέστα δικά σας!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Προς το παρόν αντί να πάρουν τα €408 θα πάρουν τα @ρχίδια μου....

... πάρτε τα @ρχίδια μου και τα ρέστα δικά σας!!!!
    Αντί για το κίνημα "Δε πληρώνω" προτείνω να ανοίξουμε το δικό μας :

"Πάρτε τα @ρχίδι@ μας"

Προφανώς ούτε από μένα θα δούνε φράγκο ε;

Άη σιχτήρ πια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    'Ωχχχχχ, ο καπετάνιος είναι ο επόμενος που θα κατηγορηθεί για αντικομμουνισμό....[...]
    Εύκολα. Ηδη ξέρω απο τωρα την πτέρυγα που θα με βάλουν στα γκουλαγκ, όταν "ερθουν εν τη βασιλεια τους"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εύκολα. Ηδη ξέρω απο τωρα την πτέρυγα που θα με βάλουν στα γκουλαγκ, όταν "ερθουν εν τη βασιλεια τους"
    Κοίτα να δεις εδώ αυτοί που λες δεν είναι αρκετά κακοί.

Εδώ θέλει τίποτα κόκκινους Χμερ.
    Πολιτιστικές επαναστάσεις τύπου Μάο και μη το τραβήξω πάρα πέρα....

χμμμ.... ΓΚΟΥΛΑΓΚ + ΚΑΠΤΕΝ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	600x700px-ll-5757bc00_arch_gulag_cover.jpeg 
Προβολές:	180 
Μέγεθος:	26,0 KB 
ID:	236877

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μην εισαι τοσο σιγουρος.Σιγα μη σε στειλω σε γκουλαγκ...

...να καλοπερνας.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    χμμμ.... ΓΚΟΥΛΑΓΚ + ΚΑΠΤΕΝ...
    Ο Αλεξάντρ Ισάγεβιτς Σολζενίτσιν (Алекса́ндр Иса́евич Солжени́цын, 1918 - 2008) υπήρξε ρώσος λογοτέχνης. Είναι γνωστός κυρίως για τα ημιαυτοβιογραφικά μυθιστορήματα «Μια μέρα στη ζωή του Ιβάν Ντενίσοβιτς» και «Αρχιπέλαγος γκούλαγκ», όπου περιέγραφε τη ζωή στα σταλινικά ειδικά στρατόπεδα εργασίας. Τιμήθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1970.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    Ο Αλεξάντρ Ισάγεβιτς Σολζενίτσιν (Алекса́ндр Иса́евич Солжени́цын, 1918 - 2008) υπήρξε ρώσος λογοτέχνης. Είναι γνωστός κυρίως για τα ημιαυτοβιογραφικά μυθιστορήματα «Μια μέρα στη ζωή του Ιβάν Ντενίσοβιτς» και «Αρχιπέλαγος γκούλαγκ», όπου περιέγραφε τη ζωή στα σταλινικά ειδικά στρατόπεδα εργασίας. Τιμήθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1970.
    …σε σχέση μ αυτά που θα περάσει ο καπ10 , όσα πέρασε ο Σολζενιτσιν (και πέρασε πολλά)θα μοιάζουν με εκδρομή του πρότυπου νηπιαγωγείου «ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ»

Το αν ειναι κοροιδευτικο η οχι εχουμε κριση και κρινουμε

Και αυτο ακριβως ειναι το point.

Μην μου βαζεις rolleyes και παπαριες ... ειμαι παντα ξεκαθαρος σε οτι γραφω και το γραφω χωρις περιστροφες και μαλακιουλιτσες

Σου βαζω και την Παραρηγα αν θες ομως μεσα ... με την διαφορα ομως οτι η Παπαρηγα δεν φοβαται να κυκλοφορησει βγαινει και χωρις σωματοφυλακες. Αυτο ειναι επιβεβαιωμενο.

Παρολα αυτα το φαινομενο παραμενει (δις) ...

Oπως διαπιστωνoυμε oλoι, υπαρχει πρoβλημα στην κριση σoυ.
    Βρηκες τελικα πoιoν εννooυσα; Για να σε βoηθησω λιγo, oχι, δεν ειναι μπασκετμπoλιστας, ηθοπoιoς, αθλητης στιβoυ, τραγoυδιστης, ελληνας. E; Χτυπαει κανενα καμπανακι;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ηρεμα με τους προσωπικους χαρακτηρισμους.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Συμφωνώ εν μέρει...

Αλλά παίδες, το δεν παράγουμε τίποτε είναι ένα καλό παραμύθι... μπορεί να μην παράγουμε τα πάντα, αλλά το τίποτε δεν ισχύει. Για ψαχτείτε και θα δείτε ότι παράγουμε πάρα πολλά πράγματα.... 250 δις ευρώ ΑΕΠ δεν είναι τυχαίο.....

Εκλεγμένοι νόμιμα μεν, ανίκανοι δε... Υπάρχει αμφιβολία?
    Υπηρχε ενας τυπος..... νομιζω Σοφιανοπουλο τον λενε...ειχε κανει ενα κομμα μικρο -απο αυτα που τα λενε οι "ειδικοι" γραφικα,ρομαντικα και σε απλα Ελληνικα τρεις λαλουν και 2 χορευουν- το κομμα λεγοταν Κομμα ολυμπιστων...ο Σοφιανοπουλος ηταν πρωην εργοστασιαρχης...για διαφορους λογους που δεν μας ενδιαφερουν τωρα...το 1993-4-5-6-7-8 εκανε αναλυσεις για το τι παραγει η Ελλαδα,τι θα μπορουσε να παραγει αλλα για καποιο λογω δεν εκανε απολυτως τιποτα...και ειχε σαν παραδειγμα την Σογια -που ειναι πολυ μεγαλη μπιζνα και σε ολη την Ευρωπη μονο η Ελλαδα θα μπορουσε να παραγει-
    Σε ολα αυτα που ελεγε τοτε θυμαμαι οτι ειχε οπει το χαρακτηριστικο οτι ουτε καρφιτσες δεν παραγουμε ,που ειναι και πραγματικο.
    Το 2005 μετα την Ολυμπιαδα τυχαινει να δινεμουν ενα φυλλαδιο σχετικα με τις χωρες τις ΕΕ και εχει και την Ελλαδαααα...-η διανομη αυτου του φυλλου εγινε στην Ιταλια- και με μεγαλα γραμματα αντι να λεει γαματα,ειχε φωτο του παιδοβουβαλου καραμαλη και ελεγε ...Ελλαδα....τι παραγει.....66% ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!!το υπολοιπο 34% μοιρασμενο σε ναυτιλια,τουρισμο και ενα γελοιο ποσοστο γεωργιας .
    Προχτες διαβαζω δηλωση του Μποσι -αρχηγου της λεγκας του Βορρα- και λεει...η Νοτια Ιταλια ειναι σαν τους Ελληνες ..ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ -ακριβως ετσι ηταν η δηλωση,ειπε την γνωστη απο Μαλεζανι λεξη ΚΑΤΣΟ- και θελουν λεφτα!!

Παμε τωρα στα σχολια του MG-KTiNoS
    να σου θυμησω οτι ο Μικης απο αριστερα βρεθηκε στην κυβερνηση Μητσοτακη.
    Να σου θυμησω οτι οσοι επαιξαν πολιτικο ρολο στην Ελλαδα εχουν βγει απο το πολυτεχνει...γνωστη μεταπολιτευση...
    Κουλη 25
    Το μαζι τα φαγαμε οσο και αν τσουζει ειναι αληθεια...αν δεν εχεις κανενα συγγενη βυσματια διορισμενο στο δημοσιο,δεν εχεις δουλεψει μαυρα,κοβεις αποδηξεις η ζητας παντα αποδειξεις,δεν κλεινεις τα ματια στην αδικια,την απατη και οπου αυτο το βλεπεις να γινεται,αντιδρας οχι για πρωσοπικο οφελως...τοτε εισαι παραδειγμα προς μιμηση...αν εστω και ενα απο αυτα εχει συμβει και εχεις πραξη με ιδιοτελεια εισαι στο συνολο των 11εκ.
    κανενας δεν σε αναγκασε να παρεις δανεια,βιλες,αυτοκινητα,μηχανες,κοτερα,πουτανες πολυτελειας κλπ καταναλωτικα αγαθα...εν γνωση σου εγινε...αν απο ηλιθιοτητα τοτε παλι δεν φταινε οι αλλοι.
    Δυστυχως οπως και τους συγγενεις μας δεν τους διαλεγουμε ετσι και την χωρα που γεννιομαστε με οτι αυτο συνεπαγεται δεν την διαλεγουμε,μπορουμε να διαλεξουμε μια μηχανη,μια γκομενα...στο περιβαλλον η προσαρμοζομαστε η το αλλαζουμε.το περιβαλλον στην συγκεκρημενη συζητηση εχει να κανει με την νοοτροπια και οχι με τον ηλιο και την θαλασσα.
    Τωρα το πως θα αλλαξει το δικο μου μυαλο,το δικο σου,του 50χρονου,60χρονου του τραγκα,του ΓΑΠ και οποιου αλλου θελεις ...αυτο ειναι το δυσκολο...και δυσκολο ειναι γιατι η χωρα ειναι ανευθυνη και μεχρι και τωρα ο ενας πεταει τις ευθυνες στον αλλο και δεν παραδεχεται οτι φταιει...σε αλλες καταστασεις θεωρειται εγωησμος...εδω απλα ειναι υποκρισια
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF