Δίκαιο δίκαιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
και αυτο που μου εχει μεινει δεν ειναι η μυρωδια αλλα η διαδικασια που ζηλευω..
γιατι κακα τα ψεματα,οπως ολοι οι εθισμοι , εχουμε δεθει συναισθηματικα με το καπνισμα..
Δίκαιο δίκαιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
και αυτο που μου εχει μεινει δεν ειναι η μυρωδια αλλα η διαδικασια που ζηλευω..
γιατι κακα τα ψεματα,οπως ολοι οι εθισμοι , εχουμε δεθει συναισθηματικα με το καπνισμα..
Έχει αρκετά πραγματάκια, αν και σιγοσβήνει κι αυτός...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
:Μάλιστα ψάχνω μαγαζί με ποικιλίες καπνού κοντά στο Περιστέρι, αν ξέρει κανείς κανένα καλό μαγαζί ας το πεί.![]()
http://www.tobaccostore.gr/eshop/ind...28&language=el
...νευρα δεν εχει κανεις σας?
![]()
Εγω παντως 2 ατομα που ξερω που πηραν αυτο που εχει ο Μακης, στο μηνα πανω ξαναρχισαν το κανονικο!
Επισης, επειδη τελευταια το σκεφτομαι να το κοψω (για τα φραγκα, την υγεια κλπ κλπ) ο λογος που δεν το κανω ειναι τα νευρα!
Μια φορα παλιοτερα που πηγα να κανω προσπαθεια, ενα πρωι που μου ειπε η Χαρα "καλημερα αγαπη μου" την αρχισα στα καντηλια!
Μακη αντε θα αργησεις στα ΚΤΕΛ!
![]()
Αν τα νεύρα που λες προέρχονται από την στέρηση της νικοτίνης το ηλεκτρονικό σε καλύπτει σε μεγάλο βαθμό. Όχι στο 100% αλλά πάντως αρκετό για να το κάνει ανεκτό. Εξαρτάται και από τον οργανισμό, και τι περιεκτικότητα σε νικοτίνη υγρά καπνίζεις, και από πολλά άλλα.
Θέλει όμως μια σχετική προσπάθεια και επιμονή - εύκολο δεν είναι τίποτα.
Εγώ είμαι στην 10η μέρα... Μου λείπει μεν το κλασικό τσιγάρο (έχω κάνει 5 τράκες συνολικά αυτές τις 10 ημέρες), αλλά σε βαθμό που μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσω και αν τελικά θα τα καταφέρω. Πιστεύω όμως ότι αξίζει να προσπαθήσω. Ακόμα και στην περίπτωση αποτυχίας τι είχα-τι έχασα. Σε λιγότερο από μήνα θα έχω αποσβέσει τα χρήματα της αρχικής αγοράς. Από εκεί και πέρα ότι βρέξει ας κατεβάσει...![]()
Συνέχισε την προσπάθεια!
Ατμίζω εδώ και 1 μήνα, το Hybrid της Nobacco.
Οι περιγραφές σου ειναι αντίστοιχες και με τα δικά μου βιώματα.
Ειχα συμπληρωσει σχεδόν 30 χρόνια καπνίσματος
Κάπνιζα 30 PAll MALL πορτοκαλι την ημερα..
Παιρνω λαδι με 6 νικοτινη.
Που και που καπνιζω κανενα πουρακι..
Τσιγάρο, οσες φορες δοκιμασα, μετα απο 2 -3 τζούρες το πέταγα, μου βρώμαγε!
Ακομα ομως, μου λειπει για δευτερολεπτα, καποιες στιγμες η ιεροτελεστια του κλασσικου καπνισματος.
Θέλει λιγο και να το θέλεις να το κόψεις το τσιγαρο. Να τοχεις συνειδητοποιήσει και να βρεις στο ατμισμα μια βοήθεια.
Αλλιως... Δεν θέλει πολυ να ξαναπέσεις στη πρέζα, ε στο τσιγαρο εννοούσα!
Καλό άτμισμα!
![]()
Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:
Κοψε την τρακα ΜΑΧΑΙΡΙ γιατι εισαι πολυ κοντα στο να ξαναπαρεις πακετο.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αν τα νεύρα που λες προέρχονται από την στέρηση της νικοτίνης το ηλεκτρονικό σε καλύπτει σε μεγάλο βαθμό. Όχι στο 100% αλλά πάντως αρκετό για να το κάνει ανεκτό. Εξαρτάται και από τον οργανισμό, και τι περιεκτικότητα σε νικοτίνη υγρά καπνίζεις, και από πολλά άλλα.
Θέλει όμως μια σχετική προσπάθεια και επιμονή - εύκολο δεν είναι τίποτα.
Εγώ είμαι στην 10η μέρα... Μου λείπει μεν το κλασικό τσιγάρο (έχω κάνει 5 τράκες συνολικά αυτές τις 10 ημέρες), αλλά σε βαθμό που μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσω και αν τελικά θα τα καταφέρω. Πιστεύω όμως ότι αξίζει να προσπαθήσω. Ακόμα και στην περίπτωση αποτυχίας τι είχα-τι έχασα. Σε λιγότερο από μήνα θα έχω αποσβέσει τα χρήματα της αρχικής αγοράς. Από εκεί και πέρα ότι βρέξει ας κατεβάσει...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Πολυ χαιρομαι που αρκετοι εδω μεσα το εχετε ψαξει και το κοψατε εν τελει το κανονικο τσιγαρο![]()
Βασικα μολις ειδα την συζητηση δεν μπενω συχνα και οταν μπενω χαζοδιαβαζω συζητησεις.Πανω στο θεμα του ηλ.τσιγαρου μπορω να σας προτεινω πολλα πραγματα γιατι ασχολουμαι πανω απο χρονο.Θα στειλω αργοτερα καποια λινκ για τσιγαρα(μαλιστα απο τα καλυτερα τα εχει κατασκευασει ελληνας!!) και υγρα για οποιον ενδιαφερεται.
KEEP VAPING![]()
ωραιο ονομα...μου θυμηζει line age!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bladedancer
Πολυ χαιρομαι που αρκετοι εδω μεσα το εχετε ψαξει και το κοψατε εν τελει το κανονικο τσιγαρο![]()
Βασικα μολις ειδα την συζητηση δεν μπενω συχνα και οταν μπενω χαζοδιαβαζω συζητησεις.Πανω στο θεμα του ηλ.τσιγαρου μπορω να σας προτεινω πολλα πραγματα γιατι ασχολουμαι πανω απο χρονο.Θα στειλω αργοτερα καποια λινκ για τσιγαρα(μαλιστα απο τα καλυτερα τα εχει κατασκευασει ελληνας!!) και υγρα για οποιον ενδιαφερεται.
KEEP VAPING![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
ναι παλιες εποχες φιλεΑρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ωραιο ονομα...μου θυμηζει line age!!!![]()
Αι κατούρα ρε Κρούκη... Ότι θέλω θα κάνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κοψε την τρακα ΜΑΧΑΙΡΙ γιατι εισαι πολυ κοντα στο να ξαναπαρεις πακετο.![]()
![]()
![]()
Το "οτι θελω θα κανω" συνεπαγεται 5 σελιδες κλαψας γιατι εισαι πολυ κοτα να το κοψεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αι κατούρα ρε Κρούκη... Ότι θέλω θα κάνω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?