Καλό σου ταξίδι φίλε....![]()
Καλό σου ταξίδι φίλε....![]()
ότι και να γράψεις δεν έχει καμία αξία.. μόλις είδα το PanVas σαν να έφαγα μια σφυριά στο κεφάλι..
![]()
Ατελείωτα βράδυα κοιτώντας ξανά και ξανά τα ταξιδιωτικά, νιώθεις τον άλλο φίλο σου από ένα σημείο και μετά.. σαν να τον ξέρεις χρόνια..
Τι ήθελα και μπήκα.. αφού βλέπεις γράφει αντίο.. Δεν μπρώ άλλο.. id12586, locksmith, manos, nontas τώρα παναγιώτης.. ΓΑΜΩ ΤΟ Χ μου μέσα..![]()
Απλά δεν μπορώ άλλο..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
.........ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ..............
που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....
Καμιά λέξη δεν αρκεί......
Καλές βόλτες στα σύννεφα. Ξέρεις εσυ.
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Kαλο ταξιδι...
http://www.youtube.com/watch?v=vcWTTs8QVRc
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ!
Την Τετάρτη με πήρε τηλέφωνο αλλά ήμουν μέσα στις Σέρρες και δεν μπορούσα να μιλήσω.....μόλις είχε γυρίσει απο Καναδά.....γιατί ρε πούστη μου ? είναι τόσο άδικο....
Το καλοκαίρι πίναμε τσίπουρα στον Βόλο και τώρα.......
Κρίμα κρίμα κρίμα.......
Κάποιος που έμαθε ας ενημερώσει να πάμε να τον χαιρετίσουμε.....
άδικο......πολύ άδικο....
καλό ταξίδι φίλε.....
τι να πεί κανείς τι λόγια να γράψει πόσο η καρδιά να σφίξει ακόμα αντίο άγνωστε-γνωστέ φίλε καλό ταξείδι.........![]()
![]()
![]()
george
προσέχουμε για να έχουμε!...
Aντίο........ Φίλε........
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Λέγανε οι αρχαίοι ότι οι Θεοί παίρνουν τους καλούς για να τους έχουν παρέα…
Δεν μπορω να το πιστεψω..Εχω παγωσει μπροστα στο πισι..
Αντιο μεντορα μου,φιλε κιας μη σεχω γνωρισει ποτε απο κονταΚαι δυστυχως δε 8α τα καταφερω πλεον.
Δεν μπορω να το πιστεψω. οι 2 ανθρωποι που με γαλουχισαν, που με ενεπνευσαν μεσα απο τα ταξιδιωτικα τους να κανω και γω κατι τετοιο-και να προσπαθησω να τους μοιασω οσο μπορω- και μαλιστα με το ιδιο μηχανακι, τωρα δεν ειναι και οι 2 κοντα μας..
Αντιο αδερφε..Αντιο