Καλο αγωνα μαν!
Πριν την εκκινηση δες το TT3D, θα εισαι τουλαχιστον 1sec κατω!![]()
![]()
![]()
Καλο αγωνα μαν!
Πριν την εκκινηση δες το TT3D, θα εισαι τουλαχιστον 1sec κατω!![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Για μένα είναι ο πιο οικονομικός αγώνας αυτός των Σερρων.Σερρες ειναι ο ακριβοτερος αγωνας του πρωταθληματος. Απ'την στιγμη που τα οικονομικα σου ειναι ζορικα γιατι διαλεγεις να τρεξεις εκει?
Έχω το πατρικό μου εκεί, το μηχανάκι μου είναι μόνιμα εκεί, επίσης πληρώνω την Παρασκευή 15 ευρώ για την πίστα....
Καλη επιτυχια ρε (λες και υπαρχει κακη επιτυχια).
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Hi-Tech ποιός είσαι ρε Μενέλαε το HRCΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Τηλεμετρία από τον τελευταίο αγώνα των Σερρών!!!!![]()
Respect mah authoritah!!!!
να εχεις εναν καλο αγωνα και να το διασκεδασεις οσο περισσοτερο μπορεις..
![]()
![]()
kαλη επιτυχια, θα τα πουμε πανωμ θα ανεβω και εγω να βοηθησω εναν φιλο που τρεχει και αυτος στην open .
Όποιος έρθει να περάσει να πει ένα γειά!!!
Λοιπόν, σχετικά καλά σήμερα. Το μηχανάκι είναι έτοιμο στημένο και δε χρειάζεται προς το παρόν ψάξιμο. Ελπίζω να γράψω αύριο 29 χαμηλό η και 28 ψηλό γιατί όχι?
Θέλω να σταθώ σε δύο πράγματα.
Πρώτον, δεν έχει έρθει το φορτηγό με τα λάστιχα της Πιρέλι και μας άφησε ξεκρέμαστους. Τον λόγο δε τον γνωρίζω, ούτε και ποιός είναι υπεύθυνος (χαχαχα...) αλλά είναι απαράδεκτο. Δεν πέρασα ελαστικά σήμερα από τεχνικό έλεγχο και αύριο θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει ακόμη μια μικρή πιθανότητα να μη τρέξω.
Δεύτερον, με πέρασε στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Παπαγεωργίου στην κ1 και κατάλαβα ότι τη διαφορά την κάνει όχι τόσο η κλίση όσο ο τρόπος που άνοιγε το γκάζι. Ως και την κ5 είμασταν κοντά και ως την κ10 τον έβλεπα....
Επιπλέον πολύ λίγες συμμετοχές στην ss600 μόλις 9 μηχανάκια... και γενικότερα αν δεν ήταν οι Βούλγαροι θα είμασταν πολύ οικογενειακά, περισσότερο από ποτέ.
Περισσότερα αύριο![]()
Τώρα πάμε για μπύρα![]()
![]()
Καλά ξεκίνησε η μέρα... βρήκαμε λάστιχα, σήμερα πρωί πρωί από εξυπηρέτηση κάποιου εμπλεκόμενου τον οποίο ευχαριστούμε κι από εδώ.
Στο ζέσταμα μπήκα και έκανα βόλτα και με το πρώτο χρονομετρημένο κάνω δυό γρήγορους γύρους για να βρει στη στροφή Νο10 κάτω μια βίδα που κρατούσε τον λεβιέ των ταχυτήτων μου (είχε γίνει πατέντα και ήταν πολύ έξω) και να ακολουθήσει γλύστρημα πίσω. Αμέσω βγήκα έξω αλλά είχα είδη κάνει 1.28.7 χρόνος μέσα στις προσδοκίες μου. Από τι στιγμή εκείνη και ως τα δεύτερα χρονομετρημένα έτρεχα να βρω νέο αποστάτη πιό κοντό αλλά και άλλη βίδα επίσης πιο κοντή για να μπορώ να μη βρίσκω κάτω.Σε κάθε μα κάθε αγώνα σημβαίνει κάτι απρόβλεπτο που σε κάνει να τρέχεις λιγάκι και εκτός πίστας!!!
Στο δεύτερο χρονομετρημένο ήμουν λίγο σφιγμένος και δε πήγα τόσο καλά στους 5 γύρους που έκανα γύρισα 1.29.7
Έπειτα προέκειψε και άλλο ένα πρόβλημα με τον άξονα του πίσω τροχού αλλά αυτό θα δείξει πως θα πάει αύριο το πρωί.Δε ξέρω τι ξεκινάω νομίζω 13 από τους 19 η κάπου εκεί.....
Στις υπόλοιπες κατηγορίες δεν συγκράτησα γιατί έτρεχα για το δικό μου μηχανάκι... αλλά ο Μάρτιν Τσόι έγραψε 1.18.805 και στα δεύτερα χρονομετρημένα έκανε σούζες και ντρίφταρε!!!
Επίσης μεγάλη εντύπωση μου έκανε η μακαρονάδα στην πίστα με συνοδεία μπύρας
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
1.18.805
![]()
![]()
![]()
![]()
καθε φορα που θα κατεβαινει για αγωνα θα ριχνει και το ρεκορ...
δυσκολο το βλεπω για JB κρατηθει σε αυτη την ατυπη "κοντρα"...
με προλαβε ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ηθελα να αναφερω το χρονο το martin choy..
πριν λιγο εβρεχε εδω δε ξερω τι θα γινει αυριο, αλλα στον αγωνα θα παμε,
πες μου ρε φιλε ξανα με τι μηχανη και νουμερο τρεχεις να ρθω να σε βρω για καλη επιτυχια![]()