Παιδες γεια χαρα σας.
Θελω τη γνωμη σας ρε παιδια για ενα διλλημα που με βασανιζει εδω και καποιες μερες.
Ειμαι κατοχος ενος CBF 1000 ΑΒS '08 και το καβαλαω εδω και 2,5 χρονια. Τιμια μηχανη το CBF 1000, δεν μπορω να πω...
Οδηγω μοτοσυκλετα εδω και 25 χρονια (απο παπια, σε scooter, σε Fazer 600, σε Z750 και μεχρι τωρα CBF 1000).
Μου μπηκε ομως το μικροβιο να την κανω ανταλλαγη με CBR 1000 rr '09 (μαλλον με ABS) λογω της καψουρας που ειχα ανεκαθεν με τα super sport αλλα και της προσφορας που ισχυει (12.720 €).
Το σκεφτομαι ομως πολυ και δεν εκανα την κινηση αστραπιαια ως συνυθως για τους εξης λογους
1) Ποτε στο παρελθον δεν ειχα ss μηχανη και δεν ξερω την ευκολια- δυσκολια της γενικα (χρηση, χρηστικοτητα, σωματικη κουραση, κλπ).
2) Ειμαι 43. Θα γινω κουβαρι σ'αυτη τη θεση και θα θελω φυσικοθεραπεια καθε μερα σε μεση και καρπους?
3) Οι δυο μηχανες δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Το CBR 1000 rr ειναι μονο για πιστα ή τρωγεται και για καποια σχετικη χρηση σε δρομο - πολη? Εχω δει αρκετα στους δρομους της Αθηνας.
Εκανα δυο φορες (με διαφορα 10 ημερων) test ride to CBR 1000 rr του '08 και μπορω να πω οτι επαθα πλακιτσα (φυσιολογικο ετσι...?). Τη δευτερη φορα ενοιωσα καπως πιο σιγουρος αν και παλι πιαστηκαν οι καρποι και ο σβερκος μου... (βολτα 20 λεπτων...). Ενοειται οτι εδειξα τον απολυτο σεβασμο στη μηχανη και δε δοκιμασα ουτε κατα διανυα να ανοιξω συμφωνα με τις δυνατοτητες της, παρα μονο να παρω μια γενικη ιδεα...
Γενικα τη γουσταρω τρελλα αλλα την ψιλοφοβαμαι - σεβομαι κιολας, ενω εχω την εντυπωση οτι ειναι και για παρα πολυ περιορισμενη χρηση.
Εσεις ρε καλοπαιδα που εχετε το συγκεκριμενο εργαλειο ή αλλο ss, τι εχετε να μου πειτε για αυτα που με ταλαιπωρουν?
Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια.
Θανος - Πετρουπολη