Το είχε κάποιος Νεκτάριος ή Δημήτρης?![]()
απο καποπιον γιωργο το πηρα,αλλα το ειχε δευτερο χερι απο το 2006 νομιζω...
παντως το μηχανακι ηταν απο την αρχη πουλημενο στην κρητη....νομιζω τυμπακι
ALWAYS A V2
το μηχανακι δουλευει μια χαρα...εντελως γραμικα,χωρις καθολου σκορτσαρισματα...τοσο γραμμικα που ψαχνομαι να το κοντυνω γιατι δεν την παλευω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Αυτο εκανα κι εγω.
Απο ολα οσα ειπαμε μεχρι εδω, πιστευω οτι προτεραιοτητα εχει να δεις τι παιζει στα καρμπ. Απο μαμα τα 950 δουλευουν σχετικα φτωχα ψηλα και αξιζει να το διορθωσεις αυτο. Μπορεις να το πας και για μια δυναμομετρηση με καυσαναλυση και να δεις το AFR. Θα στοιχισει λιγοτερο απο το να το ανοιξει μηχανικος. Ακομα παρακολουθησε και την σταθμη του ψυκτικου υγρου μπας και θελει αντικατασταση η τσιμουχα και ο αξονας στην τρομπα νερου. Αυτο μπορεις να το καταλαβεις και απο την κατασταση του φιλτρου λαδιου (το οποιο να ειναι παντα μαμα οπως και το φιλτρο αερα).
Θα συνιστουσα να πας και απο το χελιωτη μια βολτα να του ριξει μια ματια. Ειναι αετος στη δουλεια του.
Και πανω απ'ολα καλες βολτες και παντα ορθιος!
ΥΓ
Δεν σε ρωτησα πως δουλευει το μοτερ, ειναι ομαλο το γκαζι και γραμμικο? Κανει μπουκωματα, κοψιματα κλπ?
η σταθμη ειναι παντα σταθερη δεν νομιζω να εχω θεμα με την αντλια νερου.τι ειναι το AFR????
φιλτρο αερα φοραει ελευθερο....
νομιζω οτι θα το παω ή στον χελιωτη ή στον πουλοπουλο που ειναι και μηχανικος ενος φιλου με 690
ALWAYS A V2
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Τωρα βεβαια ισως και να μην καταλαβα τι ακριβως εννοεις Vale μου![]()
![]()
Μου είχε κάνει εντύπωση τότε, και το θυμήθηκα. http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=4
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Το ελευθερο πετα το και βαλε κτμ. Τα 950 θελουν καλη υποπιεση στο κουτι για να δουλεψουν σωστα (γι αυτο και τα λενε καρμπ. υποπιεσης) την οποια τα ελευθερα φιλτρα δεν μπορουν να προσφερουν. Γι'αυτο και το H2W βελτιωνει τοσο πολυ την ροπη, γιατι εχει εξτρα φιλτρο. Εκτος βεβαια αν σε ενδιαφερει μονο η απολυτη ισχυς ψηλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από george''italian
το μηχανακι δουλευει μια χαρα...εντελως γραμικα,χωρις καθολου σκορτσαρισματα...τοσο γραμμικα που ψαχνομαι να το κοντυνω γιατι δεν την παλευω!!
η σταθμη ειναι παντα σταθερη δεν νομιζω να εχω θεμα με την αντλια νερου.τι ειναι το AFR????
φιλτρο αερα φοραει ελευθερο....
νομιζω οτι θα το παω ή στον χελιωτη ή στον πουλοπουλο που ειναι και μηχανικος ενος φιλου με 690
AFR (air fuel ratio) ειναι ο λογος μιγματος αερα-βενζινης
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Α ναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Μου είχε κάνει εντύπωση τότε, και το θυμήθηκα. http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=4
![]()
![]()
Τελικα ενταξει βγηκε το μηχανημα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Α ναι!![]()
Τελικα ενταξει βγηκε το μηχανημα?
:smilea:
Σκύλα η κ0λ0γρια.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
καλοσηρθες φιλε στην οικογενεια,μια ερωτηση ετσι για την ιστορια,τι ducati ειχες και το αλλαξες και για πιο λογο
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
multistrada 1000 s Με εξτρακια διαφορα...
δεν θα το εδινα αλλα 1ον τωρα με το ktm το θεμα on/off τελειωσε και μπορω να παω για κατι με ποιο street καταβολες πλεων....και δευτερον το μηχανακι το πηρε αδερφος φιλος οποτε δεν πηγε σε ξενα χερια....
ALWAYS A V2
το φανταστηκα,καλοριζικο![]()
![]()
![]()
![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλολάσπωτο το θηρίο!!
Αγόρασα τρόμπα συμπλέκτη απο εδώ Hydraulic cylinder
Ίσως απο τα πρώτα πράματα που πρέπει να κοιτάξεις στο 950.
Και που είσαι , ακόμα μια φώτο ρε αδερφέ??Άντε να το πάρουμε μάτι!
![]()
![]()
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ...
Οσο για τις φωτογραφιες θα ανεβασω κιαλλες μολις βγαλω....το μηχανακι προς το παρων ειναι κλειδωμενο και μαζευεται!
ALWAYS A V2
Αρχικά δημιουργήθηκε από george''italian
πιο πριν ειχα και aprililia......:a24:
Ευχαριστω stabak!!
Τι θέλεις να πεις με αυτό; ε;![]()
![]()
![]()
Καλώς ήλθες![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αυτον εχω κι εγωΑρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Αγόρασα τρόμπα συμπλέκτη απο εδώ Hydraulic cylinder
Ίσως απο τα πρώτα πράματα που πρέπει να κοιτάξεις στο 950.
![]()
Το δευτερο πραγμα ειναι το H2W kit.
Σας τα πρηζω το ξερω, αλλα ειναι για το καλο σας!!!
Τιποτα μωρε..........λεω εγω τωρα!!!(ξαναεπαιρνα παντως ευκολα)Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Τι θέλεις να πεις με αυτό; ε;![]()
![]()
![]()
Καλώς ήλθες![]()
![]()
ALWAYS A V2