Σελίδα 13 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 1994

Θέμα: Με είδα

Παλαιό μέλος
    δευτερη φορα που μουπεσε σταματημενη αφου δεν ειχα βαλει ταχυτητα μεσα της σε κατηφορα!!!μολις ειχα απομακρυνθει καμια 10 αρια βηματα μακρια της και στουμπ.......ζημια μια σπασμενη λυγισμενη μανετα συμπλεκτη!!!!!
    καλαματιανος

Με είδα να έχω τέρμα το γκάζι στο παπί για να προλάβω τα 2 φανάρια να μην αργήσω στη δουλεια, να είναι κίτρινο κ όταν έφτανα 1μ πριν να κοκκινίζουν και τα 2. Τα σκότωσα βέβαια, έχω μετανοιώσει.
    Yamaha FZS 600

Ψαρούλης Το avatar του/της Sele
    Με βλέπω να παθαίνω πνευμονία που το έπαιξα άνετος (=μαλάκας) και βγήκα μόνο με κράνος, μπουφάν, γάντια, τζινάκι και μοκασίνια...
    Όταν έφτασα επιτέλους στο γραφείο παντελόνι, μποξεράκι και κάλτσες ήταν λες και μόλις βγήκαν από τη μπουγάδα. Τώρα έχω πάρει πάρει αγκαλιά τη σόμπα και γαμωσταυρίζω.

ΥΓ: Ήταν απόλυτα αναμενόμενο τη μέρα της ορκομωσίας μου να γαμηθεί το σύμπαν! Murphy's law at it's finest!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Με είδα να αντικρίζω όλο απόγνωση το βρεγμένο μου μπλουζάκι μέσα από την ΠΡΩΗΝ αδιάβροχη cordura μου :gamotinboutanamoumesa:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sele
    Με βλέπω να παθαίνω πνευμονία που το έπαιξα άνετος (=μαλάκας) και βγήκα μόνο με κράνος, μπουφάν, γάντια, τζινάκι και μοκασίνια...
    Όταν έφτασα επιτέλους στο γραφείο παντελόνι, μποξεράκι και κάλτσες ήταν λες και μόλις βγήκαν από τη μπουγάδα. Τώρα έχω πάρει πάρει αγκαλιά τη σόμπα και γαμωσταυρίζω.

ΥΓ: Ήταν απόλυτα αναμενόμενο τη μέρα της ορκομωσίας μου να γαμηθεί το σύμπαν! Murphy's law at it's finest!
    Συγχαρητήρια. Μια χαρά θα είσαι..
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Παλαιό μέλος
    Με είδα εχθές να καταλήγω στο νοσοκομείο .

Εξαιτίας του παλιού κουτιού που είχε η οικογένεια, να μπλοκάρει το γκάζι μόνο του (αυτόματο κιβώτιο γαρ) , απο σταματημένος ,να ξεκινάω να μπλοκάρει να οδεύω με αρκετή ταχύτητα στον τοίχο της ΣΣΑΣ (Θεσσαλονικη) , να ειναι ενα αυτοκινητο εκει,και απο την τρομαρα μου , απο τα αντανακλαστικα, να γυρναω τερμα το τιμονι να κανω σλαλομ και 8αρακι, μπροστα στην εγνατια, για να το ελενξω, να μην μπορω και να πηγαινω να ανεβαινω ενα πεζοδρομιο ολοκληρο να παιρνω μαζι μου 1 δεντρο και μια τσιμεντανια κολωνα,να μην εχει ανοιξει αεροσακος, να σταζουν υγρα να βγαινουν καπνοι , εγω να εχω χασει σχεδον τις αισθησεις μου ... και μετα να ξυπναω και να καλω αστυνομιες κτλ.

ευτηχως δεν χτυπησα κανεναν ουτε πεζο (λογω το οτι ηταν ακριβως διπλα στα πανεπιστημια) ουτε αλλο κουτι η το χειρροτερο μου μηχανη, ευτηχως που ειμαι ζωντανος και παρα πολυ τυχερος γιατι μου ειπαν οτι θα ειχα χασει την ζωη μου εαν δεν ηταν το δεντρο ...

ευτηχως θα παω να αναψω μια λαμπαδα οσο το μποι μου ...

και ευτηχως που απλα επαθα ενα καταγμα στο γονατο ..

1000 φορες μηχανη ΑΜΑΝ το κουτί μου μέσα !

Τι ειπες τωρα

Περαστικα
    Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
    Με είδα εχθές να καταλήγω στο νοσοκομείο .

.
    .
    .

ΑΜΑΝ το κουτί μου μέσα !
    Όχι ρε περαστικά ρε φιλαράκι...

Παλαιό μέλος
    εντάξει είμαι όμως παιδιά.

Να προσέχετε τα κουτιά παιδιά ,ειδικά τα παλιά αυτόματα ( 23 χρονών΄ηταν ,τσαάμπα τα service και όσα λεφτα ειχα ρηξει δεν λειτουργησε τιποτα ,ουτε αεροσακοι ουτε τιποτα ... τρελαθηκε ) και πολυ απλα με εστειλε στην αλλη μερια !

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    εντάξει είμαι όμως παιδιά.

Να προσέχετε τα κουτιά παιδιά ,ειδικά τα παλιά αυτόματα ( 23 χρονών΄ηταν ,τσαάμπα τα service και όσα λεφτα ειχα ρηξει δεν λειτουργησε τιποτα ,ουτε αεροσακοι ουτε τιποτα ... τρελαθηκε ) και πολυ απλα με εστειλε στην αλλη μερια !
    Sorry κιολας, 23 χρονια πριν υπηρχαν αεροσακοι ?

Περαστικα ρε φιλε και ποτε ξανα
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

δεν λειτουργησε τιποτα ,ουτε αεροσακοι ουτε τιποτα ... τρελαθηκε )
    Γιατί, στα καινούργια είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσουν όλα;

Τέλος πάντων, για τους αερόσακους πάντως παίζει συντήρησή τους κάθε 10 χρόνια.

Παλαιό μέλος
    το είχε βάλει ο πατέρας μου αεροσακους,πληρωσε 1 καρο λεφτα,για να το κανει οταν βγηκαν απο την εταιρια,παντα ειχαν συντηρηση και το αυτοκινητο και ολα.

Σας ευχαρισω παιδια,ηδη ειμαι καλυτερα... αλλα ψυχολογικα οτι σκεφτομαι οτι μπορει να ειχα χτυπησει ανθρωπο. ... επειδη αυτο βγηκε το κωλοκουτι εκτος πορειας.

Η οτι ζω...που ειπαν οτι ειναι ευτηχημα !

Πως έγινε ρε φιλαράκι? Σου μπλόκαρε τροχούς?
    Yamaha FZS 600

Παλαιό μέλος
    ανεβαινα απο λαμπρακη...

σταματαω φαναρι ,περιμενω.

Αναβει φαναρι ..ξεκιναω ουτε 2 δευτ. ακουγεται ενας κρωτος απο την μηχανη μαζι με καπνο,και κολλαει μονο του το γκαζι στο τερμα,κλασματα δευτερολεπτου μπαινει στα κοκκινα (ειναι αυτοματο και το κιβωτιο κανει οτι θελει οποτε μαλλον κατεβασε μονο του 1η ) , βλεπω ενα αυτοκιν. σταματημενο μπροστα επι της εγνατιας παραλληλα, τρομαζω νομιζω οτι θα τον χτυπησω ,παταω τερμα τα φρενα αλλα κλωτσουσε πισω το φρενο, γιατι ειχε πατημενο τερμα το γκαζι,με καταγμα την εκανα στο ποδι,τραβαω τερμα το τιμονι,να μην παω στον ανθρωπο (ενα yaris,Θα το ειχα κανει σκονη ) , κανει ενα σλαλομ αριστερα το αυτοκινητο,με πατημενα φρενα,και μετα παει τερμα δεξια μεανεβαζει στο πεζοδρομιο,περναω πανω απο 1 δεντρο και μια τσιμεντια κολονα,και ακινητοποιειτε, βγαζει κατι καπνους και εσταζε κατι σβηνω κινητηρα,μετα θυμαμαι οτι ηρθαν κατι κοπελες να προσπαθουν να με συνεφερουν , γιατι ειχα χασει τις αισθησεις μου στο τελος σχεδον, ξυπναω περνω τα απαραιτητα τηλ αστυνομια,σβηνει το κιν.

και μετα ...απλα κουτσενω και καταληγω στο νοσοκομειο...

το αυτοκιν. ειναι E34 520' BMW ...

απο πισω ερχοταν ενας γνωστος μου,και μου ειπε ακουσα εναν θορυβο και σε ειδα εκτος ελεγχου ,και ενας αλλος παλι γνωστος (το παλικαρι του συνεγειου μου ειπεπαλι για αυτον τον θορυβο) , οποτε δεν ηταν απο το υαλο μου...

ΕΥΤΧΗΩΣ δεν το οδηγουσε ο αδερφος μου που καμια φορα δεν φοραει ζωνη
    ευτχηως που δεν χτυπησα κανεναν και ειναι σημειο με φοιτητες που περνανε λογω σχολης
    ΕΥΤΗΧΩΣ που ζω
    ΕΥΤΗΧΩΣ πολλα ....

και αυτο παει για τα σιδερα, ζημια σημερα που ειδα ... σκασμενο λαστιχο δεξι, προφυλακτηρας μονο κατω εχει στραβει και ελαχιστα το καπο,για την ζημια που εγινε με αρκετα χλμ. απο οτι καταλαβα για να σηκωσω πεζοδρομιο και κολωνες σημαινει οτι ηταν καλη η λαμαρινα... το αυτοκιν. δεν θα φτιαχτει.

ΨΥΧΟΛΟΓΙκα ακομα δεν στεκω και ειμαι οτι ναναι .... πηρα και κατι φαρμακα αυτα...

το αυτοκιν. ειναι E34 520' BMW ...

Ωχ!

Περαστικά, χαλαρά και παίξε κανά τζόκερ, έχει τζακ ποτ.

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας