Πλακίτσα κάνω ε; Σε καταλαβαίνω Π@νο!!!!
Ίσως η μεγαλύτερη καινοτομία του ήταν η τοποθέτηση μεταλλικού δίκτυ στα εργοστάσια της foxconn στην Κίνα για να αποτρέψει τις συνεχόμενες αυτοκτονίες των εργατών που δούλευαν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες …..
Ααα……..rip
ke merikes fores vlastimouse kiolas...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ίσως η μεγαλύτερη καινοτομία του ήταν η τοποθέτηση μεταλλικού δίκτυ στα εργοστάσια της foxconn στην Κίνα για να αποτρέψει τις συνεχόμενες αυτοκτονίες των εργατών που δούλευαν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες …..
Ααα……..rip
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
![]()
Παίζει βέβαια οι υπολογιστές να είναι η 2η μεγαλύτερη μ@λακία που εφευρέθηκε στον πλανήτη..
Οπότε όλα τα παραπάνω σχόλιά σας είναι άκυρα.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εσυ τωρα το ειπες γιατι θες να σε ρωτηΞουμε ποια ειναι η πρωτη, αλλα δεν στο κανω το χατιρι !
Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.
Άντε να ρωτήσω εγώ, έτσι κι αλλίως πάλι θα τσακωθούμε που θα τσακωθούμε, να υπάρχει και λόγος
Ασε, θα ρωτησω εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Εσυ τωρα το ειπες γιατι θες να σε ρωτηΞουμε ποια ειναι η πρωτη, αλλα δεν στο κανω το χατιρι !
Ποια ειναι ρε συ sniper ?
![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Tα ΤDM φυσικά αλλά μην σπαμμάρετε παρακαλώ.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Tα ΤDM φυσικά αλλά μην σπαμμάρετε παρακαλώ.![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
iLegacy... κατσε να δημιουργησω και εγω μερικες αναγκες... που ξερεις;
Για οσους ροβολανε σε ραχουλες και πλαγιες, για να εισαι μουρη στο πανηγυρι του Προφητη Ηλια, για να twittαρεις σημαντικα γεγονοτα οπως το πηξιμο του τυριου στη καρδαρα και τα γεννητουρια της Κανελως της αγελαδας... εναν νεo επαναστατικο tablet...
![]()
Ε i-γ@μήδια να τελειώνουμε, δεν μού'χει μείνει άντερο από χτες το βράδυ..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
iLegacy... κατσε να δημιουργησω και εγω μερικες αναγκες... που ξερεις;
Για οσους ροβολανε σε ραχουλες και πλαγιες, για να εισαι μουρη στο πανηγυρι του Προφητη Ηλια, για να twittαρεις σημαντικα γεγονοτα οπως το πηξιμο του τυριου στη καρδαρα και τα γεννητουρια της Κανελως της αγελαδας... εναν νεo επαναστατικο tablet...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
ΤΙ ΜΛΚΣ! ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΚΣ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...