Σελίδα 9 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 262

Θέμα: Έφυγε ο Steve Jobs

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Η πικρη (για την υπολοιπη αγορα) αληθεια, ειναι πως με ενα iPhone ειναι αποριας αξιον πως χωρις να εχει ΤΑ τρομερα SPECS, κανει ΤΟΣΟ μα τοσο καλα ο,τι κανει. Σαν να τα εχεις ολα μπροστα στα χερια σου ρε παιδι μου, λες και ξερει τι θες να κανεις και σου δινει την ευκαιρια να το κανεις με μια κινηση. Κανει ο,τι κανουν και τα αλλα κινητα, δεν εχει περισσοτερες επιλογες απο τα υπολοιπα, δεν εχει περισσοτερες ρυθμισεις, αντιθετως λιγοτερες, αλλα ρε παιδι μου.. εχει ακριβως οτι μπορει να χρειαστεις. Με τον πιο απλο και ευχρηστο τροπο.
    Ναι μπορει να ειναι ακριβο, οχι πολυ πιο ακριβο απο αντιστοιχα στην αγορα, αλλα ειναι. Αλλα εχει εναν μοναδικο τροπο περα απο καθε αλλο smartphone να ξερει τι στο διαλο θες να κανεις.

Περαν αυτου, περαν του φανμποισμου, περαν των iPad, iPhone και iPod, περαν του γεγονοτος οτι o ανθρωπος που βρισκοταν πισω απο ολα αυτα μολις εφυγε, ειναι αδικο -για εκεινον- κυριως να περιοριζουμε την προοδευτικοτητα του και το πρωτοποριακο του μυαλο σε αυτες τις συσκευες.

Ενας ανθρωπος που ειχε εναν μοναδικο τροπο να μεταδιδει στον κοσμο και στους συνεργατες του τις ιδεες του, την ενεργητικοτητα του και το παθος του. Και δεν τον ενδιεφερε τι καναν οι απεναντι (MS), γιατι ηταν πιστος στις ιδεες του. Σε αυτο που εκανε.

Οπως ειχε πει

"We weren’t going to beat Microsoft.
    We don't even have to beat Microsoft.
    We had to remember who Apple was"

Think different.
    Ηταν ενα μηνυμα που λανσαριστηκε με επιτυχια σε ολο το κοσμο. Αυτο που δεν γνωριζουν ομως πολυς κοσμος ειναι πως το μηνυμα αυτο δεν πηγαινε μονο για τους πελατες της Apple και το ευρυ κοινο. Αλλα πηγαινε στην ιδια την Apple και οσους εργαζονται και συνεργαζονται εκει. Και το καταφερε με το παραπανω.
    Ελεγε πως δεν χρειαζεται να ρωτησεις τον κοσμο να σου πει τι χρειαζεται και να του το προσφερεις, γιατι τοτε αυτοματα μετα απο αυτο θα ζητησει κατι αλλο. Πρεπει απλα να ξερεις τι ζηταει, τι θελει, τι χρειαζεται.

Και για οσους θελουν να μαθουν την πορεια του και την μοναδικοτητα του καλυτερα

http://www.bloomberg.com/video/66625228/

Υπαρχει επισης και μια ταινια και εκεινον και τον Gates

1999 - Pirates of Silicon valley.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    κοίτα χολή....κοίτα κόμπλεξ....
    Μιά ερώτηση:
    Όλοι όσοι κράζετε τον Jobs και την Apple, είχατε ποτέ την δυνατότητα να χειριστήτε ένα i-προϊόν?
    Λοιπόν Χυμαδώρ όπως κατάλαβες εμείς είμαστε για τριτοκοσμική χώρα.. και πιο κάτω, τεταρτοκοσμική υπάρχει;

Ουάου! Ντεν έκουμε άι-φοουν!:rotflmao:

Λοιπόν όλους στον Τζέφρυ θα σας δώσω παλιο-ι-φονάκηδες, έ ρε που πάνε τα μηνιάτικα..:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Λοιπόν Χυμαδώρ όπως κατάλαβες εμείς είμαστε για τριτοκοσμική χώρα.. και πιο κάτω, τεταρτοκοσμική υπάρχει;

Ουάου! Ντεν έκουμε άι-φοουν!:rotflmao:

Λοιπόν όλους στον Τζέφρυ θα σας δώσω παλιο-ι-φονάκηδες, έ ρε που πάνε τα μηνιάτικα..:rotflmao:
    ούτε εγώ έχω i-phone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δεν θα αναφερθώ καθόλου στα προιόντα της Apple αν και σαν άνθρωπος που εμπλέκεται στην μεταπώλησή τους επί πολλά χρόνια θα μπορούσα να γράψω πολλά.
    Το αν κάποιος θεωρεί το iphone ως το προιόν της 10ετίας ή ένα άλλος το ipad ως την παπαριά της 20ετίας είναι δικαίωμά του και εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

Από εκεί και πέρα όμως πως συνδέονται αυτά με τον θάνατο του Στηβ εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω.
    Ο Στηβ έζησε την ζωή του όπως εκείνος ήθελε, ήταν ο άνθρωπος που σε μεγάλο βαθμό διαμόρφωσε πολλές από τις εξελίξεις στην πληροφορική (που παίζει όλο και μεγαλύτερο ρόλο στην ζωή μας), και κατά γενική ομολογία ήταν ένας εξαιρετικά προικισμένος και χαρισματικός άνθρωπος ΑΣΧΕΤΑ αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τα προιόντα ή και την φιλοσοφία τους. Και μόνο που η μισή υφήλιος (ακόμα και οι κατακριτές του) ασχολούνται τόσες μέρες με το γεγονός του θανάτου του αποδυκνείει ότι κάθε άλλο παρά τυχαίος ήταν...

Αιωνία του η μνήμη λοιπόν και όλα τα άλλα είναι επειδή δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε...

ούτε εγώ έχω i-phone
    Ρε'σύ Μπάμπη ειλικρινά...

ούτε εγώ

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Ρε'σύ Μπάμπη ειλικρινά...
    ούτε εγώ

Μα καλα... που ζειτε ?

Ουγκαντα ρε γαμωτι... :rotflmao: :rotflmao:
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Αιωνία του η μνήμη λοιπόν και όλα τα άλλα είναι επειδή δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε...
    Συμφωνώ απόλυτα Θανάση, ο άνθρωπος ήταν μορφή αν και εγώ προσωπικά τον πρωτοείδα από προχτές που έφυγε, δεν ήξερα το παραμικρό γι'αυτόν. Κατάλαβα πολλά όμως, επρόκειτο για μεγάλο μυαλό.

Από εκεί και πέρα.. Παρασκευή είναι..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    κοίτα χολή....κοίτα κόμπλεξ....

Μιά ερώτηση:

Όλοι όσοι κράζετε τον Jobs και την Apple, είχατε ποτέ την δυνατότητα να χειριστήτε ένα i-προϊόν?
    Ωχου μωρε... και με μηλοφωνο εχω παιξει και μηλοpod... so what; mp3 προτιμησα ενας της Creative που γ@μουσε και εδερνε με το 1/3 των χρηματων που ζητουσε το μηλο και κινητο το ειδες πιο πανω φανταζομαι... απο εκει και επειτα ο κολλητος μου εχει ενα Samsung Galaxy και εχω παιξει αρκετα angry birds στην παραλια και μου κρινιαζε ο μαλακας οτι του χαλαω τη μπαταρια... εχω δει ενα καρο παπαριες apps και σε iPhone και σε αλλα παρομοια... sorry αλλα δεν ψαρρωσα...

Η μονη φαση που μου γεννηθηκε η επιθυμια να παρω ενα φθηνο smart phone, ηταν οταν ανακαλυψα πως υπαρχει εφαρμογη στο android "διαχειριση κυψελων"... δηλαδη πας στα μελισσια κανεις επιθεωρηση και καταγραφεις επιτοπου τις παρατηρησεις σου... πολυ χρησιμο για μενα... βεβαια το πως θα αγγιζεις την οθονη του τηλεφωνου με γαντι τιγκα στην προπολη και στα μελια δεν το εξηγουσαν... οποτε δημοσιογραφικο "κασσετοφωνακι" κραμασμενο στο λαιμο και με το REC πατημενο...

Πότε μου δεν είχα iPhone για αυτό δεν μπορώ να το κρίνω
    Ποτέ μου δεν είχα iPod,αλλα μπορώ να το κρίνω.Γιατί είναι ανήκουστο να σου ζητάει η Apple 150 ευρώ για ενα σκατάκι όταν μπορείς να βρείς ενα Sony με περισσότερες δυνατότητες σε κατω απο 100.Όπως γελοίο είναι να σου ζητάει η Apple 1000 ευρώ για ένα laptop που αν παρεις τα τεχνικα του χαρακτηριστικα,θα τα βρεις σε lapop των 500-600.Λοιπον 2 πραγματα μπορεί να συμβαίνουν:
    1)Αυτο το Mac OS είναι ενα θεικό λειτουργικό 3-4 φορές καλύτερο απο τα Windows,μια αποκαλυψη πραγματικη που εξυπηρετει ολους τους χρηστες
    2)Τα Mac ειναι αρκετα υπερτιμημενο,πλεον συμβολο lifestyle που με το οτι εξασφαλιζει ενα πιο φιλικο και ευχαριστο περιβαλλον εργασιας μαζι με λιγοτερα bugs και κρασαρισματα δεν μπορει να δικαιολογησει το οτι κοστιζει 2-4 φορες πανω απο ενα PC.Συγγνωμη,αλλα εχοντας δοκιμασει Mac για αρκετο καιρο,δεν βρηκα ποτε τιποτα που θα με εκανε να δωσω 1500 ευρω και να τα προτιμησω απο το "ταπεινο" PC μου τον 800.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

re mlk kvsta.......ante kai g@@@sou re

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome

2)Τα Mac ειναι αρκετα υπερτιμημενο,πλεον συμβολο lifestyle που με το οτι εξασφαλιζει ενα πιο φιλικο και ευχαριστο περιβαλλον εργασιας μαζι με λιγοτερα bugs και κρασαρισματα δεν μπορει να δικαιολογησει το οτι κοστιζει 2-4 φορες πανω απο ενα PC.Συγγνωμη,αλλα εχοντας δοκιμασει Mac για αρκετο καιρο,δεν βρηκα ποτε τιποτα που θα με εκανε να δωσω 1500 ευρω και να τα προτιμησω απο το "ταπεινο" PC μου τον 800.
    Εδω διαφωνω, αν εκανες σοβαρη δουλεια με μουσικη, video και animation, τα Mac ειναι κορυφαια και δεν εχουν καμμια σχεση με τα Pc... για οποιαδηποτε αλλη -απλη- χρηση βεβαια, ειναι τρελος πλεονασμος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re mlk kvsta.......ante kai g@@@sou re
    Δεν το ειχες δει οτι εχω αυτο το κινητο ρε μλκ;

Εδω διαφωνω, αν εκανες σοβαρη δουλεια με μουσικη, video και animation, τα Mac ειναι κορυφαια και δεν εχουν καμμια σχεση με τα Pc... για οποιαδηποτε αλλη -απλη- χρηση βεβαια, ειναι τρελος πλεονασμος!
    Μουσικη-Βιντεο-Animation δεν εκανα,οχι...για αυτη τη χρηση οντως ειναι ανωτερα! Αλλα τι παραπανω σου προσφερουν σε εφαρμογες γραφειου? Σε σερφαρισμα στο Ιντερνετ? Σε gaming? Επειδη ομως πιστευω οτι το 60-70% των χρηστων Η/Υ δεν κανουν video και animation αλλα τα υπολοιπα,για αυτο το βρισκω υπερτιμημενο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    αν και εγώ προσωπικά τον πρωτοείδα από προχτές που έφυγε, δεν ήξερα το παραμικρό γι'αυτόν.
    Που να πάρεις χαμπάρι τυλιγμένος στο σύννεφο ...ατμού... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν το ειχες δει οτι εχω αυτο το κινητο ρε μλκ;

den lew gia to kinito re,,,,eliwsa me to puerto rico

Σελίδα 9 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Bill Gates & Steve Jobs chat ...
    από Vegeta στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2010, 04:03
  2. Hayabusa paint job
    από SF στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 14