Σελίδα 14 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 262

Θέμα: Έφυγε ο Steve Jobs

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Και όμως έτσι είναι...βασικά το όλο θέμα ξεκίνησε από το γεγονός ότι ενώ ήταν αθόρυβο στη λειτουργία,ξαφνικά άρχισε να κάνει υπερβολικό θόρυβο το ανεμιστηράκι...υπέθεσε ότι είχε μαζέψει σκόνη και ήθελε καθάρισμα,το πάει σε εξουσιοδοτημένο που του υπέδειξαν,ο οποίος όταν πήγε να τον παραλάβει του είπε ότι δεν τον είχαν ανοίξει καν γιατί δεν μπορούσαν να καταλάβουν ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕ!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τον παίρνει επιτόπου και τον πάει Αθήνα σε άλλο εξουσιοδοτημένο,ο οποίος τον ειδοποιεί ότι τελικά έκανε θόρυβο όχι γιατί είχε πιάσει σκόνη,αλλά γιατί το ανεμιστηράκι είχε χαλάσει...τον κρατάνε μιάμιση εβδομάδα και όταν τον παρέλαβε και ήρθε σπίτι να τον δουλέψει..απλά δεν άνοιξε καν!!!! Σημειώνω πως του ζήτησαν να πληρώσει το ποσό ΠΡΙΝ παραλάβει τον υπολογιστή!!!! Αφού λοιπόν ο υποτίθεται διορθωμένος υπολογιστής δεν δούλεψε καν, τους τον πήγε ξανά πίσω και τον ενημέρωσαν πως το ανεμιστηράκι που είχαν βάλει ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ και το καινούριο έπρεπε να παραγγελθεί από εξωτερικό αλλά δεν θα του το χρέωναν Τον παρέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα και για το ανεμιστηράκι και τα εργατικά πλήρωσε ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ!!!!!!!

P.S. Λες τα ανταλλακτικά των Apple είναι ακριβά...γιατί τα αξεσουάρ;;; επειδή λοιπόν το θύμα του marketing αφού έχει iMac πρέπει να έχει και iPod, όταν πήγε να πάρει ακουστικά τον ρώτησαν αν ήθελε απλά ακουστικά ή τα μαμίσια της Apple. Ακουστικά ψείρες έτσι;;; όχι κάτι το εξεζητημένο...λοιπόν,τα sony είχαν 5 ευρώ, τα apple 25 ευρώ!!!!!!!
    Τώρα ειλικρινά θέλεις να δεχθώ ότι το εξουσιοδοτημένο δεν ξέρει πως ανοίγει το iMac την στιγμή που έχουν ανοίξει χιλιάδες ???
    Ή ότι χρέωσαν τον ανεμιστήρα 250,00 ευρώ όταν η ΕΠΙΣΗΜΗ τιμή του είναι 5 φορές κάτω ???
    Μην επιμένεις... Κάτι αλλο έχει παίξει και δεν το γνωρίζεις...

όσο για τις τιμές των αξεσουάρ και ανταλλακτικών που λες. Δεν αναφέρθηκα στα αξεσουάρ γιατί κατά 99% μπορείς να χρησιμοποιήσεις από την ελεύθερη αγορά ότι θέλεις οπότε ψιλοχέστηκες πόσο τα κοστολογεί η apple. Στα ανταλλακτικά όμως είσαι δεσμευμένος...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Τώρα ειλικρινά θέλεις να δεχθώ ότι το εξουσιοδοτημένο δεν ξέρει πως ανοίγει το iMac την στιγμή που έχουν ανοίξει χιλιάδες ???
    Ή ότι χρέωσαν τον ανεμιστήρα 250,00 ευρώ όταν η ΕΠΙΣΗΜΗ τιμή του είναι 5 φορές κάτω ???
    Κάτι αλλο έπαιξε...
    You.gr το μαγαζάκι της Infoquest,τον διαβεβαίωσαν ότι είναι εξουσιοδοτημένοι σε service της Apple και όταν πήγε να τον παραλάβει του είπαν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πως ανοίγει και μήπως μπορούσε να τους δείξει...προφανώς και οι τύποι είναι αστείοι και βέβαια δεν είχαν ανοίξει ποτέ κάποιον apple...Infoquest ξε-Infoquest είναι στη λίστα με τους εξουσιοδοτημένους. Το λέω για τελευταία φορά:Ανεμιστηράκι και εργασία 250 ευρώ!!!!! Πληρωμένα προκαταβολικά!!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ε... κατι δεν κανω σωστα μαλλον... συνεχιζει να κρασαρει το γ@μημενο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sam_4097.jpg 
Προβολές:	217 
Μέγεθος:	97,3 KB 
ID:	237406

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    You.gr το μαγαζάκι της Infoquest,τον διαβεβαίωσαν ότι είναι εξουσιοδοτημένοι σε service της Apple και όταν πήγε να τον παραλάβει του είπαν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πως ανοίγει και μήπως μπορούσε να τους δείξει...προφανώς και οι τύποι είναι αστείοι και βέβαια δεν είχαν ανοίξει ποτέ κάποιον apple...Infoquest ξε-Infoquest είναι στη λίστα με τους εξουσιοδοτημένους. Το λέω για τελευταία φορά:Ανεμιστηράκι και εργασία 250 ευρώ!!!!! Πληρωμένα προκαταβολικά!!!!!
    Το You είναι απλά το ηλεκτρονικό μαγαζί της Quest - δεν κάνει το ίδιο σέρβις και απορώ που λές ότι προσπάθησαν εκεί να το ακουμπήξουν. Κανονικά τα στέλνουν ή σε παραπέμπουν στην isquare και αν μη τι άλλο εκεί ξέρουν πως ανοίγει ένα iMac - σε διαβεβαιώ γι αυτό...
    Τώρα τι ακριβώς έχει γίνει στην περίπτωσή σου δεν έχω καταλάβει...
    Και στο ξαναλέω..Τα 250,00 για ανεμιστηράκι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ.... για ποιό λόγο πλήρωσες τόσα δεν ξέρω, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πλήρωσες ΜΟΝΟ για ανεμιστήρα...

Τελικά το μαμήσαμε το πόστ του Στηβ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Τελικά το μαμήσαμε το πόστ του Στηβ
    Ποιός είναι ο Στήβ;;;

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KernelPanic
    Το παραπάνω έπαψε να ισχύει από την στιγμή που άλλαξε επεξεργαστή (κάπου στο 2006).
    Τώρα με 2000 που κοστίζουν τα mac φτιάχνεις υπερτούμπανο PC και κάνεις παπάδες μαζί με τα Βατοπαίδια....

Αμ δέ. Το θέμα δέν είναι η αλλαγή επεξεργαστή. Για δοκίμασε να κάνεις update σε DAW και να πρέπει να αναβαθμίσεις και τα plugins που έχεις σε PC και να σε σκίζει ένα antivirus ή ξέρω γω τι άλλο. Άσε που κάθε PC είναι και διαφορετικός συνδυασμός περιφερειακών(μητρικής, κάρτας γραφικών κλπ) οπότε οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά(όπως πχ να σου κρασάρει το DAW, να σου αναγνωρίζει το interface και όχι το DAW και το αντίστροφο) είναι ΑΠΕΙΡΩΣ περισσότερες. Σου μιλάω εκ πείρας. Χρήστης PC ήμουν και λόγω αυτών έκανα την αλλαγή.

Για τιμή απο ανεμιστηράκι, επειδή το είχα αυτό το θέμα και το είχα αναρτήσει και στο moto, εννοείται πως δέν ισχύουν τα 250 ευρώ. 55 ευρώ μαζί με εργατικά σε επίσημο. Οπότε μούφες.

Τώρα για τον Τζόμπς, όντως κρίμα που έφυγε νωρίς. Μεγάλος οραματιστής. Αυτό που γράφτηκε 'όσοι κράζουν ας κάνανε το 1/50 απο αυτά που έκανε', δέ μπορώ παρα να συμφωνήσω. Είμαστε μία χώρα με φοβερό ανθρώπινο κεφάλαιο που αντί όμως να ψάχνεται να δεί τί θα κάνει, βλέπεις άτομα με διδακτορικά σε πληροφορική να σκέφτονται πώς θα ανοίξουν τυροπιτάδικο. Και απο hitech τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως να έχουμε μόνο μια-δυο μεγάλες τριτοκλασάτες ελληνικές εταιρίες λογισμικού και μερικούς τύπους που φτιάχνουν 'games' χιλιοπαιγμένα με java απλά σε πιο 'παρδαλές' εκδόσεις. Πάρ'αυτά το κράξιμο μας μάρανε....... Γιά δείτε στον τομέα όσοι ασχολείστε με το χώρο του hitech τί παίζει και στη γειτονιά......
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Είμαστε μία χώρα με φοβερό ανθρώπινο κεφάλαιο που αντί όμως να ψάχνεται να δεί τί θα κάνει, βλέπεις άτομα με διδακτορικά σε πληροφορική να σκέφτονται πώς θα ανοίξουν τυροπιτάδικο.
    Ο δικός μου ο i- Της μου στη δουλειά πάντως, με τα ψίχουλα που παίρνει έχει στήσει ένα ERP μούρλια.

Και φυσικά δεν γουστάρει τα mac γιατί με αυτά που βγάζει δεν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    for steve Jobs βερι ιντρεsting

Α ναι -μιας και που θα ξαναβρεις τοσους μακακηδες μαζεμενους- ζητειται μεταχειρισμενο macbook pro ,παλιο,δηλαδη -πχ- κατι σαν μοντελο 2006 με intel επεξεργαστη.Το αν θα ειναι 15αρι η 17αρι μου ειναι αδιαφορο,επισης αδιαφορο και το αισθητικο κομματι,ας ειναι και η οθονη ταλαιπωρημενη, αλλα απαραιτητο ειναι να παιζει firewire και express card slot (δεν γνωριζω και με βεβαιοτητα ποια μοντελα εχουν και τις 2) .Καλο θα ειναι να μπορει να αναβαθμιστει σε snow αν δεν εχει γινει ηδη αναβαθμιση.
    Το συζηταω και για G4 βεβαια.
    Αν εχετε καποιο γνωστο η εχετε ακουσει για καποια καλη προσφορα ριξτε κανα πμ το χρειαζομαι συντομα, δυστυχως απο αυτο το μαραφετι εξαρταται αν θα κατσει η επομενη (η και μελλοντικες) δουλειες...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    for steve Jobs βερι ιντρεsting

Α ναι -μιας και που θα ξαναβρεις τοσους μακακηδες μαζεμενους- ζητειται μεταχειρισμενο macbook pro ,παλιο,δηλαδη -πχ- κατι σαν μοντελο 2006 με intel επεξεργαστη.Το αν θα ειναι 15αρι η 17αρι μου ειναι αδιαφορο,επισης αδιαφορο και το αισθητικο κομματι,ας ειναι και η οθονη ταλαιπωρημενη, αλλα απαραιτητο ειναι να παιζει firewire και express card slot (δεν γνωριζω και με βεβαιοτητα ποια μοντελα εχουν και τις 2) .Καλο θα ειναι να μπορει να αναβαθμιστει σε snow αν δεν εχει γινει ηδη αναβαθμιση.
    Το συζηταω και για G4 βεβαια.
    Αν εχετε καποιο γνωστο η εχετε ακουσει για καποια καλη προσφορα ριξτε κανα πμ το χρειαζομαι συντομα, δυστυχως απο αυτο το μαραφετι εξαρταται αν θα κατσει η επομενη (η και μελλοντικες) δουλειες...
    Θα εχεις νέα εντός της ημέρας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

ωραία. να σε ρωτήσω το εξής:

θέλω να τρέχω όλα τα γραφιστικά προγράμματα, να κατεβάζω ό,τιναναιtorrentz
    και το μηχάνημα να μην κρασάρει, να μην κολλάει, να μην κάνει κιχ.

επίσης δεν θέλω να ασχολιέμαι στο παραμικρό με το ρύθμισμα του μηχανήματος,
    να μην ασχολιέμαι με εντολές κτλ.

όλα τα παραπάνω μπορώ να τα έχω με linux?

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    NAI

και να σου πω. τα Linux έχουν:

-time machine για το back up?
    -ταμπλέτα πολλαπλών χρήσεων? (trackpad?)
    -autosave?
    -widgets?

καλά να μην ρωτήσω αν έχουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών, ή αν είναι συμβατά
    δημοφιλή προγράμματα όπως το reader,office,mtorrent κτλ.
    νομίζω πως είναι δεδομένα έτσι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από γιωτάς
    "once you go mac, you never go back"

μην είμαστε απόλυτοι....

ήμουν χρήστης mac από το '99 και μάλιστα από τους φανατικούς....
    Το έχω "κόψει" εδώ και 4 χρόνια και νιώθω πολύ καλύτερα

το 2007 δηλαδή.

γιατί?

και να σου πω. τα Linux έχουν:

-time machine για το back up?
    -ταμπλέτα πολλαπλών χρήσεων? (trackpad?)
    -autosave?
    -widgets?

καλά να μην ρωτήσω αν έχουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών, ή αν είναι συμβατά
    δημοφιλή προγράμματα όπως το reader,office,mtorrent κτλ.
    νομίζω πως είναι δεδομένα έτσι?
    Τι εννοεις "backup";
    Δεν χρειαζονται ταμπλετα.
    Τι να σωσουν καλε και που;
    Τα widgets ειναι για τους χιπστεραδες που νομιζουν οτι η τζαβα ειναι χαρακτηρας απο το σταργουορς.

-..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δες Cap. Haddock πιο πάνω.

Παραδέξου ότι δεν έχεις ιδέα.. Δεν είναι κακό..

Πέρα απο οτι είναι χτισμένο το Mac OS πάνω σε Unix και είναι πιο δύσκολο να "προσβληθεί" και οτι οι εφαρμογές δέν έχουν κοινή registry με το υπολοιπο συστημα,γιατι δεν ισχυεί αυτο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Τι εννοεις "backup";
    Δεν χρειαζονται ταμπλετα.
    Τι να σωσουν καλε και που;
    Τα widgets ειναι για τους χιπστεραδες που νομιζουν οτι η τζαβα ειναι χαρακτηρας απο το σταργουορς.

- back up: time machine. google it.

- εγώ χρειάζομαι ταμπλέτα

- auto save είναι να σώζοντα αυτόματα οι εργασίες σου. σε περίπτωση που κλείσει απότομα ο υπολογιστής κτλ.

-ε τότε είμαι χίπστερ (ότι κι αν είναι αυτό)

- back up: time machine. google it.

- εγώ χρειάζομαι ταμπλέτα

- auto save είναι να σώζοντα αυτόματα οι εργασίες σου. σε περίπτωση που κλείσει απότομα ο υπολογιστής κτλ.

-ε τότε είμαι χίπστερ (ότι κι αν είναι αυτό)
    Το γκουγκλαρα οσο ωρα εψαχνες και εσυ στο γουικιπιντια και δεν το εβρισκες
    "Δουλεια" δεν ειναι να τρεχουμε σαφαρι και αιτιουνς.
    Οι αντρες εχουν ποντικι(α) και ενιοτε και πληκτρολογια.
    -..Not Yet!

Παρόμοια θέματα

1. Bill Gates & Steve Jobs chat ...
    από Vegeta στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2010, 04:03
  2. Hayabusa paint job
    από SF στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 18:30