αμα τα θελει και μαυρα μαλλον είναι για κηδείεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Σωστο λινκ![]()
αμα τα θελει και μαυρα μαλλον είναι για κηδείεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Σωστο λινκ![]()
Μπα... για ρομαντικές βαρκάδες υπό το φεγγαρόφως!Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
αμα τα θελει και μαυρα μαλλον είναι για κηδείες![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Θα καβαλάω μηχανή,μέχρι να πάθω αλτσχα'ι'μερ.
αχαχαχαχαχχα οτι να'ναι ...
:rotflmao:
Θα καβαλάω μηχανή,μέχρι να πάθω αλτσχα'ι'μερ.
Ούτε που το έπλυνε να αναδειχθούν τα χρώματα και τα νίκελ!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από akissakis
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1783865/
![]()
Μια ερώτηση κρίσεως! Έχω δει σε πολλές ανακατασκευές εδώ πέρα μηχανές χάλια τελείως που δεν πίστευα ότι θα φτιαχτούν να γίνονται σαν καινούργιες.
Αλλά υπάρχει κανείς σε αυτόν τον κόσμο που να μπορεί να κάνει αυτή τη σκουριά σε σχήμα τρικύκλου να κινείται και πάλι??![]()
Αν αντέξει την αμμοβολή (αποκλείεται) κοιτάς για:
Λαμαρινατζή (αν σε δεχτεί κανένας)
Βαφέα...
Ανταλλακτικά του μοντέλου... (αδύνατο)
Λάστιχα στεγανοποίησης...
Τζάμια και παρμπρίζ του μοντέλου.. (90% αδύνατο, ψάχνεις στα χωριά της Ελλάδος για άλλα παρατημένα)
Νέες καλωδιώσεις...
Νέο πάτωμα...
Νέα πηρούνια... (άλλο κεφάλαιο)
Νέους μεντεσέδες με πατέντα... (αν θές να βάλεις και τις πόρτες)
Νέο κινητήρα, σταυρό, ακρόμπαρα κλπ... (Απο μοντέλο του '58 ξεχασμένο τα τελευταία 20 - 30 χρόνια δεν έχεις απαιτήσεις)
85 κιλά στόκο να το "κρατάει".. (γιατί το σασί θα είναι βούτυρο)
Κόστος...?? Μπόλικα χιλιάρικα...
Αλλά, ακόμη και ΑΝ τα καταφέρεις, η "τρικυκλάρα" δεν έχει χαρτιά....
Φαντάσου πως ο πωλητής δίνει και προσφορές..!!!
"Εχω δυο προσφορες.Το κανω και ανταλλαγη με Δικυκλη μοτο πολυ μεγαλου κυβισμου, η και με γουρουνα πανω απο 400cc. Οχι σαβουρα. (Ενώ αυτός σου προσφέρει διαμάντι..) Και με Αυτοκινητο της προκοπης." (Γιατί στο κάτω κάτω αυτός σου δίνει λιμουζίνα)...
...και φυσικά γνωρίζει πολύ καλά την πραγματική αξία του...
"Ειναι για λιγους που ξερουν τι εργαλειο ειναι."
Τι λές?? Αν του δώσουμε τις μηχανές μας... θα τις δεχτεί??![]()
![]()
![]()
αυτο αμα το κανεις αμμοβολή μπορεις αυτό που θα απομεινει να το βαλεις σε πορσελανινο βαζο διπλα στο αλλο με τις σταχτες της γιαγιας![]()
Δηλαδή, αν στον τύπο στείλουν κανένα από αυτά τα περίεργα SMS με προσφορά 10.000 E λέτε να μην απαντήσει;Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Ούτε που το έπλυνε να αναδειχθούν τα χρώματα και τα νίκελ!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να τα κορόϊδα που ψάχνουνε και βρίσκουνε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Ούτε που το έπλυνε να αναδειχθούν τα χρώματα και τα νίκελ!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κωμικοτραγικο θα ελεγα ...![]()
Σε πολλα χρεπια βλεπεις κατι τιμες και απαιτησεις εντελως εξωπραγματικες ...γιατι ειναι κλασσικο συλλεκτικο κλπ λεει (και αναθεμα να ξερουν τι σημαινει η αν ισχυει αυτο)![]()
![]()
Μερικοι αξιζουν καζουρα αλλα δεν υπαρχει λογος,απλα το διαβαζεις και γελας ??.
Α! μια και μιλαμε για κλασσικο συλλεκτικο κλπ..
Μηπως καποιος ενδιαφερεται για ενα καλλυμα σελας (γνησιο συλλεκτικο κοματι ) απο 750 four ???
Απο τα λιγα γνησια που εχουν μεινει στην αγορα![]()
Ειναι λιγο καμενο αλλα μοναδικο και πολυ πολυ σπανιο
Δεχομαι προσφορες αλλα με ενδιαφερει η ανταλλαγη με Hayabussa μοντελο απο 2009 και πανω η παρομοιο (και διαφορα εκ μερους σας...)
ΤΖΑΜΠΑΑΑΑ!!!![]()
ΥΓ.Θα το βαλω και στο car.gr αλλα επειδη ειναι ευκαιρια και σας αισθανομαι δικους μου ανθρωπους ειπα να σας δωσω την ευκαιρια να αποκτησετε ενα τετοιο σπανιο κοματι (κιαν δεν εχετε CB750four βαλτε το στο σαλονι σας..)![]()
δειτε το αριστουργημα ΕΔΩ http://www.moto.gr/forums/attachment...postid=1848713
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
ΤιταΝΙκος χωρις θαλασσα ενα πραμα :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από menos
Accipere quam facere praestat injuriam
Εμένα δεν είναι πολύ μεγάλου κυβισμού οπότε δεν νομίζω να δεχτείΑρχικά δημιουργήθηκε από menos
Τι λές?? Αν του δώσουμε τις μηχανές μας... θα τις δεχτεί??![]()
![]()
![]()
![]()
Εσένα πάλι ειναι 1100cc οπότε κατι γίνεται
Και το κορυφαίο που δεν το σχολίασε κανείς. Η τιμή που γράφει είναι χωρίς φ.π.α :rotflmao: :rotflmao:
Δίνουμε την μηχανή σου για να καλύψει το ΦΠΑ και την μηχανή μου για την ανταλλαγή.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Εμένα δεν είναι πολύ μεγάλου κυβισμού οπότε δεν νομίζω να δεχτεί![]()
Εσένα πάλι ειναι 1100cc οπότε κατι γίνεται
Και το κορυφαίο που δεν το σχολίασε κανείς. Η τιμή που γράφει είναι χωρίς φ.π.α :rotflmao: :rotflmao:
2 Μηχανές για το μοναδικό αυτό αριστούργημα!!
Εγώ θα πάρω τις πόρτες και εσύ το υπόλοιπο!!
Ευκαιρία λέμε!!!![]()
![]()
![]()
Το ανταλλάσω με τις 2 πόρτες που θα μαγκώσω απο την άλλη ανταλλαγή!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
ΥΓ.Θα το βαλω και στο car.gr αλλα επειδη ειναι ευκαιρια και σας αισθανομαι δικους μου ανθρωπους ειπα να σας δωσω την ευκαιρια να αποκτησετε ενα τετοιο σπανιο κοματι (κιαν δεν εχετε CB750four βαλτε το στο σαλονι σας..)![]()
δειτε το αριστουργημα ΕΔΩ http://www.moto.gr/forums/attachment...postid=1848713
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.car.gr/parts/view/1810542/
η περιγραφη τα λεει ολα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)