Σελίδα 13 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 271

Θέμα: pseydonima

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    menos... καθώς οξύθυμος.. αλλα το παλεύω..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
    no long sex (only serf)
    Makes perfect sense. Really.

Το δικό μου είναι μεγάλη ιστορία και βαριέμαι να αναλύω. Η αλήθεια είναι ότι δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα πλέον, αλλά το χρησιμοποιούσα σε IRC/fora από.. χμ.. το '96-97, αν θυμάμαι καλά (μάλιστα το έγραφα BLi][zER τότε, χωρίς κανένα προφανή λόγο) και δυσκολεύομαι να το αλλάξω. Μέχρι και offline άτομα με φωνάζουν έτσι πλέον.

Σημαίνει "αστραπιαίος", "αιφνιδιαστικός", σε ελεύθερη μετάφραση. Γενικά δηλώνει υπερβολική ταχύτητα. Όχι, δεν είχα καμία σχέση με μηχανοκίνητα όταν το εμπνεύστηκα. Απλά είχε να κάνει με την αγαπημένη μου μπάντα.
    Life begins at 45°.

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Imitrelos

Ξεκινησε από τα μαθήτικά μου χρόνια ( πάντα έπεζα μεταξύ καλού παιδιο'και αταξίας ) και έγινε γνωστό και διαδόθηκέ μέσα απο φόρα αλλά και λόγο counter strike στό cs ήταν Imitrelos|DWS οπού DWS η ομάδα μου (clan)
    επίσεις πάντα σε όποιον μου έλεγε "εισαι τρελός" του απαντούσα με σοβαρό ύφος " όχι ημίτρελος δέν με έχουν δέσει ακόμα......και άμα δείς κάτι τύπους με άσπρα δέν με είδες....θέλουν να μου φωρέσουν ένα κουστουμι αλλά δέν μου πάει είναι άσπρο και με πολύ μακριά μανίκια χάλια σχέδιο"...... :rotflmao:
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Makes perfect sense. Really.

Το δικό μου είναι μεγάλη ιστορία και βαριέμαι να αναλύω. Η αλήθεια είναι ότι δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα πλέον, αλλά το χρησιμοποιούσα σε IRC/fora από.. χμ.. το '96-97, αν θυμάμαι καλά (μάλιστα το έγραφα BLi][zER τότε, χωρίς κανένα προφανή λόγο) και δυσκολεύομαι να το αλλάξω. Μέχρι και offline άτομα με φωνάζουν έτσι πλέον.

Σημαίνει "αστραπιαίος", "αιφνιδιαστικός", σε ελεύθερη μετάφραση. Γενικά δηλώνει υπερβολική ταχύτητα. Όχι, δεν είχα καμία σχέση με μηχανοκίνητα όταν το εμπνεύστηκα. Απλά είχε να κάνει με την αγαπημένη μου μπάντα.
    Ωχ, σε θυμαμαι καμμενε τυπε... Hellas oper κ ξυσε τα αρχιδια σου με τον κασμα...

Τι μου θυμησες τωρα, IRC την εποχη του 2.000, Hellas opers και λιωσιμο μεχρι εκει που δεν παει, το μεγαλυτερο χασιμο της ζωης μου

"_SnipeR_" ή "Sn7per" εκεινη την εποχη, εδω ηταν πιασμενο και (για προφανεις λογους*) επρεπε να ξεχασω το σταθερο nick.

To Πανοπτικος το πρωτοειδα σε ενα τραγουδι κ εψαξα να βρω τι σημαινει, σαν ακουσμα μου αρεσει οποτε ειπα να το υιοθετησω.

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    pilotos απο ενα παλιο εργο που ειχα δει ,δε θυμαμαι καν τι υποθεση ειχε,απλα θυμαμαι ενα τυπα λιωμενος εντελως να πηγαινει στη κοπελα που αγαπουσε (και αυτη λιωμα) και να της λεει , i am the pilot ,dont u remember me?

το χτρεμε απλα ταιριαξε ,για να μη το βαλω χυμα.

το πιλοτος το εχω εδω και 7 σχεδον χρονια. και στους Hellas operation επαιζα με αυτο το νικ και στους wipers αν τους θυμαστε. (λιωσιμο το css ομως...)

τελος πιστευω πως αντιπροσωπευει την τρελα μου με τα αεροσκαφη που εχω απο μικρος ,και τον καημο μου να γινω πιλοτος (Ας οψετε η μαμημενη μυωπια....)
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Joyrider: the one who rides at reckless speed merely for pleasure.

Έτσι με αποκάλεσε η καθηγήτριά μου στο proficiency όταν με είδε να σκάω ντριφταριστός με το παπί στο φροντιστήριο γιατί είχα αργήσει, και την κοίταγα σαν χαζός γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει.:rotflmao:

Αχ αυτή η καθηγήτρια, :a07:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Εμένα βγάινει απο την αγωνιστική έκδοση του αγαπημένου μου αυτοκινήτου.
    Honda NSX το αυτοκινητο,και Takata Dome NSX η αγωνιστικη εκδοση.Το χα καψει στην οδηγηση αυτο το αυτοκινητο στο GT4,ποσο μαλλον τωρα στο GT5! Θα μπορούσε να ναι και το Castrol Mugen NSX αλλά το Takata Dome είναι πιο ωραίο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	takata.jpeg 
Προβολές:	349 
Μέγεθος:	7,4 KB 
ID:	237471

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    ...γιατί έχω πολλά ποδάρια ! Τρία για την ακρίβεια και το ένα έχω την τάση να το χώνω και όπου βρω

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    ταχυδρόμος ο [ta<x>iδr&oacute;mos] O18 : υπάλληλος του ταχυδρομείου που μοιράζει επιστολές, έντυπα κτλ.· ταχυδρομικός διανομέας: Tις Kυριακές δεν περνάει ~. (έκφρ.) ο φτερωτός ~, το περιστέρι. [λόγ. < ελνστ. ταχυδρόμος]
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Στ' @@ μας στην τελικη να πουμε

Sniper σωστα?...

κρατηστε το πανω γιατι πρεπει να ειναι νεο ρεκορ ....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    Schumacher και ferrari. Τώρα που ο κωλογερμαναράς πήγε Mercedes χαλάστηκα να πω την αλήθεια αλλά γουστάρω να τον βλέπω
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Ωχ, σε θυμαμαι καμμενε τυπε... Hellas oper κ ξυσε τα αρχιδια σου με τον κασμα...
    Βασικά έκανα irc/services op για μερικά χρόνια, μέχρι που μπήκα φαντάρος και το παράτησα (το irc γενικότερα).

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    To Πανοπτικος το πρωτοειδα σε ενα τραγουδι κ εψαξα να βρω τι σημαινει, σαν ακουσμα μου αρεσει οποτε ειπα να το υιοθετησω.
    Isis?
    Life begins at 45°.

apo to 2004

nai tote to ksekinisa auto tote imoun 23 tora 31 kai akoma einai zontano auto to thread nomizo oti einai oraio na mathainoume gia ta nicknames mas dioti einai names pou emeis ta epilegoume kai kata kapoio mas perigrafoun kales voltes paidia kai na prosexete....

yg1.exo zisei apisteutes voltes apo tote pou anakalupsa to moto.gr sunexiste etsi
    100 ΑΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2

Re: apo to 2004

πριν καμποσο καιρο καιρο εψαχνα κατι να βρω για το brosακι μου κ μετα απο ενα googleαρισμα επεσα στο moto.gr ε κ γράφτηκα ετσι χωρις να σκεφτω πολλα πολλα....κ μιας κ εκεινη την μερα ειχα παει βολτα με κατι φιλους κ μοτο πολυ γρηγοροτερες σκευτομουν μεσα απ το κρανος οτι παω σερνοντας.....εξου κ το χαζο nik name sernodas!((υπαρχη κ sernodas κ sernodas2 εγω τα εχω κ τα δυο αλλα απ το ενα ξεχασα τους κωδικους κ απο mail κ απο ολα )

που να ξερα τοτε οτι αυτο το χαζο nik name θα με ακουληθει για οσο υπαρχη moto,gr κ γω

αλλα δεν με χαλαει τελικα ...το γουσταρω πλεων κ λεω να το κανω κ αυτοκόλλητακι στο κρανος μου κατω απ το αυτοκολλητακι που θααααα παρω απ το moto.gr

Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Re: apo to 2004

Αρχικά δημιουργήθηκε από tatoo23
    nai tote to ksekinisa auto tote imoun 23 tora 31 kai akoma einai zontano auto to thread nomizo oti einai oraio na mathainoume gia ta nicknames mas dioti einai names pou emeis ta epilegoume kai kata kapoio mas perigrafoun kales voltes paidia kai na prosexete....

yg1.exo zisei apisteutes voltes apo tote pou anakalupsa to moto.gr sunexiste etsi

re paiktara pou eisai xamenos esy??

Σελίδα 13 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ