κιαν δεις τη φωτο.....δεν μιλαμε μονο για μασκακι.....για φερινγκακι ολοκληρο......διακριτικο βεβεα.....φαντασου ΑΥΤΟ το κοματι μονο προσαρμοσμενο πανω στο δικο σου......
κιαν δεις τη φωτο.....δεν μιλαμε μονο για μασκακι.....για φερινγκακι ολοκληρο......διακριτικο βεβεα.....φαντασου ΑΥΤΟ το κοματι μονο προσαρμοσμενο πανω στο δικο σου......
ride fast stay young!!!
ride fast stay young!!!
thanks a lοt!!we κeeρ....walking...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
Ωραιες δουλειες Χρηστο !!!
![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
κιεπεται συνεχεια......θα υπαρξει φωτογραφικη καλυψη σε ολα τα σταδια της διεργασιας του....!!!![]()
![]()
ride fast stay young!!!
αν μπορεις στειλε μου τιμουλα για το tdm 900![]()
KLE 400-XT 250.
εχεις π.μ......Αρχικά δημιουργήθηκε από gregogti
αν μπορεις στειλε μου τιμουλα για το tdm 900![]()
![]()
ride fast stay young!!!
Εχεις ΠΜ![]()
οκ!Αρχικά δημιουργήθηκε από k0panos
Εχεις ΠΜ![]()
ride fast stay young!!!
θερμη παρακληση εδω,αν καποιο μελος του φορουμ απο θεσαλονικη θελει να βοηθησει ας στειλει ενα μνμ...χρειαζομαι ενα z750 δευτερης γενιας ως δοτη γιανα δουλεψω πανω του,γιανα φτιαξουμε ενα καρινακι,για ενα μελος του φορουμ,τον οποιο εχω ταλαιπωρησει με αναμονη χωρισ να φταιω αφου εδω και ενα 10ημερο με εχουν κρεμασει φιλοι απο συνεργεια και ιδιωτες!!μιλαμε για διαδικασια 2ωρων το πολυ με καφεδακι κιευκαιρια για γνωριμια!η ολη δουλεια γινεται στον δικο του χωρο χωρις καν να χρειαστει να μετακινησει οπουδηποτε τη μοτο του...φυσικα οποιος προσφερθει να βοηθησει θα ανταμοιφθει και με καποια δουλιτσα που θα θελει στο μηχανακι του απο μενα!!εξυπηρετωντας ετσι και καποιο αλο μελος του φορουμ....ευχαριστω πολυ εκτων προτερων κιαναμενω εναγωνιως σε καποια απαντηση σας...!!!![]()
![]()
ride fast stay young!!!