Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Παποβολτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas

Παποβολτα

Καλησπερα καλησπερα.! Καθως λοιπον ειμαστε ολοκαινουριοι σε αυτην την μεγαλη πολη και το μονο οχημα που μας εχει απομεινει καθοτι τα πουλησαμε ολα ελεου μεταπτυχιακου στην αγγλια, ειναι ενα παπακι!! Μην γελατε μην κοροιδευεται.!! Προσκαλω και προκαλω λοιπον συναδελφους γνωστους και αγνωστους για ενα καφεδακι με σκοπο να γνωρισω ατομα που μοιραζονται την ιδια τρελα.! Προορισμος καπου στην αττικη.!! Ημερα την οριζουμε οποτε θελετε ωρα επισης.! Μενω Νεα Ιωνια.!

Ξερω η αγγελια ακουγετε λιγο πουστικη αλλα ειμαι στρειτ το δηλωνωωωωωω
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    μεσα...

και εγώ μέσα, αλλά πολλές μέρες σχολάω 8 από τη δουλεια.
    Yamaha FZS 600

Είμαστε τόσοι πολλοί εε???
    Yamaha FZS 600

Ελα να μαζευομαστε.!

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    ελατε ωρωπο παποβιοι,προσφερουμε δωρεαν τεχνικο ελεγχο και.....τσικουδια

Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    ελατε ωρωπο παποβιοι,προσφερουμε δωρεαν τεχνικο ελεγχο και.....τσικουδια
    Ναι ρε Ispiro...Με τα παπιά θα κάνουμε 55km απόσταση!! Να πάρουμε στο χέρι μπιελοπίστονα χειμωνιάτικα!! Άσε που θα πρέπει να κανονίσουμε διανυκτέρευση εκεί !! :P

Η τσικουδιά όμως είναι δελεαστική!!!
    Yamaha FZS 600

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Ναι ρε Ispiro...Με τα παπιά θα κάνουμε 55km απόσταση!! Να πάρουμε στο χέρι μπιελοπίστονα χειμωνιάτικα!! Άσε που θα πρέπει να κανονίσουμε διανυκτέρευση εκεί !! :P

ααχχχχχ πανε οι όμορφες εποχές που λιώναμε στις βόλτες χειμώνα - καλοκαίρι
    με την ιγμοριτιδα να αρχιζει το Οκτώβρη και να φέυγει τον Απρίλη ......

και κανεις έτσι για 55χλμ (αλε λετούρ... με ένα ρεζερβουΑΡ):rotflmao: :rotflmao:
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Για κάνε ένα search στας "Συναντήσεις-Βόλτες" με λέξη κλειδί τη "παπιοβόλτα"

Σαν να μαζευομαστε καμποσοι.!!! 55 χιλιομετρα?? Μονο? Το σουπρακι εχει καταφερει να παει 120+ χιλιομετρα ηρακλειο χανια με μονη σταση για βενζινη.!! Ρε μπας και κανονισουμε εκτος απο καφε και εκδρομουλα???

55 + 55 = 110 km είναι για Ωροπό και υπολόγισε ότι τα 40+ είναι στην Εθνική! Θα είναι επικίνδυνα οσο ναναι. Εγώ αν μαζευτούμε πολλοί (ώστε να φαίνόμαστε στην εθνική) μέσα είμαι, αλλά ρε γαμώτο σήμερα ανακοίνωσαν εξεταστική για Τετάρτη. Και ειδικά αυτή η εβδομάδα είναι full πιεσμένη, οπότε μόνο για γρήγορο καφεδάκι θα μπορέσω και αν.

-Επισης τώρα που κρύωσε ο καιρός φαντάζομαι πως το βγάζουν το δρομολόγιο τα παπάκια. Αν κάνει ζέστη όμως...μόνο αν έχεις crypton υδρόψυκτο.

-@Sfigas , ναι φοιτητής είμαι αλλά δουλεύω και σε μια εταιρία στο Μαρούσι.
    Yamaha FZS 600

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    -Επισης τώρα που κρύωσε ο καιρός φαντάζομαι πως το βγάζουν το δρομολόγιο τα παπάκια. Αν κάνει ζέστη όμως...μόνο αν έχεις crypton υδρόψυκτο.
    πφφ, μύθοι! :o

Τα 55 χλμ, πόση ώρα θες να τα κάνεις με μέση ωριαία τα 80 χλμ?

Σιγά το πράγμα, οι αναβάτες έχουν πρόβλημα, όχι τα παπάκια, το έχουμε ξαναπεί αυτό!

Καλές βόλτες!
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    πφφ, μύθοι! :o

Τα 55 χλμ, πόση ώρα θες να τα κάνεις με μέση ωριαία τα 80 χλμ?

Σιγά το πράγμα, οι αναβάτες έχουν πρόβλημα, όχι τα παπάκια, το έχουμε ξαναπεί αυτό!

Καλές βόλτες!
    Δε λέω ότι δεν αντέχει το παπί. Εγώ κινούμαι με 70 μέση ταχύτητα συνήθως.
    Απλά δε θέλω να το ζορίζω όταν έχει ζέστη. Το καλοκαίρι που κατέβαινα Ζωγράφου- Βουλιαγμένη για μπάνιο, έβραζε ο κινητήρας. Δε θέλω να ζορίζεται έτσι. Δεν ξέρω πόσο αντέχουν, το πρώτο μου παπί είναι!
    Είχα παλιά ένα yamaha chappy 50cc και θυμάμαι καλοκαίρια που το βόλταρα, όταν άρχιζε να ζεσταίνεται έπεφτε η απόδοση και μετά από λίγο δεν πήγαινε μία! Το άφηνες να κρυώσει και πάλι πήγαινε οκ. Είχε βέβαια του σκασμού τα προβλήματα εκείνο! + ότι ήταν δίχρονο και απρόσεχτο.
    Yamaha FZS 600

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Δε λέω ότι δεν αντέχει το παπί. Εγώ κινούμαι με 70 μέση ταχύτητα συνήθως.
    Απλά δε θέλω να το ζορίζω όταν έχει ζέστη. Το καλοκαίρι που κατέβαινα Ζωγράφου- Βουλιαγμένη για μπάνιο, έβραζε ο κινητήρας. Δε θέλω να ζορίζεται έτσι. Δεν ξέρω πόσο αντέχουν, το πρώτο μου παπί είναι!
    Είχα παλιά ένα yamaha chappy 50cc και θυμάμαι καλοκαίρια που το βόλταρα, όταν άρχιζε να ζεσταίνεται έπεφτε η απόδοση και μετά από λίγο δεν πήγαινε μία! Το άφηνες να κρυώσει και πάλι πήγαινε οκ. Είχε βέβαια του σκασμού τα προβλήματα εκείνο! + ότι ήταν δίχρονο και απρόσεχτο.
    ρε συ το καλοκαιρι εκανα τετοια αποσταση με 50ρακι διχρονο....και στην μιση διαδρομη πηγαινε τερμα δεν εχουνε αναγκη τα παπια....εσεις θα βαρεθειτε...
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    ρε συ το καλοκαιρι εκανα τετοια αποσταση με 50ρακι διχρονο....και στην μιση διαδρομη πηγαινε τερμα δεν εχουνε αναγκη τα παπια....εσεις θα βαρεθειτε...
    Λες εε? Το λυπάμαι το καημένο να πηγαίνει τέζα στα κόκκινα το στροφόμετρο και να βράζει.
    Βέβαια σε λίγο καιρό ανεβαίνω στα 600! Το παπί θα το πάρει ο μικρός μου αδερφός.

Για πείτε τώρα, πόσοι είμαστε για παπιοβόλτα?
    Yamaha FZS 600

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ