Σήμερα η τελευταία μπάρα άρχισε να αναβοσβήνει στα 240 χιλιόμετρα. Για να δούμε πόσα θα βγάλω σύνολο.
Παράγγειλα και ένα throttle position display screen γιατί το κωλομηχανάκι μου έχει μόνο στροφόμετρο και ταχύμετρο.![]()
Σήμερα η τελευταία μπάρα άρχισε να αναβοσβήνει στα 240 χιλιόμετρα. Για να δούμε πόσα θα βγάλω σύνολο.
Παράγγειλα και ένα throttle position display screen γιατί το κωλομηχανάκι μου έχει μόνο στροφόμετρο και ταχύμετρο.![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Η καλυτερη μαγκια θα ηταν, αλλα νομιζω δεν χρειαζεται, πατας συμπλεκτη χωρις να αφησεις το γκαζι... κ κατατοπιζεσαι αμεσωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
![]()
Τελευταία μπάρα άρχισε να αναβοσβήνει στα 252χλμ....
Στα 291 γέμισα, δεν άντεξα. 16,8 λίτρα πήρε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Καλά από όταν αρχίσει να αναβοσβήνει πόσα λίτρα έχει μέσα? 6-7?![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
η μπαρα αναψε στ 220 ,εβαλα καυσιμο στα 280 και πηρε 17λιτρα περιπου,ειχε δηλαδη αλλα 2λιτρα!!!
το ειχα πλακωσει βεβαια λιγακι δεν περιμενα πολλα χλμ.
τωρα κανω νεα μετρηση οπως ειχα γραψει παραπανω με k&n και ngk iridium μπουζι
η πρωτη μπαρα εσβησε στα 63χλμ εχω δει και 75χλμ πριν σβησει μολις φουλαρω θα επανελθω με τα νεα αποτελεσματα(αναφορικα με το αντιπηκτικο αλλαξα την αναλογια 60 νερο και 40 valeo και οι θερμοκρασιες ειναι νορμαλ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Στα 291 γέμισα, δεν άντεξα. 16,8 λίτρα πήρε..
Καλά από όταν αρχίσει να αναβοσβήνει πόσα λίτρα έχει μέσα? 6-7?![]()
Αν ειχε 6-7 θα μπορουσες να κανεις 120 km οικονομικα, πανω απο 3 δεν εχει οταν αναβοσβηνει η μπαρα. (ισως λιγοτερο)
Εισαι τυχερος που δεν εσπρωχνες, το τεποζιτο ΔΕΝ χωραει 19 λιτρα αλλα 17 λιτρα ΜΑΖΙ με ρεζερβα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΩΚΥΠΟΥΣ
η μπαρα αναψε στ 220 ,εβαλα καυσιμο στα 280 και πηρε 17λιτρα περιπου,ειχε δηλαδη αλλα 2λιτρα!!!
το ειχα πλακωσει βεβαια λιγακι δεν περιμενα πολλα χλμ.
τωρα κανω νεα μετρηση οπως ειχα γραψει παραπανω με k&n και ngk iridium μπουζι
η πρωτη μπαρα εσβησε στα 63χλμ εχω δει και 75χλμ πριν σβησει μολις φουλαρω θα επανελθω με τα νεα αποτελεσματα(αναφορικα με το αντιπηκτικο αλλαξα την αναλογια 60 νερο και 40 valeo και οι θερμοκρασιες ειναι νορμαλ
Είπα 6-7 γιατί όποτε έχω γεμίσει με την μπάρα να έχει μόλις αρχίσει να αναβοσβήνει, πέρνει 12 με 13 λίτρα συνήθως.Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Αν ειχε 6-7 θα μπορουσες να κανεις 120 km οικονομικα, πανω απο 3 δεν εχει οταν αναβοσβηνει η μπαρα. (ισως λιγοτερο)
Εισαι τυχερος που δεν εσπρωχνες, το τεποζιτο ΔΕΝ χωραει 19 λιτρα αλλα 17 λιτρα ΜΑΖΙ με ρεζερβα.
Εσύ λες ψεύδεται η χόντα κατά 2 λίτρα?![]()
![]()
Πρέπει να το στεγνώσω για να το πιστέψω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Είπα 6-7 γιατί όποτε έχω γεμίσει με την μπάρα να έχει μόλις αρχίσει να αναβοσβήνει, πέρνει 12 με 13 λίτρα συνήθως.
Εσύ λες ψεύδεται η χόντα κατά 2 λίτρα?![]()
![]()
Πρέπει να το στεγνώσω για να το πιστέψω.
Νομιζα το ηξερες, 17 λιτρα παιρνει, τον λογο (που γραφει η χοντα 19) δεν τον ξερω![]()
Ε αν το έχεις στεγνώσει εσύ οκ..Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Νομιζα το ηξερες, 17 λιτρα παιρνει, τον λογο (που γραφει η χοντα 19) δεν τον ξερω![]()
![]()
Πάντως πάνω πάνω πριν το όριο πλήρωσης, φαίνεται ότι δεν χωράει άλλο, αλλά παίρνει γιατί φαρδαίνει και το ρεζερβουάρ..
δεν ειμαι κ τοσο βλαμμενος ωστε να το στεγνωσω κ να σπρωχνω, οταν αναβοσβηνει καμια φορα μαλακιζομαι μπροστα σε βενζιναδικο μεχρι να μην ακουγεται τιποτα οταν την κουναω (κ ανοιχτη ταπα).
Ε.. τοτε παιρνει 16,5 λιτρα.
εγω παντως εχω μεινει και εντελως και πηρε πολυ λιγο πανω απο 18 λιτρα.
θα το παραλαβω αυριο απο το συνεργειο με 1 γραμμη, θα το τελειωσω κ θα σας πω ποσο πηρε.
Αποφάσισες να μιλήσεις με στοιχεία και όχι κουδούνισμα του ρεζερβουάρ ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
θα το παραλαβω αυριο απο το συνεργειο με 1 γραμμη, θα το τελειωσω κ θα σας πω ποσο πηρε.![]()
Εσβησε απο (μη) βενζινη στο σταντ κ ακουγονταν κατι "Σφηνακια" απο μεσα, πηρε ακριβως 17,83 λιτρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από lari
παιδια με την αυτονομια του hornet 07-08 τι παιζει? ειναι οικονομικο? καιει πολυ? φυσικα παει και αναλογα με την οδηγηση γι αυτο και θελω να μαθω για καταναλωση για ολες τις συνθηκες
Αρα ο Μαρινος εχει δικιο, 18 λιτρα παιρνει συνολικα.
(στα 257 χιλιομετρα, βιαζομουν να το.. αδειασω)
Το βραδυ φωτογραφια
Αυτο ακριβωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Αποφάσισες να μιλήσεις με στοιχεία και όχι κουδούνισμα του ρεζερβουάρ ε?![]()
![]()
Τωρα πλεον θα ξερω, με λαμπακι, σε περιπτωση που μου βαλει βενζιναδικο της Ε.Ο... 18,1 λιτρα βενζινης το παιζω οπως κ με τα διοδια, "φιλε κανε μηνυση κ καλη συνεχεια"