Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 242

Θέμα: drz 400

s eyxaristw!!! an kserei kanenas allos tpt parapanw as mou pei!! gt thelw na parw ena drz kai den vriskw ena pou na mou kanei klick se endouro antithetoseinai polla afta pou mou aresoune se motard!!! kai lew na parw ena motard kai na to kanw egw endouro!!!

Να ξερεις,το κοστος απο motard σε enduro ειναι μεγαλο.Καλυτερα να παρεις το enduro (Ε) που εχει 10 αλογα παραπανω απο το S και το SM και να το βαλεις ζαντες motard.Βεβαια και σε αυτη την περιπτωση υπαρχει το ΑΛΛΑ.Εαν μετατρεψεις το enduro σε motard δεν θα εχεις την αισθηση και την γεωμετρια που πρεπει και εχει το sm.Στα λεω εκ πειρας.εχω το S.

Re: ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΖΙΖΖΖΖΖΖΖΖ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ger_zoym
    Αρχισα το ψαξιμο λοιπον για τα λεγομενα καρβουνακια αφου τα συμπτωματα αυτο εδειχναν.Απο την suzuki μου ειπαν 70 ευρο!!!!!!!!!!Καρβουνακια μαζι με στελεχος (ετσι μου ειπαν) χωρις περαστικα απο μαστορα.Εβγαλα λοιπον την μιζα μονος μου και την πηγα σε ηλεκτρολογο,εβαλε τα κλασικα καρβουνακια που βαζουν σε μιζες και ηλεκτρικα εργαλεια κτλ και σε 2 ωρες ετοιμος.Κοστος 15 ευρο ολα μαζι.Αποτελεσμα,μεχρι στιγμης ολα καλα.
    Μια απ'τα ιδια... πηγα σημερα να το παρω και η μιζα δε ψηθηκε ποτε να γυρισει..
    Κλασικος απαισιολογος-καταστροφολογος αφου περασαν ολα τα χειροτερα απ'το μυαλο μου μετρησα τη μπαταρια και βγηκε μια χαρα , μια ψιλη σφυρια στη μιζα και πηρε .
    Τα καρβουνακια μου χτυπαν τη πορτα..!

Ειδα σε ξενο σαητ απο Ευρωπη οτι τα εχουν 44ε , τα μεταφορικα τους βεβαια ειναι αλλα τοσα οπωτε δε παιζει..
    Να εχουν ριξει τις τιμες ανταλακτηκων αραγε ή εδω εχουν ακομα 70ευρω ?

Αν ειναι 70ευρω τοτε θα κανω κι εγω το ιδιο με τον Μακη .
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Δεν αξιζει να αγορασεις ουτε τα γνησια ουτε απο ebay.Η μιζα βγαινει πολυ ευκολα και ανοιγει ακομα ποιο ευκολα.Βγαλε τα καρβουνακια και παντα οπως ειναι σε ηλεκτρολογο.Ζητα να σου βαλουν αυτα που εχουν μπρουτζινο χρωμα (δεν ξερω τη υλικο ειναι) και οχι αυτα που ειναι μαυρα,ωστε να σου κρατησουν παραπανω διαρκεια.Εγω τα χω ανοιξει 2 φορες μονος μου απλα για την αλλαγη τα παω σε ηλεκτρολογο ωστε να τα αλλαξει και να τα κολησει.

Δεν αξιζει να αγορασεις ουτε τα γνησια ουτε απο ebay.Η μιζα βγαινει πολυ ευκολα και ανοιγει ακομα ποιο ευκολα.Βγαλε τα καρβουνακια και παντα οπως ειναι σε ηλεκτρολογο.Ζητα να σου βαλουν αυτα που εχουν μπρουτζινο χρωμα (δεν ξερω τη υλικο ειναι) και οχι αυτα που ειναι μαυρα,ωστε να σου κρατησουν παραπανω διαρκεια.Εγω τα χω ανοιξει 2 φορες μονος μου απλα για την αλλαγη τα παω σε ηλεκτρολογο ωστε να τα αλλαξει και να τα κολησει.
    Αυτο θα κανω κι εγω γιατι τα 77ε μου φαινονται παααρα πολλα αυτες τις μερες..
    Εριξα κατι σφυριες χθες παλι , πηρε μια φορα αλλα μετα γιοκ..

Δευτερα θα παω τη μιζα σε εναν μοτερά να βαλει καινουρια και να πα να γ..θει η Σουτζουκι που θελει τοσα..!
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Αλλαξες και τα BRUSH TERMINAL SET ? Νο2 στο σχεδιο
    Ή μονο τα δυο καρβουνακια ?
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
    Αλλαξες και τα BRUSH TERMINAL SET ? Νο2 στο σχεδιο
    Ή μονο τα δυο καρβουνακια ?
    Moνο τα 2 καρβουνακια αλλαξαμε.

Και εβαλα μπολικο γρασο εκει που παταει ο πείρος του ροτορα.πισω στον κωλο της μιζας δλδ και μπροστα

Τελικα με 8ευρω εβαλα(κοστος υλικων) καρβουνακια !
    Θελαν λιγο φαγωμα μονο , 5ευρω 2 τεμ. καρβουνακια κι αλλα 3ευρω η ηλεκτροποντα
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Νέο μέλος Το avatar του/της Giagkos
    Ρε παιδια μιας πυ το συζητατε δεν μου λετε 4 πραγματα για το drz400sm... ειναι νευρωδες? εχει πολυ γκαζι? Με λιγα λογια ειναι καλο για πρωτο μηχανακι?

πουλαω το δικο μου εαν ενδιαφερεσε http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2283092/

Για πρωτο μηχανακι θα λεγα οτι ειναι πολυ καλο διοτι δεν εχει το γκαζι που θα σε τρομαξει αλλα δεν εχει και το γκαζι που θα ξενερωσεις.Εαν δεν θες να βαλεις χερι στον κινητηρα (και δεν χρειαζεται να το κανεις εαν δεν θες κατι εξιδικευμενο) μπορεις να παιξεις με το γραναζωμα και να χεις την δυναμη οπου εσυ την θες.Ειναι υπερ αξιοπιστο,ανταλλακτικα υπαρχουν παντου (ειδικα στο ebay εχει τα παντα),αξεσουαρ το ιδιο,δεν καιει πολυ,εγω με το γραναζωμα που φοραω τωρα εχω 4λιτρα/100!! (εκτος πολης).Γενικα ειναι μια φθηνη αλλα αξιοπρεπεις μοτοσυκλετα.Οτιδηποτε αλλο σχετικα με drz αλλα και με την αγγελια μην διστασεις να επικοινωνησεις μαζι μου

Καλησπέρα ψαχνω ενα suzuki drz αν ξερει κανεις κανενα καλο σουσουκακι να ειναι εντουρο και μοταρντ σε λογικη παντα τιμη!!!!! παρακαλω ασ με ενημερωσετε!!!! και αν ειναι δυνατον να εχει και προικα ακομα καλυτερα!!!

Νέο μέλος
    Καλησπέρα ψάχνω κι εγώ ένα suzuki drz όπως ο φίλος thimios στο προηγούμενο μήνυμα. Θα ήθελα να μάθω 1) Γίνεται χρήση ως εντούρο και μοταρντ μόνο με αλλαγή ζαντολάστιχα, για απλή βολτούλα στο βουνό οχι τίποτα τρελό, σε φάση σ/κ να βάλω τα χωμάτινα να πάω τη βόλτα και μετά αλλάζω πάλι σε μοταρντ για καθημερινή χρήση ή θα πάθει ζημιά η μηχανή?? 2)Επίσης κοιτάω και για το Yamaha WR 450F τι προτείνεται απο τα δύο?? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

παρε το wrf450.Kαμια σχεση με το drz400.Πρωην drzakias ειμαι και στο λεω με σιγουρια

Παλαιό μέλος
    καλησπερα και απο εμενα. θα ηθελα να κανω μια ερωτιση. ειμαι κατοχος ενως ccm 404 που οπως ξερεται φοραει το μοτερ τοu drz. απο τι μανα του εχει fcr39. προσφατα του εκανα δηναμομετριση και εδηξε 39 αλογα τροχο..... το μηχανακι μου το εχω κανει 435 με μεγαλητερο πιστονη δλδ εχω αντικαταστισει το fcr39 me fcr 41 εξατμιση yosomura και εχω αντικαταστισει τον παπα με μια χοανει. τα αλογα που εδηξε ειναι καλα η λιγα????? αν γηνετε ας απατνισει καποιος που γνωριζει και οχι στο περιπου... ευχαριστω.

Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF