Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 98

Θέμα: Service αυτο το πολυτιμο.

Μια χαρα εργαλεια εχει το πρακτικερ, καλα που μου το θυμησες, να παω να παρω λαδι...

Ρε Sniper, αφου μου το γυρισες στην "κοινωνικη" πλευρα του θεματος:
    Τα συνεργεια μια χαρα δουλεια εχουν, σε ενα σετ αλυσιδα γραναζι βγαζουν 50 ευρω μεσα σε 20 λεπτα, λαδια δε.. σε 5 λετα της ωρας ενα 20ρι στην τσεπη, δεν λεω, εξοδα εχει ενα καταστημα, αλλα αυτοι το εχουν παραχεσει, ο περισσοτερος κοσμος βγαζει πλεον 20 ευρω την ΗΜΕΡΑ, καιρος ειναι να προσαρμοσουν τις τιμες, σαφως κ αν το σερβις κοστιζε 50 ευρω δεν θα αξιζε να ασχοληθεις ο ιδιος.

Αντε για να σπαμαρω κ εγω λιγο, προτεινω να κανουμε κ καμια βολτα με ταξι γιατι πεινανε οι ταξιτζηδες, μια φορα την εβδομαδα στο κεντρο μια χαρα θα ειναι... & κανα μπουρδελακι γιατι οι τσατσαδες εχουν χασει πολυ τωρα με την κριση, ολοι για τσαρκα πηγαινουν... ειναι πραγματα αυτα αχαχαχαχα

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αλλαγή ρουλεμάν λαιμού έχω κάνει και στο DT μου και σε ένα cbf250 ενός φίλου. Ξεκινήσαμε 12 το μεσημέρι και τελειώσαμε βραδάκι, με καφέδες, τυρόπιτες και πολύ γέλιο. Πρόσφατα στο cbf αλλάξαμε και τσιμούχες στο πιρούνι, άλλη μεγάλη πίπα, πάλι μας έφαγε όλη μέρα αλλά με σωστή προετοιμασία αποφύγαμε τα χοντρά λάθη που μπορεί να κάνει κανείς. Επίσης έχουμε αλλάξει καρβουνάκια μίζας και κάτι άλλα που δεν τα αναφέρω καν, γενικά ότι ήθελε το 250 πάντα το κάναμε στην αυλή του πατρικού μου. Ο Σάββας έχει κάνει πάνω από 90.000 χλμ και το μηχανάκι έχει μπει σε συνεργείο μόνο μία φορά για ρύθμιση βαλβίδων σε μάστορα που τον εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια. Θα τύχει καμιά φορά να κάνεις λάθος εξαέρωση και να φας και δεύτερο απόγευμα, τι να κάνουμε δεν πειράζει.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    kai gia ta dio stilte moy pm 8a sas xreoso ta misa ap oti 8a sas zitisi to sinergio sas...

idika esena sniper opoy na ne 8a tsekaro ke to diko moy opote sto desmo 8a exis ke prive lesson dorean
    Θέλω βιντεάκι από τις βαλβίδες του Vtec (και το ρύθμισμα του Vtec).. Με ήχο έτσι;

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ipa live epidiksi ke se pio diskolo apo to vfr pou den exi to paramikro ektos apo ena kapeloto ka8e apo balbida....

videakia den anebazo

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Μια χαρα εργαλεια εχει το πρακτικερ, καλα που μου το θυμησες, να παω να παρω λαδι...

Ρε Sniper, αφου μου το γυρισες στην "κοινωνικη" πλευρα του θεματος:
    Τα συνεργεια μια χαρα δουλεια εχουν, σε ενα σετ αλυσιδα γραναζι βγαζουν 50 ευρω μεσα σε 20 λεπτα, λαδια δε.. σε 5 λετα της ωρας ενα 20ρι στην τσεπη, δεν λεω, εξοδα εχει ενα καταστημα, αλλα αυτοι το εχουν παραχεσει, ο περισσοτερος κοσμος βγαζει πλεον 20 ευρω την ΗΜΕΡΑ, καιρος ειναι να προσαρμοσουν τις τιμες, σαφως κ αν το σερβις κοστιζε 50 ευρω δεν θα αξιζε να ασχοληθεις ο ιδιος.

Αντε για να σπαμαρω κ εγω λιγο, προτεινω να κανουμε κ καμια βολτα με ταξι γιατι πεινανε οι ταξιτζηδες, μια φορα την εβδομαδα στο κεντρο μια χαρα θα ειναι... & κανα μπουρδελακι γιατι οι τσατσαδες εχουν χασει πολυ τωρα με την κριση, ολοι για τσαρκα πηγαινουν... ειναι πραγματα αυτα αχαχαχαχα

ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ..............ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ

Πού τήν έκανε άπό τό site όταν έβρισε κόσμο τότε μέ τό ΔΕΛΕΑΡ...!!!
    Τό ύφος,τό στύλ,τό πνεύμα κ.λ.π......
    κάποιον μού θυμίζουν....

Δεν βριζω ποτε, προτιμω να τους "δερνω" ολους μαζι... με τον δικο μου τροπο, σταθερα, βασανιστικα, αλλα κυριως ποιοτικα !
    Το θεμα του Thread ομως δεν ειμαι εγω

Ηξερα οτι θα συμφωνησεις με την λογικη μου παντως

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Μια χαρά θα είναι...
    Έχω ένα fz1 που πλησιάζει τα 40Κ...
    Συμφωνω αλλα τα συμπερασματα αυτα δεν βγαινουν με... πειραματα, εχω κ εγω αρκετα παραδειγματα με μοτερ που δεν χρειαστικαν τιποτα, δεν βγαινει συμπερασμα ετσι...
    Το κοιτω το θεμα λιγο πιο... "επιστημονικα".

Αρα ενα μοτερ μεχρι τα 60.000 περα απο αυτα τα 3 πραγματα (λαδι-φιλτρο-μπουζι) δεν εχει αναγκη απο τιποτα αλλο, οκ.

Δεν βριζω ποτε, προτιμω να τους "δερνω" ολους μαζι... με τον δικο μου τροπο, σταθερα, βασανιστικα, αλλα κυριως ποιοτικα !
    Το θεμα του Thread ομως δεν ειμαι εγω

Ηξερα οτι θα συμφωνησεις με την λογικη μου παντως

Κατούρα και λίγο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κατούρα και λίγο..
    Αυτό που κρύβει στο μπουκάλι της Absolut πάντως δεν μου μοιάζει για βότκα..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αυτό που κρύβει στο μπουκάλι της Absolut πάντως δεν μου μοιάζει για βότκα..

Ουρο συλλεκτης..........????

ωωωω.................

Συνιστώ ψυχραιμία..

Σ' όλους..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Συνιστώ ψυχραιμία..

Σ' όλους..
    Οταν λες "σε ολους", προφανως εννοεις κ τον εαυτο σου ε

Αντε σβησε τα περιττα μηνυματα γιατι υπαρχει σοβαρη συζητηση εδω

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αν δεν βαριέσαι, μου εξηγείς λίγο την λογική του:
    " Δεν πάω να τα χώσω σε κανέναν κλέφτη/επιτήδειο μαστορα/εμπορο αλλά τα χώνω στις αθώες/φτηνές πολυεθνικές ώστε να κλείσουν τελικά οι μαστροεμποράκοι και να είναι ελεύθερο το πεδίο να με γ@μήσουν χωρις σάλιο και αίσθημα οι πολυεθνικές.."..?

(εκτός αν θεωρείς ότι εκμεταλλεύεσαι καταστάσεις όπως: Ο Οικονομικός Διευθυντής της ταδε πολυθενικής είναι ντίρλα από την κόκα και ενέκρινε κοστολόγιο-ευκαιρία για σένα ή το αφεντικό του υποκαταστήματος της γειτονιάς σου τρελάθηκε και τα βγαζει όλα στο σφυρί..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Οταν λες "σε ολους", προφανως εννοεις κ τον εαυτο σου ε

Αντε σβησε τα περιττα μηνυματα γιατι υπαρχει σοβαρη συζητηση εδω
    Ξανακύλλησες; Πρόσεχε.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    τα μπλεξατε παιδια...

τα εχετε κανει ολα ενα τσουβαλι...

ο SOVAROS ,ανοιξε το παρον ,σαν αφορμη(πιστευω) απο το παθημα του Joyrider...

μην ειστε καχυποπτοι de facto με τον αλλο..συζητηση θεμε να κανουμε...

@panos

x3s3 mas kai sy re file pou epeidh ksereis apo kapelota kai diakena mporoyme na to kanoyme oloi me thn mia...den exoyn oloi Ducati...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Αν δεν βαριέσαι, μου εξηγείς λίγο την λογική του:
    " Δεν πάω να τα χώσω σε κανέναν κλέφτη/επιτήδειο μαστορα/εμπορο αλλά τα χώνω στις αθώες/φτηνές πολυεθνικές ώστε να κλείσουν τελικά οι μαστροεμποράκοι και να είναι ελεύθερο το πεδίο να με γ@μήσουν χωρις σάλιο και αίσθημα οι πολυεθνικές.."..?

(εκτός αν θεωρείς ότι εκμεταλλεύεσαι καταστάσεις όπως: Ο Οικονομικός Διευθυντής της ταδε πολυθενικής είναι ντίρλα από την κόκα και ενέκρινε κοστολόγιο-ευκαιρία για σένα ή το αφεντικό του υποκαταστήματος της γειτονιάς σου τρελάθηκε και τα βγαζει όλα στο σφυρί..)
    Ωραιο θεμα αυτο... Συμφωνω με την λογικη να πηγαινουμε στο περιπτερο που και που, ωστε να δωσουμε την ευκαιρια κ στην μικρη επιχειρηση να ζησει, οταν ομως βλεπω οτι πλεον τα ποσοστα κερδους τους ειναι μια κοροιδια... (πχ κοκα κολα light 2.30 πλεον)...

Πλεον επικρατει η λογικη "ας μην εχουμε πολλους πελατες, ας ερθουν λιγοι κ καλοι, απο αυτους θα βγαλουμε το κερδος & θα δουλεψουμε κ λιγοτερο", το ιδιο κ με τα συνεργεια, αφου εχουν δουλεια 10 ωρες στο 10ωρο, κοπαναμε τιμες, αυτοι που δεν μπορουν... να μην ερθουν, να πανε αλλου..

Το ιδιο κ στα βενζιναδικα στην Ε.Ο.

Οταν σιγα σιγα καταλαβουν οτι με μειωση της τιμης θα ερθει κοσμος κ το κερδος θα ερθει εν καιρω... πιστευω θα εχει γινει κατι.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σας εχει παρουσιαστει αυτο το προβλημα
    από iannis στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 15:03
  2. Αυτο Το Ξερατε;....
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2004, 09:47
  3. Μην Διαβασεισ Αυτο Το Post
    από monstermind στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ