Ποιο απο τα 3?..(προστυχο)![]()
Ποιο απο τα 3?..(προστυχο)![]()
To μακρυτερο....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ps:Τι χρονολογιες μιλαμε?![]()
Keep spamming!!!:a13:
Χαχα :rotflmao: μιλαμε για μοντελα 09+ του κουτιου..το θελω για δρομο αποκλιστικα,για ταξιδακια με την κοπελια κτλ..οχι για πιστες-κοντρες..θα ειναι το πρωτο που θα αποκτησω κ ειμαι αναμεσα σε αυτα..το καθενα μαρεσει για διαφορετικους λογους..αλλα κριμα π θα παρω μονο ενα!![]()
675 ... full extra![]()
Κανένα από τα 3.Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosNio
Χαχα :rotflmao: μιλαμε για μοντελα 09+ του κουτιου..το θελω για δρομο αποκλιστικα,για ταξιδακια με την κοπελια κτλ..οχι για πιστες-κοντρες..θα ειναι το πρωτο που θα αποκτησω κ ειμαι αναμεσα σε αυτα..το καθενα μαρεσει για διαφορετικους λογους..αλλα κριμα π θα παρω μονο ενα!![]()
Δες άλλα μηχανάκια.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ξεχασε τα και τα 3.Πηγαινε σε αλλη κατηγορια.
![]()
![]()
δεν εχω σκοπο να κοιταξω τπτ αλλο..ενα απ τα 3!![]()
θα ηθελα να μαθω για ποιοτητα συναρμολογισεις-πλαστικων-περιφεριακων..κινιτιρες..για αυτο μπικα στο μοτο για να παρω καποιες απαντισεις..οσοι εχουν ορεξη ας απαντησουν!φιλικα :smilea:
Και τα τρία είναι γαμάτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosNio
θα ηθελα να μαθω για ποιοτητα συναρμολογισεις-πλαστικων-περιφεριακων..κινιτιρες..για αυτο μπικα στο μοτο για να παρω καποιες απαντισεις..οσοι εχουν ορεξη ας απαντησουν!φιλικα :smilea:
Αλλά κι εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να μάθω το ύψος του τραπεζικού σου λογαριασμού.
Χαχα :rotflmao: μεχρι 12 max
Αν εννοείς οτι διαθέτεις μόνο 12 χιλιάρικα, πάρε αμάξι.Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosNio
Χαχα :rotflmao: μεχρι 12 max
Έχεις δοκιμάσει ταξίδια με τέτοιο μηχανάκι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Πηγενε δες και τα τρια ... Οδηγησε τα και παρε αυτο που σου αρεσει περρισσοτερο απο τα τρια !![]()
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory