Ναι, κρίμα είναι που το έδωσα και μακάρι να μπορούσα να το κρατούσα σαν δεύτερο γιατί ήταν πολύ οικονομικό. Όμως μην συγχέεις τον χαρακτήρα του ybr, του rv και του μικρού δούκα. Ξέρω ότι τώρα είσαι ερωτευμένος με το μηχανάκι σου αλλά όταν θα θελήσεις να ανέβεις κατηγορία, σε περίπτωση που δεν έχεις τα χρήματα για δεύτερο θα αλλάξεις γνώμη. Δεν είναι μόνο τα 1000-1500 ευρώ που θα σου αποφέρει η πώληση. Είναι ότι τα ασφάλιστρα+τέλη+service που θα πρέπει πχ να πληρώνεις για αυτοκίνητο, μηχανή, μηχανάκι.. όλα Χ 3.Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki
Παντως ειχες γραψει καπου οτι μετανιωσες που το εδωσες. Για ολους τους λογου που μετανιωσες που το εδωσες εγω πηγα και το αγορασα το δικο μου .....για να το κρατησω για παντα.
Ο πατερας μου εχει ενα RV50. Το πηρε καινουργιο και το διατηρει οπως μπορει και δεν το δινει με τπτ.
Δεν ειναι γρηγορο-ουτε καν βολικο πλεον δε το λες αλλα ειναι το μηχανακι του,το πρωτο.Λιγοι μπορουν να πουν οτι εχουν ακομα στο γκαραζ το πρωτο καινουργιο μηχανακι που αγορασαν. Αυτο που σου εκανε κλικ την πρωτη φορα.
Remember?
ΥΓ:Αν ειχες παρει το Duke δεν θα το εδινες με τπτ. Οσα και να ελειπαν για να παρεις τον Ληστη.Θα εβρισκες αλλο τροπο.
![]()