Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 189

Θέμα: Power Kit Gia Fmx650!!!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Re: TI KANΩ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    να του παρεις ενα κτμ sx 65 να γουσταρ..

Πουλάω ένα του '94 σε (σχετικά) άριστη κατάσταση (μόνο σαβούρδες - πολές όμως - έχει φάει) !!!

Ψηλώσαν τα τσογλάνια και πάμε για 85άρι (μπορεί και 125...) και η μικρή δεν το γουστάρει γιατί είναι πορτοκαλί !!!

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Re: Re: μαλακα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    kala re julie exo pa8i plaka leme
    pou 8a vro ena tetio
    re ama kikloforo me afto 8a peftoun i ginekes vroxi re den 8a perimeno
    milame gia tin gkomenopagida....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tetoio exeis re, apla einai allo xroma kai mperdeftikes

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Re: Re: Re: μαλακα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    tetoio exeis re, apla einai allo xroma kai mperdeftikes
    ama ixa tetio re 8a menate oli xoris ginekes leme
    8a itane oles gia parti mou....:rotflmao: :rotflmao:
    me afto pou exo oute 8iliko kounoupi den plisiazi
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Μπα στον πιτσιρικά θα δώσω το πραπρά μου κατ ευθείαν, και
    σκεύτομαι να πάρω ΚΤΜ η DUCATI εγώ.
    Οσο πλησιάζω την κλιμακτήριο παιδιαρίζω.

για δες ρε που σηκωσανε κεφαλι και τα lc 4...

τι εγινε κοριτσια?αρχισαν τα ρημαδια σας να σκορπανε καθε διμηνο αντι για καθε βδομαδα και την ειδατε μαγκες?

συνελθετε ρε .....σας φταινε τα fmx και τα xt που αν μη τι αλλο ειναι τιμια μηχανακια και κανουν τα παντα....μετρια μεν αλλα τα κανουν και τα κανουν παντα....

τι τεχνολογια και παπαριες τσαμπουνατε ρε.... το ιδιο μοτερ με τα lc του 80 φορατε βελτιωμενο(αυτο μην το δεσετε και κομπο) και μιλατε για το fmx...

σας εχουν βαλει ενα wp usd και μια πισινη με pds και σας εκαναν πελατες....τα βαζετε μπρος και σας ακουνε δυο τετραγωνα μακρυα,πατε με 120-130 και σας πεφτουνε τα δοντια απο τους κραδασμους ,το ενα χανει λαδια,το αλλο χανει νερα,το παραπερα κανει τα ρουλεμαν στροφαλου χαντρες κομπολογιου και χιλια δυο αλλα....

εχετε ολοι κολλητους τους εξουσιοδοτημενους,τρωτε καθε κυριακη στο σπιτι τους, πηδατε τις κορες τους και κοιτατε να τις παντρευτειτε μπας και παρετε καμια εκπτωση στα ανταλλακτικα και βαζετε ακραπες μπας και παψει να ακουγεται το μοτερ....

να πω οτι ειχατε κανα exc παει στο διαολο....αν μη τι αλλο αποδιδει πολυ καλυτερα απο τα μπουρδελα σας και σπαει με πολυ μικροτερη συχνοτητα...

ναι ρε...το fmx εχει αεροψυκτο μοτερ και αναρτησεις για γελια αλλα να δω ποσες απο σας κουκλες θα το περασετε σε κανα σφιχτο στροφιλικι με αναβατη που το λεει η ψυχη του...

ολα τα μηχανακια στριβουν...ποιος τα καβαλαει εχει σημασια...

απ ολους τους lc 4ραδες που εχω γνωρισει κατα καιρους ελαχιστοι μονο εκμεταλευονταν το στησιμο τους...ολοι οι υπολοιποι φτιαχνονταν με την ιδεα και μονο....οχι οτι οι κατοχοι των γιαπωνεζικων διαφερουν,αλλα τουλαχιστον δεν νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παππα απο τα αρχιδια...

πρωταθληματα και παπαριες....τι με νοιαζει εμενα τον κουλο ποσα εχει παρει ο ντεν μπος , ο τιανεν, ο κινιγκαντνερ και πας εις...

με ενδιαφερει να παρω ενα μηχανακι να κανω την δουλεια και το κεφι μου χωρις να βαζω ολη την ωρα το χερι στην τσεπη...

νταξ...η χοντα το χει παραχεσει με τα user friendly και τις μηδεμινες παροχες απο πλευρας value for money αλλα μην το παραγαμαμε...

και στην τελικη αν καποιος γουσταρει γκαζια απο μονοκυλινδρο ξερετε ολοι οτι δεν υπαρχει καλυτερη βαση απο αυτα τα αεροψυκτα μοτερ που τοσο κακοχαρακτηριζετε....

μην μου πειτε οτι δεν σας εχουν κανει κατα καιρους πελατες κατι ταπεινα xt ακια η xr ακια ε...και εξακολουθουν να δουλευουν και μετα την κοντρα...

και δεν πουλανε λογω marketing,dealership και αλλων συναφων λογων αλλα διοτι ειναι πραγματικα καλα μηχανακια για καθε μερα...κατι πολυ σημαντικο που επιλεγετε να ξεχνατε...

τα lc πουλανε μονο λογω εφε...πανεμορφα,αναρτησωμενα,μοταρνταδικα κι εγω δεν ξερω τι αλλο...

δεν σκεφτηκατε ποτε γιατι δεν πουλανε αντιστοιχα τα exc που και σαφεστατα ανωτερες μοτοσυκλετες ειναι και σιγουρα πιο αξιοπιστες....?

χαλαρωστε λιγακι και μαθετε να μην κακοχαρακτηριζετε καθε τι που δεν "λαμπει"....

παντα φιλικα....αν καποιος στραβωσε να πα να γαμηθει...διαμαχες ειναι εδω...
    frankly my dear, i dont give a damn...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

κοιτα ..

καλέ μου φίλε ρεινμαστερ..
    εγώ τώρα δεν έχω lc-4..

όταν είχα όμως...
    τα διάφορα γιαπωνέζικα τα πήγαινα κόντρα στα γνωστά στέκια..

ΔΙΚΑΒΑΛΟ!!!

ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΠΕΛΑΤΑΚΟ ΑΚΟΥΣ??

οπότε αν εσύ σε κάποια σου ονείρωξη είδες χτ να περνάει lc-4...

δεν κακο..ολοι λίγο πολύ τα όνειρα μας γράφουμε εδώ μέσα.

τώρα πάλι για το τι κάνουνε οι κάτοχοι loc-4...

σου παραθέτω από κάτω μια φωτο από πίστα...γιατί στα στενά στροφιλικια γληγολοι με χτ και τα λοιπά ερπετά από την ιαπωνια..απλα δε πανε ποτέ.

λοιπόν πανε σε μια πίστα αυτή τη κυριακη..και πάρε φωτο πόσα χτ και fmx θα βρεις...και σου κάνω εγώ δώρο τα έξοδα εμφάνισης του.

όσο για τα θηλυκά που μας έσουρες..

μάλλον έχεις ανάγκη να δεις γυναίκα σύντομα φίλε..

και που σε άμα στράβωσες...σύρε γαμήσου παρακάτω..

...ρε κατι κουλοι παλι με lc-4..

...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1p4160028.jpg 
Προβολές:	203 
Μέγεθος:	84,1 KB 
ID:	26191

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ FMX ΕΙΣΑΙ.......... ΠΑΤΑΤΑ
    :a029: :a029:
    Αντε να ασχοληθειτε με κατι σοβαροτερο....

...ρε για δες τους...

...

Όνομα:	loutsa1.jpg 
Προβολές:	199 
Μέγεθος:	90,2 KB 
ID:	26192

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΡΑ...

ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ....

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΟΝΔΑ ΤΟ FMX...ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΝΑ 2 ΜΟΝΟ...ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ..

ΤΟ ΦΜΞ ΛΕΕΙ..

ΡΕ ...ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕ Η ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΙΣΑΙ???

Όνομα:	2p4160032.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	84,3 KB 
ID:	26193

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Ε οχι και πατατα το lc4. Ημαρτον.

Να βγαζουμε τα αεροψυκτα τα καλυτερα μονοκυλινδρα.

Δεν ειμαι κολημενος με καμια εταιρια και μπορω να μιλησω ανετα νομιζω.

Εχεις δει πολλες φορες να περνανε χτ τα lc4? εγω ποτέ. μονο μια φορα που το χτ αυτο δεν ηταν 650 ηταν 700+ και ειχε μια εξατμιση που ακουγονταν μεχρι την χαλκιδα.

Εγω δεν ειπα για το lc4, η συγκριση με το fmx ειναι αδικη. εγω ειπα για το χτ 660. πολυ καλο μηχανακι και τιμιο. γιατι να πας να παρεις fmx? επειδη ειναι honda? λαθος κατα την γνωμη μου.

Επισης να πω οτι τα lc4 δεν σκορπανε, μια χαρα πανε και θα πανε για καιρο ακομα.

Τωρα θα επιανα την honda απο την αρχη και σε ολες τις κατηγοριες να κανω συγκριση με τα αλλα μηχανακια αλλα βαριεμαι.

την αλλη φορα.

φιλικα οπως παντα (δεν κανω διαμαχες εγω)

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΦΣΣΣΣ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ ΡΑΙΝΕΜΑΙΣΤΕΡ

ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΤΜ LC4 ΕΙΧΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΔΕΛΑ ΤΟ ΦΜΧ ΕΝΑ ΧΤΑΚΙ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚΙΖΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΜΧ!!!
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΓΚΑΖΙΑ ΦΡΕΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΤΛ...ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ....
    ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΗ.....ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΕ ΠΕΣ ΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!

ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΜΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ....ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΦΜΧ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ!!!!

ΑΙΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΦΜΧ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ......

ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ...ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! :a29:
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    γαμω ΤΣι διαμαχες!!!

:a19:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Και πόσα εργοστάσια συμετέχουν σε αυτά τα "παγκόσμια"

stefanos

[QUOTE]Και πόσα εργοστάσια συμετέχουν σε αυτά τα "παγκόσμια"
    μικρέ?
    suzuki? yamaha? kawasaki? honda? ducati? bmw? ...............
    Τι......... καμιά απο τις παραπάνω? [QUOTE

Πολλες απο αυτες που αναφερεις....

yamaha Με αρκετες συμμετοχες στο φετινο παγκοσμιο και για εργοστασιακο οδηγο τον καλλυτερο οδηγο εντουρο αυτην την στιγμη στον κοσμο τον Merriman,

honda? Με τα αναξιοπιστα cre-f αρκετα απο αυτα παιρνουν μερος πολυ λιγα τερματιζουν... ( εχουν σκορπισει σε ολες τις ειδικες διαδρομες μπιελες)

bmw? Ο κυριοτερος αντιπαλος της κτμ στο παρισι ντακαρ...

suzuki?--- kawasaki? σε συνεργασια κανουν δυναμικη εισοδο με εντουρο μηχανακι απο του χρονου στο πρωταθλημα με προτυπο το ΚΧ-F σε 450 cc

Επειδη πολυ εβγαλαν το κομπλεξ τουs ενοιωσα την αναγκη να απαντησω,και εγω δεν γουσταρω αρκετεs μηχανεs αλλα δεν κανω ετσι ουτε γινομαι καραγκιοζηs.Oι μηχανεs αυτεs δεν συγκρινονται απευθυνονται σε διαφορετικο κοινο το ενα ειναι πιο πολιτισμενο το αλλο ειναι αλητικο και βρομικο ειναι γιατι χρηση το θελει ο καθεναs θελειs να εισαι στη μια ροδα συνεχεια να κανειs drift σε καθε στροφη και οι κραδασμοι του κινιτηρα να σε ντοπαρουν τοτε παρε lc4.Θελειs ανετη οικονομικη και πιο ασφαλη μετακινιση χωριs ομωs να σου αρνειτε τα παιχνιδια τοτε fmx.Τελοs επειδη τα εχω παρει ασχημα με τη καραμελα οσον αφορα την παλαιοτητα του κινητηρα του fmx να σαs θυμισω για οσουs δεν εχουν η δεν θελουν να εχουν καλη μνημη οτι ο κινητηραs του lc4 ειναι δεκαπενταετιαs και του xt το ιδιο,το φορουσε το super tenere αρχεs δεκαετιαs του 90 και εχουν υποστη απλα καποιεs αλλαγεs με το περασμα των χρονων. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!
    ΖΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. kserei kanenas gia to racing kit gia sv650 metatrophs se 800cc????
    από alexioannides στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 13:52
  2. power blade gia keihin
    από thander στο forum KTM
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 12:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας