Καλησπέρα παιδιά!![]()
Νέος και στο φόρουμ και στα δίτροχα, αλλά φαίνεται ότι την δάγκωσα για τα καλά τη λαμαρίνα... Εκεί που έλεγα ότι εγώ δεν τις γουστάρω τις μηχανές και απλά θα πάρω ένα scooter για καθαρά πρακτικούς λόγους και το καθημερινό πήγαινελα στη δουλειά, εδώ και μερικές μέρες δεν μπορώ να βρω ησυχία...
CB 600! Τη θέλω γαμώ το κέρατό μου! Την βλέπω στον ύπνο μου! Τη μέρα που θα την καβαλήσω θα τρακάρω γιατί θα κάθομαι να κοιτάω την αντανάκλασή μου σε βιτρίνες και παράθυρα! Θα ανεβαίνω πάνω της και θα είμαι ο άρχοντας του σκότους, ο γιος του πάρτα όλα, ο ρούχλας είναι λα!*Παραλήρημα mode off*
Το θέμα είναι ότι από αισθητική άποψη, η μητερή μούρη δεν μου αρέσει καθόλου, τη θέλω οπωσδήποτε στρογγυλοφάναρη. Αν δεν κάνω λάθος το τελευταίο στρογγυλοφάναρο μοντελο είναι του '04; Οπότε μοναδική επιλογή είναι η αναζήτηση μεταχειρισμένης σε καλή κατάσταση; Τα καινούρια μοντέλα που βγαίνουν με τη μυτερή μύτη μπορούν να μετατραπούν σε στρογγυλοφάναρα; Και αν ναι, το κόστος είναι λογικό ή δεν αξίζει καν να μπεις στη διαδικασία;
Sorry για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά όπως είπα και πιο πάνω είμαι νέος στο χώρο και δεν ξέρω σχεδόν τίποτα (εκτός από το ότι θέλω το CB).
Ευχαριστώ όποιον βρει το χρόνο να μου απαντήσει.