Πιστεύω ότι το τελευταίο διάστημα οι γυναίκες είναι πιο ανεξάρτητες, όχι σε ιδέες, αλλά στην καθημερινότητά τους. Και το ότι μπορεί να είναι πιο ανεξάρτητες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και πιο απελευθερωμένες. Το αντίθετο μάλιστα!!
Είναι σε σύγχυση. Βγαίνουν, διασκεδάζουν, αλλά σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων δεν ψάχνονται για κάτι πιο ουσιώδες. Είναι ευχαριστημένες με την "καριέρα" τους ( πολύ σημαντική παράμετρος, δεν πρέπει να την ξεχνάμε ), και με τον τρόπο που ζουν. Δημιουργούν τα στάνταρ τους. Και δυστυχώς οι άντρες πρέπει να είναι μέσα σε αυτά. Και 2 φορές δυστυχώς, τα στάνταρ αυτά έρχονται μέσα από τα πρότυπα που φτιάχνουν ( φτιάχνουμε ) μέσα από την TV ( συμφωνώ απόλυτα Afrotwin ).
Και μετά έρχεται η ηλικία των 30 περίπου και αρχίζουν τα διλήμματα. Αρχίζουν να δουλεύουν τα ένστικτα. Οι ανασφάλειες του ότι σε πολύ λίγο καιρό δεν θα μπορούν να κάνουν παιδιά, οικογένεια κλπ. Και τα παίρνω με τις μπαρούφες που ακούω ότι θα κάνω μόνη μου παιδί και θα το μεγαλώσω εγώ κλπ κλπ.
Εμείς οι άντρες από την άλλη, πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει στις γυναίκες "χώρο". Απλά τις παρακολουθούμε. Θα μπορούσα να πω ότι έχουμε αδρανήσει και λίγο. Για να μην αναφέρω τον αριθμό των ομοφυλοφύλων που ολοένα και αυξάνεται ( και που είναι οι περισσότεροι ωραία παιδιά κατά τις γυναίκες ). Φανταστείτε μία γυναίκα να γουστάρει κάποιον και να της βγει αδερφή. Να το ξεπερνάει. Και μετά να της ξανατυχαίνει. Τι θα κάνει, δεν θα απογοητευτεί; Ανθρώπινο.
Και τέλος νομίζω ότι όσον αφορά το θέμα του συντρόφου, του εραστή, του οποιουδήποτε, την τελική απόφαση την έχουν οι γυναίκες. Αυτές έχουν την τελική επιλογή, είτε μας αρέσει είτε όχι. Η φύση τα'χει φτιάξει έτσι. Γι'αυτό παιδιά, γα.......τε όσο πιο πολύ μπορείτε και μην τα πολυεξετάζετε, δεν θα καταλήξετε πουθενά. Η φύση τους είναι να μπερδεύουν τα πράγματα και όχι να τα απλοποιούν.!!!!