Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 86

Θέμα: Duke 125

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki
    Παντως ειχες γραψει καπου οτι μετανιωσες που το εδωσες. Για ολους τους λογου που μετανιωσες που το εδωσες εγω πηγα και το αγορασα το δικο μου .....για να το κρατησω για παντα.

Ο πατερας μου εχει ενα RV50. Το πηρε καινουργιο και το διατηρει οπως μπορει και δεν το δινει με τπτ.
    Δεν ειναι γρηγορο-ουτε καν βολικο πλεον δε το λες αλλα ειναι το μηχανακι του,το πρωτο.Λιγοι μπορουν να πουν οτι εχουν ακομα στο γκαραζ το πρωτο καινουργιο μηχανακι που αγορασαν. Αυτο που σου εκανε κλικ την πρωτη φορα.

Remember?

ΥΓ:Αν ειχες παρει το Duke δεν θα το εδινες με τπτ. Οσα και να ελειπαν για να παρεις τον Ληστη.Θα εβρισκες αλλο τροπο.

Ναι, κρίμα είναι που το έδωσα και μακάρι να μπορούσα να το κρατούσα σαν δεύτερο γιατί ήταν πολύ οικονομικό. Όμως μην συγχέεις τον χαρακτήρα του ybr, του rv και του μικρού δούκα. Ξέρω ότι τώρα είσαι ερωτευμένος με το μηχανάκι σου αλλά όταν θα θελήσεις να ανέβεις κατηγορία, σε περίπτωση που δεν έχεις τα χρήματα για δεύτερο θα αλλάξεις γνώμη. Δεν είναι μόνο τα 1000-1500 ευρώ που θα σου αποφέρει η πώληση. Είναι ότι τα ασφάλιστρα+τέλη+service που θα πρέπει πχ να πληρώνεις για αυτοκίνητο, μηχανή, μηχανάκι.. όλα Χ 3.
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Είναι ότι τα ασφάλιστρα+τέλη+service που θα πρέπει πχ να πληρώνεις για αυτοκίνητο, μηχανή, μηχανάκι.. όλα Χ 3.
    αυτοκίνητο

Απαπαπαπα κακες κουβεντες,δεν τα λεμε αυτα εδω μεσα.

Ισως και να εχεις δικιο.......πασο.

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν σχετικά με το αν είναι κοντές ή μακριές οι σχέσεις:

Αλλάζω λόγω στρωσίματος στις 7.000 και το κοντερ εκεί δείχνει:
    1η 30km/h, 2η 40km/h, 3η 51 km/h, 4η 65 km/h.

Πως τις χαρακτηρίζετε;

Και μια διαπίστωση για την κατανάλωση: ή το όργανο δεν ξέρει τι λέει ή το μηχανάκι δεν καίει τίποτα! Έκανα 25 km σε ανηφορική ορεινή διαδρομή και ο δείκτης δεν δείχνει να κατεβαίνει καθόλου ενώ το ηλεκτρονικό όργανο μου έδειχνε κατανάλωση 1,5l/100km ή αλλιώς 67 km/1 l

Σαν υπερβολικά χαμηλό δεν είναι; Corki δεν ξέρω μήπως σχετίζεται με αυτά που παρατήρησες εσύ για το δείκτη...

ε ρε παιδια τα λεγαμε αυτα,
    δεν γινεται δείκτης βενζινης και KTM ,
    το μηχανακι τον τρελανε

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
    Λοιπόν σχετικά με το αν είναι κοντές ή μακριές οι σχέσεις:

Αλλάζω λόγω στρωσίματος στις 7.000 και το κοντερ εκεί δείχνει:
    1η 30km/h, 2η 40km/h, 3η 51 km/h, 4η 65 km/h.

Πως τις χαρακτηρίζετε;

Και μια διαπίστωση για την κατανάλωση: ή το όργανο δεν ξέρει τι λέει ή το μηχανάκι δεν καίει τίποτα! Έκανα 25 km σε ανηφορική ορεινή διαδρομή και ο δείκτης δεν δείχνει να κατεβαίνει καθόλου ενώ το ηλεκτρονικό όργανο μου έδειχνε κατανάλωση 1,5l/100km ή αλλιώς 67 km/1 l

Σαν υπερβολικά χαμηλό δεν είναι; Corki δεν ξέρω μήπως σχετίζεται με αυτά που παρατήρησες εσύ για το δείκτη...
    Αν είσαι ελαφρύς και πηγαίνεις πολύ πολύ αηδιαστικά χαλαρά απίθανο δεν είναι.. Εκτός πόλης έχω δει αντίστοιχες καταναλώσεις με το ybr..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli

Λεπον. Μη κοιτας το οργανο . Εννοω οτι δεν δειχνει πολυ συχνες διακυμανσεις .Αλλα μια τιμη που αντιστοιχει σε μια χρονικη περιοδο. Η τιμη που αναφερεις ειναι στο ρελαντι ή με 6η και 4000 στροφες ρολαριστος. Αλλα και παλι μην παιρνεις τοις μετρητοις αυτα που γραφει.

Τωρα για τον δεικτη. Εγω γυριζοντας απο καφε εχθες στην διασταυρωση για σπιτι, μου την γυριζει και παω μια Βαρκιζα βολτιτσα, απο στενα ομως.Μπρος-πισω καμια ωρα οδηγηση ,χιλομετρα περιπου 20 και δεν παιρνω και ορκο αν εκανα τοσα.Προοδευτικο ανοιγμα μεχρι 5000-5500 που αλλαζω εγω. Ο δεικτης δεν κουνηθηκε. Φτανοντας σπιτι λεω "δεν το σβηνω μια και να το ξανααναψω μετα απο ενα λεπτο να δω τον δεικτη". Και ο δεικτης ειχε πεσει μια παυλα. Την τριγωνικη την πανω πανω. Σημειωση "ειχα γεμισει" το πρωι και ειχα κανει 30 χλμ μεχρι να ξεκινησω την βολτα. Οποτε συνολο 50 κμ η μια παυλα. Τζαμπα πραμα δλδ.

Απλα μια φορα ξυπνησα το πρωι και οταν το αναψα λειπαν 2 παυλες και κολλησα. Απο οτι φαινεται οι συγκεκριμενες μετρησεις δεν ειναι το δυνατο του σημειο

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    ...
    τελικά πόσα χιλιόμετρα βγάζει στο λίτρο;;

εγώ έχω το ybr και βγάζω περίπου 30-35, αναλόγως την .... κίνηση του καρπού μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    τελικά πόσα χιλιόμετρα βγάζει στο λίτρο;;

Στην πραγματικοτητα δεν μπορω να σου απαντησω ακομα. Το στρωνω (μολις 450 χλμ εχω κανει), παω πολυ προσεκτικα ,προοδευτικο ανοιγμα οχι κατεβασματα οχι τερμα ανοιχτο το γκαζι μεχρι τις μισες στροφες του στροφομετρου και ουτε(!) πολλες φορες κτλ.

Με αυτες τις συνθηκες εκαψε το πρωτο ντεποζιτο (1ο γεμισμα) ή 11 ευρω ή 7 λιτρα βενζινης σε 400 χλμ με βαση το χιλιομετρητη του. Δλδ ,κατι λιγο, κατω απο 2 λιτρα στα 100 χλμ .

Σε καμια περιπτωση ομως δεν πιστευω οτι αυτη θα ειναι η μεση καταναλωση του! Πιστευω κοντα στα 3 λιτρα στα 100 χλμ θα ειναι.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    ....
    άρα αναμένουμε νεώτερα ...

Τι λάδια προτείνετε και τι βάζετε στο duke 125 ?

Παλαιό μέλος
    @Corki

νομίζω ότι το δουλεύεις σε πολύ χαμηλές στροφές. Το βιβλιαράκι θυμάμαι έλεγε να μην περνάς τις 7500 στο στρώσιμο;

Δεν ξέρω αν το στρώνεις σωστά έτσι. Ισως πρέπει να το ανοίξεις λίγο ακόμα.

Ας μας πει κάποιος έμπειρος.

Το σκεφτηκα αυτο!

Ο μηχανικος μου ειπε να το πηγαινω χαλαρα εως πολυ χαλαρα τα πρωτα 500 χλμ, να μην ξεπερναω τα 60 χλμ. Αλλα μαλλον δεν πρεπει. Ακουγεται σαν να κρεμαει με την 6η.

Ετσι σημερα γυριζοντας απο δουλεια το ανοιγα μεχρι 7000 στρ/λπτ.

Αλλα αμα κινησε σε πηγμενους δρομους δεν γινεται πολλες φορες.

Αααα και δεικτης που λεγαμε...........................οταν αναψα στην δουλεια να γυρισω σπιτι,... η παυλα που ελειπε το πρωι....ηταν στην θεση της!!!!!

Αλλα μεχρι να φτασω σπιτι με εγκατελειψε παλι.

Λες να αυγατιζει η βενζινη στο ντεποζιτο?

Παλαιό μέλος
    μπορεί να παίζει ρόλο και η κλήση του εδάφους

Παλαιό μέλος
    το πίσω λάστιχο γλιστράει πολύ ή μου φαίνεται;

Το λάστιχο δεν είναι για βρεγμένο έδαφος , γλιστρανε τα λαστιχα ....

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF