Γεια σας παιδια και συγνωμη για το ψευδωνυμο αλλα επειδη ειμαι ακομη στην μεση της διαδικασιας δεν θα ηθελα να αποκαλυφθω και παρακαλω τους mod να το σεβαστουνε.
Στο θεμα….
Πριν εναμιση χρόνο αγορασα μια μεταχειρισμενη μοτοσυκλετα από ένα μαγαζι στην Αθηνα.Ολα τα χαρτια εγιναν κανονικα χωρις κανενα προβλημα.
Χθες ηρθε ένας αστυνομικος και μου παρεδωσε μια “κληση μαρτυρα” που λεει ότι….
------------------------------------------------------------------------
Στα πλαισια προανακρισης που ενεργει η υπηρεσια μας για την εισαγωγη από την εταιρεια (…?...) κλεμμενων μοτοσυκλετων από την Ιαπωνια,παρακαλουμε όπως ειδοποιησετε με τακτικη προσκληση τον …(εμενα) ιδιοκτητη της (μοτοσυκλετας μου),όπως την ταδε του μηνος ευρισκεται στην εδρα της υπηρεσιας μας προκειμενου να εξετασθει σχετικα και προσκομιζοντας την παραπανω αναφερομενη μοτοσυκλετα,η οποια όπως εχει διαπιστωθει αναζητειται ως κλεμμενη από την Ιαπωνια…
---------------------------------------------------------------------------
Το μπερδεμα είναι ότι μιλησα με 2 δικηγορους που ο καθενας εχει την αποψη του.Ο ενας μου λεει να παω την μοτοσυκλετα στην υπηρεσια να μου την κατασχεσουν και μετα να κανω διωξη στην εταιρεια που την αγορασα.Ο άλλος λεει ότι η μοτοσυκλετα αγοραστηκε νομιμα και επειδη έχω όλα τα χαρτια που το αποδεικνύουν δεν πρεπει να την παραδωσω .
Μηπως καποιος από εσας μπορει να με βοηθησει?Σας ευχαριστω και θα σας ενημερωσω για ότι συμβει για να μην ψαχνεστε και εσεις όπως εγω αν βρεθειτε(χτυπα ξυλο) καποια στιγμη στην θεση μου.