τι συνθήματα φωναξανε σήμερα τα παοκια ρε?
τι συνθήματα φωναξανε σήμερα τα παοκια ρε?
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
με το ετσι με το θελω το πρωταθλημα το εχουνε στημενοτι συνθήματα φωναξανε σήμερα τα παοκια ρε?
για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η ευρωπη
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Μην γίνεσαι αστείος.
Μέτρα πόσα ματς έχω παίξει πέρυσι και φέτος και με ποιούς αντιπάλους και τί αποτελέσματα έχω φέρει. Θα εκπλαγείς...
17 αγώνες-2 ήττες (ή κάπου εκεί γύρω). Δεν είναι κι άσχημε όταν παίζεις με Άγιαξ, Βιγιαρεάλ, Ρούμπιν, Φενέρ κλπ. Όλοι αυτοί είναι ομάδες ΤΣ.Λ.
Sfero εγω γινομαι αστειος.... ???![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι μωρε...
Τι να κλασουν μπροστα σε ...
Αρσεναλ....
Στανταρ Λιεγης ...
Βερντερ...
Λατσιο....
Ντορτμουντ....
στα δυο τελευταια χρονια οπως ειπες....
![]()
![]()
Φυσικα κατι ματσακια ( μιαλω για νικηφορα παντα ) σε εποχες που εσυ δεν ηξερες απο που να βαζεις στην τσεπη τα προυγουμενα χρονια με.....
Ρεαλ.....
Λα κορουνια....
Μονακο....
Λιβερπουλ ...
Βαλενθια ...
Λιων....
κλπ...
Δεν στα λεω μην σου χαλασω και το κεφι......
Οσο για φετος μεταξυ μας........![]()
Πικρα.....!!!!!!![]()
Α..... Συγχαρητιρια για την σημερινη νικη σας....!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah
με το ετσι με το θελω το πρωταθλημα το εχουνε στημενο
για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η ευρωπη
προφανώς και δεν με ενδιαφέρουν αυτά...
απλά διάβασα ότι είπαν για την κυβερνητική πολιτική...είπα και εγώ
προφανώς και δεν με ενδιαφέρουν αυτά... απλά διάβασα ότι είπαν για την κυβερνητική πολιτική...είπα και εγώ
αμα δεν εισαι ετοιμος να ακουσεις την απαντηση μην κανεις την ερωτηση
- Μπαμπης ο Πεταλουδας-
2 χρονακια συνεχομενα να βγουμε Ομιλους ΤΣ.Λ οχι 20 οπως η διορισμενη πρωταθλητρια ομαδα του δημοσιου, και τα λεμε
![]()
![]()
ρε βγήκατε και παίξατε με παίκτη που δεν μπορούσε να παίξει.... πες τα αλλού....
βρε τι τραβαμε με κάθε πικραμένο...
υ.γ αντε πάρτε καμια χορηγία απο τον Πατέρα καλύτερα...![]()
![]()
![]()
με ρωτησες τι συνθηματα ειπωθηκαν και σου απαντησα
πικραμενο θα ελεγα καποιον που με 20χρονια χ 20 εκ διορισμο στους ομιλους ΤΣ.Λ , πρεπει να στηνει καθε χρονο παραγκες διατητες εποπτες για να κλειδωσει ματς για να ξαναβγει.
πικραμενο θα ελεγα καποιον που 3 προεδροι του (παιζεται και ο 4ος) φαγανε Εκκατομυρια απο Ελληνες φορολογουμενους και εκεινος συνεχιζει να υποστηριζει αυτην την βρωμια
(στο ξαναπα και παλιοτερα δεν το επιασες )
εχω πολλα παραδειγματα ακομα να πω αλλα βαριεμε και νυσταζω
καλ/χτα
α ξεχασα 39 εσεις 38 ολοι μας?
εισαι μικρος για να πιασεις τον μεγαλο ΠΑΟΚ στο στομα σου![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah
με ρωτησες τι συνθηματα ειπωθηκαν και σου απαντησα
πικραμενο θα ελεγα καποιον που με 20χρονια χ 20 εκ διορισμο στους ομιλους ΤΣ.Λ , πρεπει να στηνει καθε χρονο παραγκες διατητες εποπτες για να κλειδωσει ματς για να ξαναβγει.
πικραμενο θα ελεγα καποιον που 3 προεδροι του (παιζεται και ο 4ος) φαγανε Εκκατομυρια απο Ελληνες φορολογουμενους και εκεινος συνεχιζει να υποστηριζει αυτην την βρωμια
(στο ξαναπα και παλιοτερα δεν το επιασες )
εχω πολλα παραδειγματα ακομα να πω αλλα βαριεμε και νυσταζω
καλ/χτα
α ξεχασα 39 εσεις 38 ολοι μας?
εισαι μικρος για να πιασεις τον μεγαλο ΠΑΟΚ στο στομα σου![]()
Δεν σας εφτανε το πρωτο γλεντι για φετος......????
Καλα..! Θα εχετε και δευτερο...!!!
![]()
Παντως το γνωστο πλεον συνθημα δεν τους πειραξε.....![]()
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/C...h.1419331.html
![]()
Εμείς παίρνουμε από τον Πατέρα όχι από τη ΝΕΤ με 5 κατοστάρικα το ματς που για τα δεδομένα του ελληνικού πρωκταθλήματος είναι αστρονομικό ποσό.Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ρε βγήκατε και παίξατε με παίκτη που δεν μπορούσε να παίξει.... πες τα αλλού....
βρε τι τραβαμε με κάθε πικραμένο...
υ.γ αντε πάρτε καμια χορηγία απο τον Πατέρα καλύτερα...![]()
![]()
![]()
Από τα πιο κραυγαλέα σκάνδαλα και κανείς δε μιλάει!
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Άσε στούμπι. Μόλις φύγανε κάτι λαμόγια στυλ Μπατατούδη από προέδροι έχεις μετρήσει πολλά αγγούρια μέσα-έξω! Κάτσε και μέτρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν σας εφτανε το πρωτο γλεντι για φετος......????
Καλα..! Θα εχετε και δευτερο...!!!
![]()
Φυσικά για Ευρώπη και ομίλους δεν σας παίρνει να μιλάτε όταν το πρώτο σας διπλό το κάνατε μετά από μια δεκαετία συνεχούς παρουσίας! Όταν η πρώτη πρόκριση σε δεύτερο γύρο διοργάνωσης έγινε κάπου στα 90s...
Επίσης μην ξεχνάς ότι για να πάτε σε όμιλο δεν πρέπει να παίξετε προκριματικό γύρο γιατί εκεί παραμονεύουν μεγαθήρια από Κύπρο, Ισραήλ και λοιπές ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις! Εξ ου και η πρεμούρα με το πρωτάθλημα αφού οι πρόεδροί σας ξέρουν ότι η δεύτερη θέση συνεπάγεται και αγγούρι.
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
![]()
Συγχαρητήρια ΚΑΙ για τη σημερινή νίκη μας. Έχουμε κάνει κι άλλες, μην μπερδεύεσαι. Εσείς κερδίσατε για πρώτη -και μάλλον τελευταία- φορά...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Α..... Συγχαρητιρια για την σημερινη νικη σας....!!!![]()
![]()
![]()
Θα πω κάτι έξω από τα δόντια και δεν θέλω σχόλια περαιτέρω....
Ο ολυμπιακός μας έκανε και μας κάνει περιφανούς στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια με διαφορά από τις υπόλοιπες ομαδούλες.-
ΟΣΦΠ Respect
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
Θα πω κάτι έξω από τα δόντια και δεν θέλω σχόλια περαιτέρω....
Ο ολυμπιακός μας έκανε και μας κάνει περιφανούς στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια με διαφορά από τις υπόλοιπες ομαδούλες.-
ΟΣΦΠ Respect
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!!!
Άλλος ένας βαζελος που βρήκε την πραγματική και αληθινή πίστη στην κόκκινη φανέλα
(για να πω την αλήθεια το παραπάνω ποστ.... το έγραψα εγώ εκ' μέρους του kalvazelogeorge.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )![]()
Αστον ησυχο ρε τρισμεγιστε.Μαλλον ιωση εχει,που θα παει του περασει.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!!!
Άλλος ένας βαζελος που βρήκε την πραγματική και αληθινή πίστη στην κόκκινη φανέλα
(για να πω την αλήθεια το παραπάνω ποστ.... το έγραψα εγώ εκ' μέρους του kalvazelogeorge.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related