Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Ασυμφωνία ονείρων..

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Να πω κι εγώ ότι όλοι καλά τα λένε... και δεν αμφιβάλλω σε τίποτα.

Εγώ όμως έχω άλλη άποψη.

Εκτός από μία πολυ μικρή μειοψηφία, οι γυναίκες γενικά ΔΕΝ τις γουστάρουν τις μηχανές.

Μην μπεις στη διαδικασία να της μιλήσεις για να την κάνεις να καταλάβει.
    Μην προσπαθήσεις να την κάνεις να της αρέσει.
    Μην προσπαθήσεις να τη ντύσεις σαν κρεμμύδι με δερμάτινα cordureς κράνη γάντια κλπ κλπ και να τη στυλώσεις στη σέλα όπου το μόνο που μπορεί να κάνει όσο εσύ φχαριστιέσαι την οδήγηση είναι να κάθεται και να λέει: "Κρυώνω... φοβάμαι... κρυώνω... φοβάμαι..."

Οι γυναίκες ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗ._

Το θέμα μηχανή θα πρέπει να το σκέφτεσαι σαν κάτι που αφορά αποκλειστικά και μόνο εσένα. Μόλις το αποδεχτείς αυτό, δώσε της μόνο να καταλάβει ότι δεν μπορείς να τη δώσεις. Ότι έχεις ανάγκη να την καβαλάς γιατί έτσι είσαι πιο ήρεμος και πλήρης και αυτό είναι κάτι δικό σου που το έχεις ανάγκη.

Αν είσαι και συνετός οδηγός όπως λες και δεν γυρίζεις κάθε λίγο και λιγάκι γεμάτος μώλωπες, τότε σιγά σιγά θα ξεχάσει τις φοβίες της και θα το αποδεχτεί.
    +1

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Εγώ όμως έχω άλλη άποψη.

Εκτός από μία πολυ μικρή μειοψηφία, οι γυναίκες γενικά ΔΕΝ τις γουστάρουν τις μηχανές.

Μην προσπαθήσεις να τη ντύσεις σαν κρεμμύδι με δερμάτινα cordureς κράνη γάντια κλπ κλπ και να τη στυλώσεις στη σέλα όπου το μόνο που μπορεί να κάνει όσο εσύ φχαριστιέσαι την οδήγηση είναι να κάθεται και να λέει: "Κρυώνω... φοβάμαι... κρυώνω... φοβάμαι..."

Το θέμα μηχανή θα πρέπει να το σκέφτεσαι σαν κάτι που αφορά αποκλειστικά και μόνο εσένα. Μόλις το αποδεχτείς αυτό, δώσε της μόνο να καταλάβει ότι δεν μπορείς να τη δώσεις. Ότι έχεις ανάγκη να την καβαλάς γιατί έτσι είσαι πιο ήρεμος και πλήρης και αυτό είναι κάτι δικό σου που το έχεις ανάγκη.

Αν είσαι και συνετός οδηγός όπως λες και δεν γυρίζεις κάθε λίγο και λιγάκι γεμάτος μώλωπες, τότε σιγά σιγά θα ξεχάσει τις φοβίες της και θα το αποδεχτεί.
    re file afto pou les oti i ginekes den goustaroun mixani se kani poli kako sinomiliti
    diladi ti 8es na pis na agnoisi tin gineka tou ke san kalos starxidistis na kani oti goustari?
    ke diladi i diki mou gineka pou goustari ti ine?
    ke i proin gineka mou pou oxi mono goustari ala odigai kiolas ti ine?
    empasi periptosi esi sakouliazi poli efkola oles tis katastasis
    ke mou aresi pou milas ke san empiros..:rotflmao:

ase mas re file

an den to exis katalavi mia ikogenia ektos apo kini epixirisi me ikonomika ofeli apotelite ke apo psixes
    an8ropines psixes i opies ine ke dikeounte na ine apires se kapia pragmata
    esi nomizis oti afta pou kani mia gineka gia enan andra ine mono apo simferon?
    den niazete gia ton sintrofo tis?
    ke pos prepi na ma8is to pedi sou podilato i kolimpi ke 8a fovi8i ke 8a klapsi ala me ipomoni 8a to ma8is na kseperasi tous fovous tou
    etsi ine ke mia psixi avgalti se kapia pragmata
    8eli ipomoni ke ine sintrofos oxi sinergatis
    pola apo afta pou kanis 8a ta kanis mazi tis
    opos ke ekini ke kapia ala pragmata o ka8e enas monos tou afto den simeni oti kani i gineka oti tis er8i ke o andras to idio an den ipologizis ton sintrofo sou tote ti ton 8es?
    zise monos sou na pernis oti apofasi 8elis xoris provlima
    i sxesi den ine mia simviosi opou epivaloume o enas ston alo pragmata ke an den goustari ton ekviazoume kiolas
    tote den exoume sxesi ala kana ati8aso provato

ke min nomizis oute esi oute kanenas alos to toi exoume oloi sxesis kseroume apo aftes.....

ala den ine oreo na ka8ese spiti ke na agonias gia ton sintrofo sou prepi na kseris ti tou simveni ke na ise iremos me tis praksis tou ke orismenes pou den aforoun tin ikogenia na ine provlepsimes
    zis me alon an8ropo mazi
    magkies ston skilo sou
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι αλλα χωρίς γάμο, πάντως είναι Η σοβαρή σχέση που πάει για εκεί, και η κοπέλα μου αντιπαθεί τις μηχανές...

Πιστεύω με αμοιβαία κατανόηση και διάλογο λύνονται όλα. Αλλά να έχουμε υπ'όψην ότι η κατανόηση πρέπει να είναι έμπρακτη, αλλιώς είναι λόγια.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Φίλε Afrotwin νομίζω τα λες πολύ καλά.
    Κι εγώ πιστεύω ότι το ζητούμενο δεν είναι να επιβληθεί κάτι ως μη διαπραγματεύσιμο, ειδικά όταν έχει να κάνει και με εκείνη, με το μέλλον της αφού επέλεξε να είναι μαζί μου. Παρεπιπτόντως παιδιά όχι, δεν έχω και θέλουμε να μείνουμε έτσι για 2-3 χρόνια ακόμα.
    Για να σας δόσω να καταλάβετε για τη γυναίκα μου, πρόκειται για άτομο που σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχει "ζήσει" και δεν έχει κάνει τα γούστα της, το αντίθετο μάλιστα..

Πέρα από αυτά την όλη φάση με την μηχανή τη νοιώθω πραγματικά ότι με γεμίζει ενέργεια, ξεκινώ το πρωί για τη δουλειά και νοιώθω ότι ανεβαίνω για να πάω την πιο ωραία εκδρομή (αυτό είναι και κάτι που της έχω πει και νομίζω το έχει καταλάβει).
    Θέλω όμως, όσο και αν η μηχανή είναι η δική μου εκτόνωση, να καταφέρω στο ποσοστό που είναι εφικτό να την κάνω και δική της υπόθεση.
    Το να καταλήξουμε σε άγριους καυγάδες είναι ότι χειρότερο θα μπορούσα να φανταστώ γιατί το δικό μου όνειρο θα έχει γίνει δικός της εφιάλτης.
    Αυτό που ονειρεύομαι είναι να πηγαίνουμε μαζί εκδρομές και ταξιδάκια κτλ. Ξέρω ότι δεν θα γίνει στο βαθμό που εγώ θα ήθελα αλλά έστω και λίγο να γίνει θα είμαι ευχαριστημένος.

Στο θέμα αλλαγής της μηχανής, ψιλο-αναγνωρίζει και η ίδια ότι το ΑΧ μας πέφτει λίγο μικρό (είμαι 1.87 και είναι 1.73) και ευτυχώς τη μηχανή που θέλω για μετά και έχω κολλήσει (F650 GS) , τη γουστάρει και εκείνη και όποτε της τη δείχνω στο δρόμο ή σε περιοδικά μου λέει ότι είναι πολύ ωραία

Από ότι κατάλαβα και από το διάστημα που πέρασε από το πρώτο post εδώ, έχει κάπως ηρεμήσει με το όλο θέμα. Φυσικά και εγώ από τη μεριά μου περιόρισα τη χρήση της μηχανής για να της δείξω ότι παίρνω στα σοβαρά τους φόβους της και την ανησυχία που έχει.

Νοίωθω μεγάλη ευγνωμοσύνη ξέροντας ότι ενώ φοβάται κάτι τόσο πολύ, καταφέρνει να μετριάσει τους φόβους μόνο και μόνο επειδή αυτό έχει τόση σημασία για μένα.
    Και μόνο για αυτό δεν θέλω να πιέσω καταστάσεις αλλά μέσα από το χρόνο και με μεθοδικές κινήσεις να την κάνω να αγαπήσει αυτή τη φάση..

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι αλλα χωρίς γάμο, πάντως είναι Η σοβαρή σχέση που πάει για εκεί, και η κοπέλα μου αντιπαθεί τις μηχανές...

Πιστεύω με αμοιβαία κατανόηση και διάλογο λύνονται όλα. Αλλά να έχουμε υπ'όψην ότι η κατανόηση πρέπει να είναι έμπρακτη, αλλιώς είναι λόγια.
    kitakse i katanoisi aniki se ala 8emata as poume
    ala otan 8elis na kanis ikogenia ine mia apofasi pou simeni diafora
    ke ofilis protou tin paris na siniditopioisis orismena pragmata
    as ksekinisoume apo to oti mia gineka pou fovate i oxi tis mixanes exi kapio skopo ke den to vlepi ke paraloga to 8ema
    fantasou oti me mia mixani exis ka8imerina 70% pi8anotites na pa8is atixima ke fisika an kinise ke poli stous dromous exis ke 70% pi8anotites na prokalesis to arxiko 70% katalavenis lipon oti an valoume ke ales singkiries afksanete dramatika to pososto
    tora kamia gineka poli apla den 8eli na kani ikogenia me enan nekro andra i me enan anapiro i na zi me tin agonia oti mpori o andras tis na pa8i kati
    epipros8eta rota tin fili lina pou exase ton sizigo tis se atixima me tin motosikleta na sou pi poso "omorfi" egine i zoi tis meta apo afto.. menontas moni me ena pedi

ke vevea 8a mporouse na ixe simvi me opio dipote alo oxima ala den 8a ixe tis idies pi8anotites na exi to idio apotelesma opos me emas tous mixanovious

an exis gia paradigma 70% pi8anotites ke me ena aftokinito na pa8is atixima to na ine sovaro ine molis 5% ke 8anatiforo isos to 1 % eno me tin motosikleta alazoun dramatika ta noumera

fantasou mono tin proskrousi tou somatos sou me sidera ke oxi me megali taxitita peripou 50 xiliometra tin ora...

gia afto lipon leme oti otan paris apofasi na kanis ikogenia afto sinepagete ke kapies alages stin zoi sou 8a prepi na ginis pio sintiritikos giati exis apo piso sou ki alous an8ropous pou ise ipef8inos gia aftous
    ke diki sou epilogi ine den ginete alios
    i kanis ikogenia i kanis tin zoi sou

prosopika otan asxoli8ika me ikogenies to motosako skouriaze sto ipogio kikloforousa me kouti gia pola xronia ke evlepa tis mixanes ston dromo ke mavrize i psixi mou ala ti na kanis ala meta po xronia namonis ke me tin kori mou agkalia dialeksa i malon i kori mou dialekse mia mixani gia ton mpampa tis
    o mpampas tis sini8ismenos kitage kati ss ala to pedi edixne ke i8ele afto mia africa
    epidi pistevo oti tipota den ine tixeo den mporousa na kano alios ke agoras ena sintiritiko oxima gia ton sintiritiko mpampa
    etsi pai re pedia den mporoume na ta exoume ola

ke otan emis paroume mia apofasi na peksoume kapio pexnidi afto exi ke tous kanones tou den ginete alios

an exis ikogenia ke prokalis tin tixi sou stous dromous
    tote ise malakas ke anef8inos ke den eprepe na exis ikogenia
    ke xilies fores na isoun epagkelmatias odigos agonon sto eksoteriko para anef8inos odigos ss stin elada

ke ola stin zoi sou eksartonte apo tis praksis sou ka8e ti pou kanis exi ena antiktipo den ise monos sou pia

ke oute ine sosto na ka8ese se mia anapiriki karekla me mia anapiriki sintaksi na se lipounte oloi ke na min mporis na 8repsis tin ikogenia sou
    ke na ise mono varos gia olous
    pou ke se aftin tin periptosi ke na skeftese na pe8anis gia na vgalis to varos apo tous alous ke afto provlima ine
    ta pedia sou den katalavenoun apo teties logikes 8eloun ton mpampa tous

gia afto i moni lisi ine komenes i magkies mia motosikleta gia ergalio ke diaskedasi ala sintiritika
    opos exoun tosoi megaloi ke orimi an8ropoi me bmw varadero africa
    ke ola mirasmena etsi oste na ine olo to sinolo ikanopioimeno

alios min kanis sovari sxesi oute gamo mexri na sou perasi i mourla ke an tin vgalis ka8ari vlepis...

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    kitakse i katanoisi aniki se ala 8emata as poume
    ala otan 8elis na kanis ikogenia ine mia apofasi pou simeni diafora
    ke ofilis protou tin paris na siniditopioisis orismena pragmata
    as ksekinisoume apo to oti mia gineka pou fovate i oxi tis mixanes exi kapio skopo ke den to vlepi ke paraloga to 8ema
    fantasou oti me mia mixani exis ka8imerina 70% pi8anotites na pa8is atixima ke fisika an kinise ke poli stous dromous exis ke 70% pi8anotites na prokalesis to arxiko 70% katalavenis lipon oti an valoume ke ales singkiries afksanete dramatika to pososto
    tora kamia gineka poli apla den 8eli na kani ikogenia me enan nekro andra i me enan anapiro i na zi me tin agonia oti mpori o andras tis na pa8i kati
    epipros8eta rota tin fili lina pou exase ton sizigo tis se atixima me tin motosikleta na sou pi poso "omorfi" egine i zoi tis meta apo afto.. menontas moni me ena pedi

ke vevea 8a mporouse na ixe simvi me opio dipote alo oxima ala den 8a ixe tis idies pi8anotites na exi to idio apotelesma opos me emas tous mixanovious

an exis gia paradigma 70% pi8anotites ke me ena aftokinito na pa8is atixima to na ine sovaro ine molis 5% ke 8anatiforo isos to 1 % eno me tin motosikleta alazoun dramatika ta noumera

fantasou mono tin proskrousi tou somatos sou me sidera ke oxi me megali taxitita peripou 50 xiliometra tin ora...

gia afto lipon leme oti otan paris apofasi na kanis ikogenia afto sinepagete ke kapies alages stin zoi sou 8a prepi na ginis pio sintiritikos giati exis apo piso sou ki alous an8ropous pou ise ipef8inos gia aftous
    ke diki sou epilogi ine den ginete alios
    i kanis ikogenia i kanis tin zoi sou

prosopika otan asxoli8ika me ikogenies to motosako skouriaze sto ipogio kikloforousa me kouti gia pola xronia ke evlepa tis mixanes ston dromo ke mavrize i psixi mou ala ti na kanis ala meta po xronia namonis ke me tin kori mou agkalia dialeksa i malon i kori mou dialekse mia mixani gia ton mpampa tis
    o mpampas tis sini8ismenos kitage kati ss ala to pedi edixne ke i8ele afto mia africa
    epidi pistevo oti tipota den ine tixeo den mporousa na kano alios ke agoras ena sintiritiko oxima gia ton sintiritiko mpampa
    etsi pai re pedia den mporoume na ta exoume ola

ke otan emis paroume mia apofasi na peksoume kapio pexnidi afto exi ke tous kanones tou den ginete alios

an exis ikogenia ke prokalis tin tixi sou stous dromous
    tote ise malakas ke anef8inos ke den eprepe na exis ikogenia
    ke xilies fores na isoun epagkelmatias odigos agonon sto eksoteriko para anef8inos odigos ss stin elada

ke ola stin zoi sou eksartonte apo tis praksis sou ka8e ti pou kanis exi ena antiktipo den ise monos sou pia

ke oute ine sosto na ka8ese se mia anapiriki karekla me mia anapiriki sintaksi na se lipounte oloi ke na min mporis na 8repsis tin ikogenia sou
    ke na ise mono varos gia olous
    pou ke se aftin tin periptosi ke na skeftese na pe8anis gia na vgalis to varos apo tous alous ke afto provlima ine
    ta pedia sou den katalavenoun apo teties logikes 8eloun ton mpampa tous

gia afto i moni lisi ine komenes i magkies mia motosikleta gia ergalio ke diaskedasi ala sintiritika
    opos exoun tosoi megaloi ke orimi an8ropoi me bmw varadero africa
    ke ola mirasmena etsi oste na ine olo to sinolo ikanopioimeno

alios min kanis sovari sxesi oute gamo mexri na sou perasi i mourla ke an tin vgalis ka8ari vlepis...
    +1.000.000.000.000.000.000
    Ρε φίλε μεγάλες αλήθειες λες, να 'σαι καλά.μακάρι όλοι να βλεπαν τα μισά από αυτά που βλέπεις..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Ρε συ Λεωνίδα γράφεις ένα κατεβατό και έχω ένα κεφάλι κουδούνι... Θα γράψω λοιπόν πρώτα και θα το διαβάσω μετά !

Σε μερικά που πρόλαβα...

Καταρχίν δεν είμαι σταρχιδιστής... γιατί το λες αυτό; Εσύ δεν είσαι που έλεγες ότι όταν ακούς μουσική δεν θέλεις να σε ενοχλεί κανένας; Ε κάτι παρόμοιο είναι κι αυτό. Εκτός και αν ακούτε μουσική με τη γυναίκα σου παρέα και σας αρέσουν και τα ίδια τραγούδια και τα έχετε βρει όλα τέλεια οπότε τι να πω εγώ...

Εκείνο που λέω είναι ότι οι γυναίκες γενικά ΔΕΝ γουστάρουν τη μηχανή. Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις και αυτό είπα πρώτα πρώτα... αλλά είναι λίγες. Εσύ μάλλον την έχεις πετύχει, αλλά να πιστεύει ο καθένας ότι μπορεί επίσης να το πετύχει είναι και ουτοπία και εγωιστικό. Όσο εγωιστικό είναι από τη γυναίκα μου να με θέλει μαζί της όταν πηγαίνει στο Hondos να ψωνίσει! Δηλαδή ούτε στον εχθρό μου δεν το έυχομαι!!

Γουστάρει να βγαίνει για ψώνια, ας πάρει τις φίλες της από το πρωί και να γυρίσει βράδυ να περάσει καλά... εγώ ΔΕΝ ακολουθώ. Ε κάπως έτσι και με τη μηχανή. Μην τα θέλετε όλα δικά σας.

Έ και δεν είπα ότι τα ξέρω όλα μη με ισοπεδώνεις.
    Θάνος..

Γουστάρει να βγαίνει για ψώνια, ας πάρει τις φίλες της από το πρωί και να γυρίσει βράδυ να περάσει καλά... εγώ ΔΕΝ ακολουθώ. Ε κάπως έτσι και με τη μηχανή. Μην τα θέλετε όλα δικά σας.
    Πόσες πιθανότητες έχει να πάθει κάτι μέσα στο Hondos??
    Πόσες έχεις εσύ με τη μηχανή??

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    +1
    +2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
    Πόσες πιθανότητες έχει να πάθει κάτι μέσα στο Hondos??
    Πόσες έχεις εσύ με τη μηχανή??
    Δεν υπάρχει καμμία ομοιότητα στο παράδειγμα. Δεν μπορώ να βρω κάτι ίδιο. Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι κάποια πράγματα τα έχουμε για τη δική μας και μόνο ευχαρίστηση. Είτε το θέλουμε είτε όχι, η μηχανή είναι κατ'εξοχιν αντρικό χόμπυ. Αν είμαστε τυχεροί, μπορεί ν'αρέσει και στη γυναίκα μας. Αν όμως πέσουμε στην πλειοψηφία, οποιαδήποτε προσπάθεια να της το επιβάλλουμε, θα αποτύχει και θα οδηγήσει σε χρόνιους καυγάδες.

Αυτή είναι η γνώμη μου εντέλει... δεν λέω ότι πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε!
    Θάνος..

Ρε συ Λεωνίδα γράφεις ένα κατεβατό και έχω ένα κεφάλι κουδούνι... Θα γράψω λοιπόν πρώτα και θα το διαβάσω μετά !

Σε μερικά που πρόλαβα...

Καταρχίν δεν είμαι σταρχιδιστής... γιατί το λες αυτό; Εσύ δεν είσαι που έλεγες ότι όταν ακούς μουσική δεν θέλεις να σε ενοχλεί κανένας; Ε κάτι παρόμοιο είναι κι αυτό. Εκτός και αν ακούτε μουσική με τη γυναίκα σου παρέα και σας αρέσουν και τα ίδια τραγούδια και τα έχετε βρει όλα τέλεια οπότε τι να πω εγώ...

Εκείνο που λέω είναι ότι οι γυναίκες γενικά ΔΕΝ γουστάρουν τη μηχανή. Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις και αυτό είπα πρώτα πρώτα... αλλά είναι λίγες. Εσύ μάλλον την έχεις πετύχει, αλλά να πιστεύει ο καθένας ότι μπορεί επίσης να το πετύχει είναι και ουτοπία και εγωιστικό. Όσο εγωιστικό είναι από τη γυναίκα μου να με θέλει μαζί της όταν πηγαίνει στο Hondos να ψωνίσει! Δηλαδή ούτε στον εχθρό μου δεν το έυχομαι!!

Έ και δεν είπα ότι τα ξέρω όλα μη με ισοπεδώνεις.
    file 8ano esena se goustero giati ise sovaros ala edo exis la8os
    alo to na akouo mousiki me stratiotiko nomo ke alo na kindinevi i ikogenia mou na mini xoris emena ala ke ego o idios den mporo na fantasto tin zoi xoris tin ikogenia mou
    to na pao tin kori mou mia mera stin eklisia i opou alou 8eli na tin paradoso as poume ston andra tis gia mena ine megali eftixia
    na do ton gio mou na megaloni na erxete gia xartziliki gia na vgali tin gkomena ekso milame ine merika skinika pou parakalas ton 8eo na se aksiosi na ta zisis
    tora pou ine 10 ton vlepo na kimate kamia fora ke idika to kalokeri ke vlepo to soma tou pou andronete siga siga ke trelenome giati na ta xaso ola afta?

ke oxi varadero 8a paro gia na simvivasto mexri ke harley 8a eperna...:rotflmao:
    entaksi leme ke kamia malakia na pernai i ora.....:rotflmao: :rotflmao:

ke ston hondo file mou
    kala ise sovaros ego idika me tin kori trelenome na tin pigeno eki
    an ekseresoume tin isodo pou sou erxete anagoula apo ta aromata eki exo di ta pio orea kolarakia ka ti gkomenakia
    kati somata kati analogies kati sti8odesmous gematous prama na salevi...
    kati minia mexri to edio ke ala tetia
    ti lete re milame o naos tou of8almoloutrou ine eki pera ke den 8a pao...:rotflmao: :rotflmao:
    ase pou kani kalo ke stin gineka sou giati ksespas se aftin meta..

hondos ke pali hondos re

kala sas vrisko ksenerotous leme:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

den iparxi pio oreo pragma apo to na pas me tin gineka sou i tini kori sou gia psonia to ti mati pernis alo prama
    se dokimastiria se oti 8es
    ti lete re ego den ta xano afta
    ase pou goustaroun ke i ales eki mesa ke se kitane me lagno mati
    iste asxetoi reeeeeeeeeeeeeeeeeeee

xanete olo to zoumi tis zois

ine kalitera na ime diladi me ton mpampi ton losto ke na milame gia podosfero ke souzes
    ase re den kserete na zisete

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus

Εγώ όμως έχω άλλη άποψη.

μην είσαι απόλυτος Θάνο.
    Είναι υπέροχο όταν κάποιος, προσπαθεί να βάλει το έτερον ήμιση στην "ζωή" του. Να του/της γνωρίσει τον "κόσμο" του.
    Αν είναι άνθρωπος που κατανοεί το έτερον ήμιση, θα καταλάβει τις επιθυμίες του άλλου και θα τις αγαπήσει. Ακόμα κι αν κάτι δεν είναι αποδεκτό από τον/την σύντροφο, μπορεί τουλάχιστον να σεβαστεί. Και για να σεβαστεί ο άλλος, πρέπει να του δείξεις τον κόσμο σου. Αλλιώς πώς περιμένεις να σεβαστεί, εφόσων δεν εξηγήσεις τι είναι αυτό που σε γοητεύει...έτσι δεν είναι?

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
    Φίλε Afrotwin νομίζω τα λες πολύ καλά.
    Θέλω όμως, όσο και αν η μηχανή είναι η δική μου εκτόνωση, να καταφέρω στο ποσοστό που είναι εφικτό να την κάνω και δική της υπόθεση.
    Το να καταλήξουμε σε άγριους καυγάδες είναι ότι χειρότερο θα μπορούσα να φανταστώ γιατί το δικό μου όνειρο θα έχει γίνει δικός της εφιάλτης.
    Αυτό που ονειρεύομαι είναι να πηγαίνουμε μαζί εκδρομές και ταξιδάκια κτλ. Ξέρω ότι δεν θα γίνει στο βαθμό που εγώ θα ήθελα αλλά έστω και λίγο να γίνει θα είμαι ευχαριστημένος.

Νοίωθω μεγάλη ευγνωμοσύνη ξέροντας ότι ενώ φοβάται κάτι τόσο πολύ, καταφέρνει να μετριάσει τους φόβους μόνο και μόνο επειδή αυτό έχει τόση σημασία για μένα.
    Και μόνο για αυτό δεν θέλω να πιέσω καταστάσεις αλλά μέσα από το χρόνο και με μεθοδικές κινήσεις να την κάνω να αγαπήσει αυτή τη φάση..
    φίλε μου μπράβο σου
    Σέβεσαι τον άνθρωπό σου και καταλαβαίνεις...Εύχομαι να πραγματοποιηθούν τα ονειρά σας

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re file afto pou les oti i ginekes den goustaroun mixani se kani poli kako sinomiliti
    diladi ti 8es na pis na agnoisi tin gineka tou ke san kalos starxidistis na kani oti goustari?
    ke diladi i diki mou gineka pou goustari ti ine?
    ke i proin gineka mou pou oxi mono goustari ala odigai kiolas ti ine?
    empasi periptosi esi sakouliazi poli efkola oles tis katastasis
    ke mou aresi pou milas ke san empiros..:rotflmao:

ase mas re file

an den to exis katalavi mia ikogenia ektos apo kini epixirisi me ikonomika ofeli apotelite ke apo psixes
    an8ropines psixes i opies ine ke dikeounte na ine apires se kapia pragmata
    esi nomizis oti afta pou kani mia gineka gia enan andra ine mono apo simferon?
    den niazete gia ton sintrofo tis?
    ke pos prepi na ma8is to pedi sou podilato i kolimpi ke 8a fovi8i ke 8a klapsi ala me ipomoni 8a to ma8is na kseperasi tous fovous tou
    etsi ine ke mia psixi avgalti se kapia pragmata
    8eli ipomoni ke ine sintrofos oxi sinergatis
    pola apo afta pou kanis 8a ta kanis mazi tis
    opos ke ekini ke kapia ala pragmata o ka8e enas monos tou afto den simeni oti kani i gineka oti tis er8i ke o andras to idio an den ipologizis ton sintrofo sou tote ti ton 8es?
    zise monos sou na pernis oti apofasi 8elis xoris provlima
    i sxesi den ine mia simviosi opou epivaloume o enas ston alo pragmata ke an den goustari ton ekviazoume kiolas
    tote den exoume sxesi ala kana ati8aso provato

ke min nomizis oute esi oute kanenas alos to toi exoume oloi sxesis kseroume apo aftes.....

ala den ine oreo na ka8ese spiti ke na agonias gia ton sintrofo sou prepi na kseris ti tou simveni ke na ise iremos me tis praksis tou ke orismenes pou den aforoun tin ikogenia na ine provlepsimes
    zis me alon an8ropo mazi
    magkies ston skilo sou
    Καλά μιλάμε Afro τώρα με άφησες :a31: . Δεν περίμενα να σκέφτεσαι έτσι...

Μπράβο ρε μάγκα... .
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ρε συ Λεωνίδα... ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!

Εντάξει είπαμε όταν γράφουμε για μαλακίες , τα ανεχόμαστε τα greeklish. Αλλά ρε φίλε, λες μερικές σοβαρές κουβέντες και τα ματάκια μου , έπαθαν ζημιά μιλάμε.. Ούτε σανσκριτικά σε τοίχο πυραμίδας να διάβαζα...

tespa.. στο θέμα μας...

Γεγονός είναι οτι στο θέμα "Γάμος" υπάρχει πάντα και το θέμα "συμβιβασμός".. αρκεί να είναι αμφίπλευρο.

Το θέμα μηχανή-οικογένεια , είναι κάτι που ισχύει για όλους. Προσωπικά είχα και εγώ τέτοιο θέμα , οχι απο την γυναίκα μου (που της άρεσαν οι μηχανές) αλλά απο τον ίδιο μου τον εαυτό (σαν τον Λεωνίδα ενα πράγμα) , βλέποντας το πρόσωπο της κόρης μου , σε κάθε βόλτα που πήγαινα.

Δυστυχώς στην χώρα που ζούμε, το να οδηγεις μηχανή , είναι σαν να είσαι μονομάχος σε Ρωμαϊκή αρένα. Τις ίδιες πιθανότητες έχεις.
    Όσον αφορά τα θέλω και των δύο , κάνεις κακό που ρωτάς εδώ... ο καθέ ένας έχει την δική του προοπτική και βαθμό εγωισμού.
    Θα ακούσεις χίλιες δύο γνώμες και ΚΑΜΙΑ δεν θα είναι για εσένα.

Κάθε γάμος είναι διαφορετικός.

Στο θέμα του παιδιού είναι ουσιαστικά εκεί που θα προβληματιστείς. Τώρα ο γάμος σου , είναι απλά μια σχέση με εγκεκριμένο επίσημο χαρτί. Τίποτα παραπάνω.. και άσε τους άλλους να λένε.

Ο Γάμος σοβαρεύει στο θέμα του παιδιού. Εκεί είναι που εσύ ο ίδιος θα ζυγίσεις και θα αποφασίσεις. Ούτε η γυναίκα σου μπορεί να αποφασίσει για σένα , ούτε κανείς άλλος... Τώρα απλά ακούς γνώμες...τότε όμως θα είναι και η ώρα της απόφασης και θα είναι αποκλειστικά δική σου και σε δικά σου κριτήρια βασισμένη.

Μπορεί ας πούμε ο Λεωνίδας (και καλώς έκανε αν έτσι νόμιζε!!) να ήθελε να "παίξει" συντηρητικά, ακολουθώντας άλλο δρόμο. Και να είναι ικανοποιημένος με αυτό. Σε εσένα όμως μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό και μακροπρόθεσμα να σε επηρρεάσει απέναντι στην οικογένεια και τις δεσμεύσεις που σου υποβάλλει (φυσικά δεν μιλάω μόνο για την μηχανή , έτσι; )

Καλό είναι λοιπόν γενικά , να ακούς , να σκέφτεσαι αλλά να μην αφομειώνεις.

Αν αυτή την στιγμή νιώθεις γεμάτος "ψυχικά" , θα είσαι εντάξει τόσο με τον εαυτό σου , όσο και με τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου.
    Μπορεί να φαίνεται , εγωιστικό , αυτό , αλλά να γνωρίζεις οτι σε μια σχέση πέρα απο την συνήπαρξη και τους συμβιβασμούς , πρέπει να είσαι και εντάξει με τον εαυτό σου.

Αλλιώς θα είσαι σαν χύτρα , που γεμίζει με ατμό. Αν δεν έχεις κάποια "δίοδο" , όποια και αν είναι αυτή, τότε, το σίγουρο είναι οτι θα σκάσεις και θα τελειώσει εκεί το "παραμύθι".

Στην γυναίκα σου , εννοείται οτι δεν θα επιβληθείς διά στρατιωτικού νόμου... αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή πέρα απο τους συμβιβασμούς , να θέσεις και όρια.. γιατί εκεί είναι που δημιουργείται και η σωστή ισορροπία.. Για αυτό σου λέω είναι καθαρά προσωπική σου υπόθεση , καθώς μόνο εσύ και κανείς άλλος δεν ξέρει τα όρια σου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποστάρετε τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σας..
    από universalgr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 95
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2013, 12:51
  2. Απαντήσεις: 96
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2010, 03:48
  3. Η μηχανη των ονειρων σας
    από flip στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2007, 17:43
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2007, 12:29
  5. Ξεκλειδωστε την μοτο των ονειρων σας
    από AFTER στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2006, 22:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία