Τραγικό... μεγάλη ατυχία .. κρίμα ρε γαμώτο...![]()
Τραγικό... μεγάλη ατυχία .. κρίμα ρε γαμώτο...![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
μου γαμήθηκε η ψυχή ...
Respect mah authoritah!!!!
Oxi ρε πουστη μολις το εμαθα γτ δεν ειδα τον αγωνα και επεσα απο τα συννεφα...Κριμα ρε πουστη πολυ κριμα...![]()
![]()
Στο καλο Αφανα και καλους αγωνες εκει πανω...
![]()
Κριμα το παλικαρι R.I.P MARCO
Πολύ στεναχωρήθηκα για το πιτσιρίκο .![]()
Είναι από τις ειδήσεις που σε βρίσκουν απροετοίμαστο και παγωμένο να τις παρακολουθείς .
Toν πίστευα πολύ το μικρό ,
RIP , simo .![]()
![]()
Απίστευτο ... Του έφυγε το κράνος......φοβερό....RIP Φίλε....,
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΟΧΙ...
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ, ΕΧΩ ΠΑΓΩΣΕΙ...
Ας αναπαυθει εν ειρηνη, θα μας λειψει ενας πολυ μεγαλος οδηγος και πολυ καλος ανθρωπος...
Στο ατύχημα συμμετείχαν ο Κόλιν Έντουαρντς και ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ο πρώτος, μάλιστα, υπέστη εξάρθρωση ώμου, ενώ ο αγώνας ματαιώθηκε.
Από την άλλη, ο Ρόσι, ο οποίος ήταν κολλητός φίλος με τον Σιμοντσέλι, συγκλονισμένος από το τραγικό περιστατικό δήλωσε πως δεν θα ξανατρέξει σε αγώνες!
Πηγή: http://www.on-news.gr
Πολυ κριμα... μεγαλο σοκ... καλο ταξιδι φιλαρακι ψηλέ...
RIP Marco
Πολυ ατυχη στιγμη - μετα το low ενω επρεπε να "ανοιξει" η τροχια του προς την εξωτερικη εγινε το αντιθετο - ενω ηταν πεσμενος βρηκε προσφυση και εκλεισε τη γραμμη του μπροστα σους αλλους - πολυ τραγικη η εικονα πως συρθηκε χωρις κρανος....
Κουραγιο στην οικογενεια και τους φιλους
Καλο ταξιδι marco!!!!
πως σκατα εφυγε το κρανος ρε γμτ?
εντελως τραγικη η εικονα του σικ να βρισκεται στην ασφαλτο ακινητος χωρις το κρανος![]()
κριμα, μεγαλη απωλεια......
![]()
Είναι απίστευτο πώς χάνεται μια ζωή
ON THE ROAD
Μόλις το άκουσα στην τηλεόραση κι έχω παγώσει...Θεέ, εκεί πάνω ελπίζω να έχετε κανα μηχανάκι να βολτάρει ο "αφάνας"...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()