Κάποιοι απο εδω μέσα με ξέρουν πόσο λάτρης της ταχύτητας είμαι!
Δε την παλεύω να έχω άνθρωπο μπροστά μου!
Να βλέπω ευθεία και να μη το ανοιξω να δω ποσα μπορώ να πιάσω!
Γουστάρω να βλέπω με πόσα περισσότερα χλμ μπορώ να μπω κάθε φορα σε μια στροφή!
Συνηθήζω να κρατάω γκάζι εκεί που πολλοι πατάνε φρένο...
Μ'αρεσει να ψάχνεται το πίσω μέρος για πρόσφυση!
Ι am Sick![]()
Την έχω εχω πληρώσει ελάχιστες φορές και με το μινιμουμ αντίτιμο!
!!!!!!![]()
Αλλα πολλές φορές με κάνουν όλα αυτά και αναρωτιέμαι!
![]()
![]()
Αξίζουν όλα αυτά! Το αντίτιμο να είμαι adrenaline junkie ειναι προσιτό?
Ναι το κοντερ είχε κολλήσει στα 299 και παρ'ολα αυτά ανέβαζα στροφές κ είχα και άλλη μια σχέση!
Πέρασα σα σταματημένο κάποιον ξεκάρφωτο ή κάποιο φίλο πάνω σε επαρχιακό δρομο!
Εκανα σούζα με 200!
driftαρα με πολλα και όμως βγήκα απο τη στροφή!
Γλιτωσα hiside που δε το περίμενα!
Σταμάταγα με Edo σε κάθε φαναρι! ψαρώσαν κάτι τυχαρπαστοι που ουτε ήξερα ουτε θα ξαναδω ποτέ!
=====================
Όλα αυτά λοιπόν ΑΞΙΖΟΥΝ?
Αξίζουν τα λουλουδια που θα φερνει η μάνα σου στο μαρμαρο?
Αξιζει η στενοχώρια του πατέρα σου? τα αδερφια σου?
Τα δάκρυα των φίλων που θα κρατήσουν μόνο μέρες?
Τις στιγμές που θα χάσεις?
Διακοπές με τους φίλους σε κάποια παραλία?
Αγκαλιά με το κορίτσι σου ένα Κυριακάτικο πρωινό?
Τα παιδιά που δεν θα έχεις προφτάσει να κάνεις? ή αν προφτασε πως θα μεγαλώσουν χωρίς εσένα?
Τις ιστορίες που θα πείς στα εγγόνια σου?
Ότι όμορφες ή άσχημες στιγμές θα μπορούσες να περάσεις αν δεν είχες αποφασίσει να ανοιξεις το γκάζι για να ικανοποιήσεις το ΕΓΩ σου!
Ή σε καλύτερη περίπτωση... το καροτσακι που θα κυκλοφορείς σπρώχνωντας με τα χέρια?
Σε καλύτερο σενάριο... το 6μηνο που θα περάσεις στο νοσοκομείο?
Αναρωτιέμαι! ακόμα δεν έχω την απάντηση!
Ο Gandalf δεν έφτιαξε το θρεντ γιατι θέλει να το παίξει ηθικός! και σε καμία περίπτωση εγώ που δεν έχω κανενα δικαίωμα γιατι έχω κάνει τις περισσότερες ΜΛΚΣ περισσότερο απο πολλους και ίσως συνεχίζω ακόμα!
Τα λέω όλα αυτά ξέρωντας οτι συνεχίζω να κάνω αρκετές χαζομάρες και οτι απο θαυμα γυρνάω σπίτι κάθε μέρα!
Απλά τωρα πιά πριν κάνω την μ@λακία μου το σκέφτομαι 2 φορές!
Λέω αξίζει?
Με παίρνει?
Κι αν δε μου βγεί?
Δε τα εχω καταφέρει ακόμα να κόψω την ταχύτητα και τις παπ@ριές εντελώς αλλά μπορώ να πώ οτι τις κάνω πιο αραιά και όχι οπου να ναι!
Και ίσως το οτι είπα γ@μησέ το κοψε λίγο! 2 λεπτά θα κερδίσεις! ή άλλες χαζές δικαιολογίες όπως "κομμένες οι σουζες και τα εντο ... χαλάω τις αναρτήσεις", ή και που πας με 200 τι καταλαβαίνεις? είναι καιρός για βενζίνες?
Ίσως όλες αυτές οι δευτερες σκέψεις να είναι ο λόγος που κάποιοι απο εμας χωρίς να το ξέρουμε γυρίσαμε πίσω!
Δε περιμένω απο τον εαυτό μου να πάω σα τη κότα ή να κόψω εντελώς τις μλκς, αλλα να είμαι λίγο πιο συνετός αν γίνεται! και ας με περάσει και κανένας!
![]()